Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החורף מגיע ואיתו הסבל הגדול שלי, למען האמת זה התחיל רק בשנה שנתיים האחרונות, קר לי, בעיקר בידיים וברגלים, אבל ממש אני מרגיש כאילו הן עומדות לנשור לי כל רגע (טוב נו, אולי קצת הגזמתי אבל אני יושב עם מזגן וקופא בכל זאת).

חיפשתי נעלי בית, לא מצאתי שום דבר נחמד (לא בא לי על דפנה) במידה שלי (47, הבנתי שצריך מידה אחת מעל אז אני צריך בעצם 48) אני מחפש משהו שרק צריך להכניס את הרגל והוא מכסה את כולה, גם מאחורה (בלי ריץ רץ שייסגר לי על העור).

וכפפות אני מחפש משהו שלא כל רוח תיכנס פנימה ותקפיא לי את הידיים, ואם הוא מתאים לשימוש אם אייפון זה יהיה מצויין.

ולתמונות (זהירות תמונות קשות)

m5bq.jpg

1p77.jpg

lmbf.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כך נראות הידיים שלך הרי שאתה מתחיל בנושא!

יש לי חבר שהידיים שלו מתמלאות חתכים, כמו papercut כאלה ומתייבשות לחלוטין.

זה נראה נורא

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הכי טוב תבקש מסבתא שתשרוג לך נעלי בית (במידה והיא יודעת ) נ.ב אמא שלי סובלת מאותה בעיה, יש לך ורידים דקים מדי ולא מגיע מספיק דם לקצות הגפיים.

פורסם

רופני תגיד, במקרה יש לך פלטפוס?

כי מפה זה נראה לי כאילו כן.

ד"א, הרגל שלך סובלת מהנעליים , אפשר לראות את זה לפי האצבעות המקופלות. תנסה ללכת כמה שיותר יחף (אבל בהדרגה) קצת למנוע מהמצב להחמיר. מה שאתה צריך זה למצוא נעליים עם Toe Box רחב. חבל שאתה מתגייס ואין בדיוק בחירה כזאת בנעליים הצבאיות.

ד"א 2, מה עובר על הזרתות שלך? יש סיפור מעניין מאחורי זה (למשל יצא לי לשמוע על בחור שהכניס יד לבלנדר או מאוורר מתכתי או משהו בסגנון והקצות אצבעות שלו נותות לאיזשהו כיוון)

זה פרקט אמיתי או דמוי?

אין על לוקו. לוקו 3>

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אלי תודה, רעיון טוב לבקש מסבתא.

דיוויד, לא ! אין פלטפוס, אני רץ שלוש פעמים בשבוע עם נעלים רגילות ואין כלום.

תמיד חשבתי שזה שהאצבע הקטנה ברגל (זה לא זרת נכון ?) זה בגלל בעיטות ברהיטים, אבל באמת יש מצב שזה בגלל נעלים, פעם באמת היו לי קצת כאבים, זה משפיע על משהו ?

בקשר לזרתות (זה בידיים נכון ?) זה בעיקר ביד שמאל, לא יודע מה זה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לוקו בורר לך שאני לא אזכור את זה אף פעם נכון ? אתה סתם מתאמץ לכתוב, חבל.

אגב בקשר לדבר ביד שמאל, זה העצם זה לא נוזלים או משהו בסגנון וזה תמיד היה שם (לפחות מאז שאני זוכר).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הנעליים הללו של The North Face היגיעו לא מזמן לארץ ,

אפשר להנות מהן כנעלי בית , יש בהן פוך אווזים מסביב וסולייה מבודדת ,

הן לא זולות , סביב 280 שקלים , אבל יש עליהן שנה אחריות (אמיתי לגמרי) ואני יכול לומר מניסיון שהן חמות בצורה בלתי רגילה, תוכל ללכת בהן עם גרב דקה . ניתנות לרכישה בחנות של החברה ברחוב החשמונאים בתל אביב .

כנס לכאן וצפה בהן.

אגב , יש אופציה חמה לא פחות אם כי לדעתי יקרה יותר ושימושית פחות של UGG האוסטרלים,

גם נעל חמה בצורה יוצאת דופן , אבל לדעתי המחיר עלול להגיע לפעם וחצי מזה של The North Face ..

הנה לינק לפרטים .

לא יודע אם הדגם קיים בארץ, אני מניח שכן , רשת originals מייבאת אותם אם אני לא טועה.

שיהיה חורף חם.

:wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אדם אומר שקר לו בידיים ושואלים אותו על פלאטפוס ופרקט, אוחח קארזפורום. :)

בכל אופן, לי זה נראה חריג מאוד ואולי אפילו שווה בדיקה עם מומחה, הידיים שלך ממש כחולות!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אקסודוס צודק.

באם אין עיוות של הצבעים בתמונות שצרפת - הרי שהידיים שלך לפחות - ממש כחולות.

אני מציע לך גם ללכת לייעוץ רפואי (תבקר אצל רופא משפחה. זה לא יזיק וחבל שתמשיך לסבול).

alfa 156 2.5.

פורסם

תמיד חשבתי שזה שהאצבע הקטנה ברגל (זה לא זרת נכון ?) זה בגלל בעיטות ברהיטים, אבל באמת יש מצב שזה בגלל נעלים, פעם באמת היו לי קצת כאבים, זה משפיע על משהו ?

זה בגלל נעליים שבסופו של דבר "לוחצות" את האצבעות לצורה שלהם ( הבוהן הגדולה שלך למשל נוטה שמאלה ברגל שמאל).

לא משנה, אני לא זוכר בדיוק מה מחקרים אומרים בנושא (לא שמה שהם אומרים משנה משהו) אבל נראה לי שעדיף בהונות טבעיות.

אגב, אחד הדברים הגרועים לרגליים זה עקבים, הם מקצרים את החלק האחורי של הרגל (גיד אכילס וחבריו) אבל זה לא רלוונטי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...