Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול בסיום העבודה נכנסתי לרכב, הנעתי כרגיל והנחתי את ידיי על ההגה, ופתאום, תחושה חדשה ולא נוחה של הגה דביק ולח הרסה לי את חדוות הנהיגה. ביום שלאחר מכן (היום) כבר ממש לא רציתי לגעת בו והמצב הפך גרוע יותר כשההגה מתקלף לי בצורה מוזרה. כלומר, הוא לא מתקלף ממש אבל יורדות ממנו חתיכות, כמו למשל אם בנאדם משפשף את ידיו אחת בשניה ויוצאים הפסים השחורים האלה, אז ככה.

ממה עשוי ההגה? (זה הגה עור?) ואיך אני מחזיר אותו לבריאותו?

מצורפות תמונות להמחשה. אני מזהיר, התמונות קשות לצפיה ):

nd1mdnbclnjj.jpg

tmeng2ixyuzt.jpg

jn53wh2zmmyt.jpg

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

איפה עושים כזה דבר וכמה זה עולה?

תודה על המענה המהיר אגב

פורסם

אני לא אוהב כיסויי הגה. הם מסוכנים (דובר פה כבר רבות בפורום) ובאיכות ירודה מהמקור ב99% מהמקרים

פורסם

נסה לחפש את החומר מהתגובה של קונדסון (אולי זה יחסוך קצת כסף)

אם בא לך להשקיע (750+ ש"ח) גש לאוטואלגנס, יעשו לך ציפוי עור ברמה גבוהה (תריץ חיפוש בפורום על אוטואלגנס).

האתר שלהם: http://www.autoelegance.co.il/products/product02.aspx

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יש כיסוי הגה מתלבש (והוא מסוכן ומחליק)

ויש כיסוי הגה תפור, אני קניתי מEBAY בכמה דולרים ותפרתי (משימה לא קלה בכלל), האחיזה הייתה מושלמת הגימור מעולה והכיסוי אפילו לא התחמם בקייץ.

אגב את חוט התפירה העבה שלהם החלפתי בחוט מתופר שהיה יותר חזק ודק.

דייהטסו שרייד ידני 93: מדהים כמה שאפשר להתעלל ברכב

יונדאי אקסנט קופה ידני 02: ללמוד איך שומרים על הרכב

רנו מגאן I אוט' 02: מתחיל להבין במה מטפלים

פורסם

הפיתרון הטוב ביותר שמשלב מחיר סביר, פתרון ממצה, ו-DIY, הוא כיסוי הגה תפור כמו זה שיש לי בפונטו.

יש גם כיסויי הגה תפורים במיוחד לדגם מסוים, תבדוק אם יש לרכב שלך, למרות שאני בספק.

ההבדל בין האוניברסלי למותאם, זה שבמותאם יש חתיכה שמכסה גם את שלושת הצלעות שמחברות את החישוק לחלק של כרית האויר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
הפיתרון הטוב ביותר שמשלב מחיר סביר, פתרון ממצה, ו-DIY, הוא כיסוי הגה תפור כמו זה שיש לי בפונטו.

יש גם כיסויי הגה תפורים במיוחד לדגם מסוים, תבדוק אם יש לרכב שלך, למרות שאני בספק.

ההבדל בין האוניברסלי למותאם, זה שבמותאם יש חתיכה שמכסה גם את שלושת הצלעות שמחברות את החישוק לחלק של כרית האויר.

לא מזמן קניתי כזה וזה ממש קריעת תחת , ממליץ למי שטוב בתפירה ויש סבלנות אבל הרבה סבלנות .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
לא מזמן קניתי כזה וזה ממש קריעת תחת , ממליץ למי שטוב בתפירה ויש סבלנות אבל הרבה סבלנות .

נכון לי לקח כמה ימים (עם כל מני קליפסים באמצע כדי שאוכל לנסוע - אמרתי שהחוט הדיפולטי נקרע...) גם כדי למצוא חוט נוסף וגם כי קשה לתפור את זה רצוף, שובר את האצבעות למתוח את זה כל הזמן של התפירה.

בהצלחה

דייהטסו שרייד ידני 93: מדהים כמה שאפשר להתעלל ברכב

יונדאי אקסנט קופה ידני 02: ללמוד איך שומרים על הרכב

רנו מגאן I אוט' 02: מתחיל להבין במה מטפלים

פורסם

עם זה התחיל לקרות ככה פתאום ועכשיו אני חושב שיש קשר לגשמים ואולי הייתה לחות באוטו או שנגעת בהגה עם ידיים רטובות ושכבת הג'יפה הרגילה שיש על ההגה נרטבה והחלה להתנקות. אולי תנסה רק לנקות אותו. הגה עור לא מתחיל להתקלף ככה פתאום.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
פורסם
הגזמה פראית.

לקח לי בדיוק שעה וחצי.

ואני לא תופרת מקצועית.

+1

גם לי לקח לא יותר משעה וחצי לתפור את ההגה.

לכל הספקנים... לדעתי זה הפתרון הכי נכון להגה בלוי.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

• תוכן חדש...