Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, שמי ניר ואני בדר"כ נמצא בפורום אודיו השכן.

לפני שבוע התחדשתי במרצדס c200 שנת 2009 (מונית לשעבר) שבסה"כ נראה טוב חיצונית ופנימית.

אני רוצה לעשות לה פרוייקט דייטלינג מלא אבל אין לי יותר מידי ניסיון עם אומנות הניקוי היסודי לרכב.

בגדול אני רוצה לעשות את הכל בעצמי חוץ מפוליש, פשוט משום שאין לי ניסיון בדבר ואני מפחד פעם ראשונה לעשות את זה.

אני רוצה לעשות פוליש מכיוון שהצבע הלבן נראה מעט דהוי (ביחס למה שהיה ).

אני הבנתי שהשלבים לניקוי חיצוני הם:

- שטיפה במים (להוריד לכלוך גס)

- שטיפה עם סבון יעודי (שמפו).

- פלסטלינה - שאשמח אם תוכלו מעט יותר להרחיב על עבודתה.

- אוטם (שגם אליו אשמח אם תוכלו להסביר על פעולתו)

- פוליש

- ווקס

אשמח אם תוכלו להמליץ לי מוצרים טובים ואמינים לכ אחד מהפעולות הללו.

לרכב מושבי עור וגם החומר של הדש בורד הוא לא פלסטיקי אלה משו דמוי עור (אולי סקי?) שמתחתיו ספוג - הבנתי שלניקוי חומר זה ישנו חומר ניקוי יעודי

אז אשמח אם תמליצו לי על חומר לניקוי מושבי העור והחומר שממנו עשוי הדש, דיפוני הדלתות וכו'...

עוד דבר השטיחים של כל הרכב (הבד שממנו עשוי הרצפה) דיי מלוכלכים ושחורים ורציתי לדעת איך מורידים אותם ובאיזה חומר כדי להשתמש לישום זה

אשמח גם לקבל המלצה לחנות אחת שאפשר לקנות בה את כל החומרים האלה ומה העלות המשוערת לכל העניין.

תודה מראש לכל העונים!

שבת שלום.

3_800x600.jpg

1_800x600.jpg

2_800x600.jpg

4_800x600.jpg

5_800x600.jpg

פורסם

מזה האגזוז הזה? :-o הרכב מגיע ככה במקור?.

תנסר את הדבר הזה מהמקום זה נראה הזוי או שתקנה איזה סופית ניקל שתסתיר את זה :lol:.

מעבר לזה יחסית למונית לשעבר נראה מעולה, אגב יש שם איזשהוא מסך נשלף מעבר לכל הכפתורים?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

גם אני אהבתי מאוד, לא נראה שהרכב היה מונית פעם. כמה ק"מ יש לרכב?

ולנושא, יש בפורום מדריכים מעולים שלב אחר שלב שכדאי לך לקרוא,להבין ואז לשאול שאלות במידה ויש (ועם הניסיון שלי לא יהיה לך שאלות)

בנוסף אם אתה לא יודע ממש ולא בא לך עכשיו לקרוא מגילות ולנסות להבין את הסינית הזו,אולי כדאי שתלך לדיטיילר?! הוא יעשה לך את כל העבודה ואתה רק תצטרך "לתחזק" את זה עם וקסים, וחומרי טיפוח אחרים,תחשוב על זה. זול זה לא יהיה,אבל זה יהיה שווה במקרא שלך.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תתחדש, היא נראית מעולה.

דבר ראשון המושבים עשויים דמוי עור - מדובר בכיסויים שניתן להחליפם בעת הצורך (אבל הם יקרים להחריד). בד"כ לדגמים האלה יש מחלה של קרעים במושבים פה ושם מחוסר טיפול. רצוי להתמיד ולנקותם וגם לתת הגנה כלשהי גם עם חומר המיועד לעור.

לגבי מי ששאל על האגזוז, מדובר בסופית. שלא כמו ב-W203 בה קצה האגזוז מסובב כלפי מטה, כאן קצה האגזוז במקום הוא ישר מה שגורם לפגוש האחורי להשחיר מהר מאוד (דיזל להזכירכם). הרבה מהנהגים שמו סופיות המטות את היציאה כלפי מטה בדגמים האלה - חלק מהסופיות מוצלחות יותר וחלק פחות.

פורסם

תודה על המחמאות :-o

האוטו הזה על לי בדיוק 75 אלף ש"ח (59 הרכב ועוד 16 אלף למכס) המחירון שלו הוא 77 אלף אם אני לא טועה. אגב רכב כזה

לא מונית לשעבר נע בין 120-150 אלף ש"ח

בהתחלה הגבלתי את הרכב שאקנה למקסימום 350 אלף ק"מ אבל פשוט לא מצאתי ואם מצאתי הם היו נראות זוועה. הרכב עשה 415000 אלף ק"מ ובחרתי בו כי הוא עבר שורה ארוכה של בדיקות ובחינות גם פנימיות וגם חיצוניות - חובה לפני שקונים מונית עם כזה ק"מ. לפניו ראיתי בערך 20 מכוניות שרובן היו פשוט שחוטות...

האגזוז זה משהו שהנהג הוסיף - בהחלט אחד הדבר המכוערים שראיתי ועוד לרכב כזה... זו סופית מתפרקת והיא לא המקורית, לא שהמקורית יפה במיוחד אבל זו באמת לא יפה. אגב מישהו יודע איפה קונים סופיות לאגזוזים?

