Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף בקרוב את הפוקוס סטיישן (צורה ישנה) שלי וצריך לבחור חדש

הנסועה היומית שלי לעבודה היא 100 קילומטר לכל כיוון שעה בבוקר ושעה בערב - נסיעה בעיקר על כביש 6 ו 431

כל רכב שנמצא בתחום של שווי מס עד 3150 עומד בתחום

אני מחפש בעיקר נוחות בכביש מהיר + מנוע זריז ושקט

מה אתם ממליצים מניסיונכם על דגמי 2014 ?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

הטובות בקטגוריה כרגע הן:

מאזדה 3, קורולה ופוקוס

מבין השלושה הייתי מזמין את המאזדה, כרגע היא מציעה את רוב הדברים שאתה מחפש ומעבר לכך מציעה חבילה טובה מאוד ביחס למתחרות.

תתחדש!

Polo 2012

פורסם

פלואנס מעולה לנסיעות ארוכות, יש לה בידוד טוב, נסיעה חלקה מאוד אחיזת כביש. בנסיעות ארוכות בבין עירוני היא מציעה הרבה מאוד ואני בטוח שמבחינת איכות נסיעה בין רכבים אסיאתיים אחרים בקטגורייה אין מתחרים. אני חושב שזה חשוב יותר מחלקי שנייה בזינוק הקלאסי אם אתה נהג רגוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הפוקוס ממש אבל ממש כבר לא מהטובות בקטגוריה (אם בכלל אי פעם הייתה). מה טוב בה, מרווח הפנים המצומצם? המנוע החלש? אולי הגיר הידוע לשמצה?

אם אני עושה נכון את החשבון אז שווי מס כזה מתייחס לרכב של עד 130 אלף ₪. בתקציב הזה אולי כדאי לך לשקול את אחת מהאסטרות טורבו - סדאן, האצ׳בק וסטיישן. מנוע חזק יחסית עם צריכת דלק סבירה ביותר מחוץ לעיר, נוחות נסיעה טובה (יותר בסטיישן ובסדאן) ויש בקרת שיט (חשוב לכביש6).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הייתי בודק את האוקטביה החדשה, אבזור לא מדהים אבל הביצועים טובים, צריכת הדלק גם כן, רכב מאוד מרווח ושימושי ובעל תא נוסעים איכותי ומבודד היטב.

פורסם

גם אני ממליץ על האוקטביה . גיר עם 7 הילוכים מאפשר שיוט שקט ונינוח . יש לה בידוד רעשים מהטובים בקבוצה ,מרווח מאחורה טוב משמעותית מה פוקוס הצפופה .והיא גם מגיעה עם בקרת שיוט בגרסת ליסינג ואיכות חומרים טובה מאוד

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

המזדה 3 והפוקוס ממש לא מצטיינות הקטגוריה וגם לא הקורולה על אף שהיא מכונית טובה.

ממליץ לבדוק את האופציות- סקודה אוקטביה, אופל אסטרה וקיה סיד.

אני אישית בחרתי את הסיד - מאובזרת (כמובן גם בקרת שיוט), מרווחת, גיר כפול מצמדים , מנוע GDI חסכוני וחזק יחסית לקטגוריה, בטיחותית ובקיצור כל החבילה.

פורסם

נתון נוסף שיכול להשפיע - ההעדפה לרכב עם דלת חמישית מתרוממת -סטיישן למינהם והאוקטביה, האם גם הפלואנס עם 5

דלתות?

האם הקיה סיד GDI סטיישן והאסטרה טורבו סטיישן נכנסות לתקציב של הליסינג?

האם מישהו מחזיק באוקטביה החדשה ויכול לספר הבדלים בין הקודמת?

פורסם

לפלואנס 5 דלתות קוראים מגאן או מגאן סטיישן :wink:

קיה סיד ואסטרה סטיישן נכנסות לתקציב הליסינג. אבל קיה סיד/סיד סטיישן החדשה מאוד נדירה בליסינג ולכן רוב הסיכויים שלא תוכל לקבל אותה גם אם תרצה. אסטרה יש בשפע, בעיקר עם חברת הליסינג שלך היא שלמה סיקסט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קיה סיד ואסטרה סטיישן נכנסות לתקציב הליסינג. אבל קיה סיד/סיד סטיישן החדשה מאוד נדירה בליסינג ולכן רוב הסיכויים שלא תוכל לקבל אותה גם אם תרצה. אסטרה יש בשפע, בעיקר עם חברת הליסינג שלך היא שלמה סיקסט.

קל-אוטו... האם למישהו ניסיון עם האוקטביה החדשה?

פורסם

דוקא ראיתי כמה סיד סטיישן חדשות של בזק.

מתחילות כנראה להחליף את הסיד סטיישן של רכבי הטכנאים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מבין מכוניות הליסינג הנפוצות, הכי אידיאליות לשיוט ארוך, לטעמי כמובן, הן האסטרה טורבו או האוקטביה. אם תוכל להשיג את האוקטביה ברמת הגימור הגבוהה יותר זה יהיה טוב יותר, פשוט כי יש שם מושבים משודרגים.

האוקטביה אמנם קשיחה למדי, אך במהירויות גבוהות היא נוחה ודורשת הכי פחות מהנהג מבין כל הסגמנט, כלומר הניהוג בה מאוד זורם וחסר דרמות לחלוטין (פאן זה לא הקטע שלה). לשתי המכוניות מנועים מספקים שלא דורשים רגל כבדה על הגז בשביל כל האצה קטנה.

פורסם

שתמשיך להיות נדירה:-D

לי יש את הסיד מהליסינג של אלדן והן מתחילות להיראות הרבה על הכבישים

• תוכן חדש...