וזה לא שלא קראתי פה, קראתי פה די הרבה בחודשיים האחרונים פשוט שלא ראיתי כל כך מקום אחד שאפשר לקנות בו הכל וכל אחד גם ממליץ על מוצר אחר...

אני לא מחפש את המוצרים היקרים והאיכותיים ביותר, מחפש מוצרים טובים ומוכרים.

וחשבתי על ללכת לדיטיילר' פשוט שאני באמת אוהב לעשות דברים לבד, סתם לדוגמא עבודה שלי (אומנם בתחום האודיו) אבל בהחלט קשורה להוספת יופי לפנים הרכב...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=481570

פורסם

הרכב נראה פצצה. אם כי הקילומטראז נוראי. עדיף לרשת בשנה ולקנות לא מונית. בקשר לניקוי. תקנה שמפו לרכב רגיל, תנקה אותו טוב. ואז תצא אחרי שתנוח כמה שעות ותעשה ווקס בלבד. תקנה גם תרסיס לצמיגים ותבריק אותם. הרכב יראה כמו בתצוגה. בקשר לפנים הרכב יש בסופרים תרסיס או קרמים שמתאימים לעור לסלונים וכאלה, נגד התייבשות. תקנה ותשתמש בו, סך הכל כל החוצרים לא יעלו לך מעל מאה שקלים. ובתור התחלה לא צריך להשתגע. תקנה גם רייחן של קליפורניה בריח קוקוס ותרגיש שיש לך רכב מהניילונים ( רק תשתדל ברגעים האלה לא לפזול לעבר המד קילומטר )

פורסם

תחדש! יפה אמיתיתת. אל תתרגש מקילומטרז', אם תשמור עליה היא בלי בעיה תעשה כפול מזה.

אגב, מחזק את מה שGOLF כתב סופית אגזוז מותקנת לא סתם: כדי למנוע פיח והשחרה של בקלית שמאלית ופגוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הרכב נראה פצצה. אם כי הקילומטראז נוראי. עדיף לרשת בשנה ולקנות לא מונית.

בכסף הזה גם אם תרד בשלוש שנים לא תקנה פרייבט. במכוניות האלה קילומטרז' כזה זה לא משהו שצריך לפחד ממנו אם מדובר ברכב מטופל. לאבא שלי יש מכונית זהה, שנת 2010 עם 270 אלף. שלי 2006 עם 385 אלף ונוסעת כמו חדשה.

פורסם

מצטרף ל-GOLF , זה לא כזה נורא הקילומטראז' הזה הכל עניין של איך טיפלו ברכב , אני מכרתי לפני כחודש את המרצדס שלי E-220 שנת 2002 יד ראשונה אצלי עם 950 אלף ק"מ מבלי לפתוח מנוע , נכון שלפני שמכרתי אותה הורגשה העייפות של המנוע וזה עניין של זמן עד שצריך להחליף אותו אבל בסה"כ הרכבים האלה אמינים מאוד ואם לוקחים רכב שמור שטופל טוב אז התמורה למחיר היא מצויינת.

• אחראי פורום
פורסם
בכסף הזה גם אם תרד בשלוש שנים לא תקנה פרייבט. במכוניות האלה קילומטרז' כזה זה לא משהו שצריך לפחד ממנו אם מדובר ברכב מטופל. לאבא שלי יש מכונית זהה, שנת 2010 עם 270 אלף. שלי 2006 עם 385 אלף ונוסעת כמו חדשה.

מתעלק ממש לשניה: מה צריכת הסולר של הדגמים האלה? זה רק מנוע 2.1? הדגם של 07-08 ומעלה.

תודה. מה זה מדגדג לי :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היי,

ממליץ לך לצפות בפרוייקטים שהעלו כאן (כמו למשל של E-A, TamirFR, Epidemix ועוד) יש אתר נחמד עם סרטוני הדרכה:

http://www.carcleaningguru.com/

לגביי חנות אני אישית ממליץ על קאר-מאסטרס, בשבוע שעבר הזמנתי מהם מוצרים והם היגיעו למחרת. שירות מעולה.

גם אוטוסטור טובים ושווה לך להיכנס לאתר שלהם לבדוק ולהשוות מחירים (אני הולך יותר רחוק, מתקשר ומתמקח על המחיר, פרסי עד הסוף ;) ).

אגב, המכונית ממש יפיפייה :).

בהצלחה :).

פורסם
מתעלק ממש לשניה: מה צריכת הסולר של הדגמים האלה? זה רק מנוע 2.1? הדגם של 07-08 ומעלה.

תודה. מה זה מדגדג לי :-)

המנוע הוא אותו המנוע בבסיסו (OM646) גם ב-W203 וגם ב-W204 רק עם הספק שונה 122 כ"ס מול 136 (אני מדבר על C200CDI). גם מנוע ה-blueefficency שהגיע אח"כ הוא אותו המנוע בבסיסו, אבל בתוספת מכלולים שונים שאמורים לחסוך עוד יותר בצריכת הסולד ולצמצם משמעותית בפליטת המזהמים, אבל מדובר במנועים "בעיתיים" יותר ויקרים יותר לאחזקה. צריכת הדלק בממוצע היא משהו כמו 15-16 ק"מ\ל'. בנהיגה חסכונית הגעתי גם ל-20 ק"מ\ל' אבל שוב, מדובר על נהיגה חסכונית מאוד ובכבישים מהירים. הצריכה ב-W203 ו-W204 דומה מאוד עד זהה.

• תוכן חדש...