Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מישהו עם הרנו קליאו 0.9 יכול לעזור קצת לגבי הרכב. מתלבט בין שני הרכבים.

צריכת דלק ברנו באמת כזו גרועה? כמה ירידת ערך באחוזים לשנה ברנו? רכב עם מנוע טורבו לא מועד לתקלות??

הסוויפט די וותיקה ויותר ברורים הפרטים לגביה - רכב טוב.

פורסם

צריכת דלק ברנו באמת כזו גרועה? כמה ירידת ערך באחוזים לשנה ברנו? רכב עם מנוע טורבו לא מועד לתקלות??

פורסם

אף אחד לא יכול לנבא את העתיד,ירידת ערך יש לכל רכב ללוי יצחק יש נטייה לשנוא צרפתיות אבל בסך הכל בשנים האחרונות זה מיתן את עצמו.

סוזוקי זה רכב פשוט ורוב הסיכויים היהי ניתן למכור אותו קרוב למחירי מחירון אפילו בעוד 5שנים,לרנו לעומת זאת העתיד עוד לא ידוע וכל מי שיגיד לך אחרת או שנסע בזמן לעתיד או שחבר קרוב של לוי יצחק.

מעבר לכך הטורבו היהי חסכוני רק אם תסע חסכוני מן הסתם בתקופת ההרצה של המנוע יש מצב לקבל תצרוכת גרועות.

רנו תמיד תהיה עדיפה מבחינת ביצועים על הסוזוקי וכל פרמטר אחר,אבל זה בא ביחד עם יבואן בעייתי שמתמחר טיפולי רכב במחירים גבוהים ודעת קהל של ישראלי פרימטיבי שחושב שצרפתי זה רכב בעייתי.

פורסם

רק אני מתפלא על כך שאין התייחסות לחוויית הנהיגה והנסיעה בשתי המכוניות?

כשקונים מכונית - לא קונים טבלת נתונים אלא קונים אמצעי לנסיעה ולנהיגה.

אם לשפוט לפי העבר כנראה שהסוויפט תעלה פחות בסופו של דבר. קשה לומר כמה פחות.

אני חושב שבמקרים כאלה קודם צריך לבצע נסיעת מבחן ואח"כ להסתכל על הטבלאות השונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אף אחד לא יכול לנבא את העתיד,ירידת ערך יש לכל רכב ללוי יצחק יש נטייה לשנוא צרפתיות אבל בסך הכל בשנים האחרונות זה מיתן את עצמו.

סוזוקי זה רכב פשוט ורוב הסיכויים היהי ניתן למכור אותו קרוב למחירי מחירון אפילו בעוד 5שנים,לרנו לעומת זאת העתיד עוד לא ידוע וכל מי שיגיד לך אחרת או שנסע בזמן לעתיד או שחבר קרוב של לוי יצחק.

אף אחד לא יכול לנבא את העתיד, אבל אפשר ללמוד מהמצב הקיים ולהסיק ממנו,

סביר להניח שעל הסוויפט תפסיד פחות בירידת ערך, בנוסף הרכב מאוד חסכוני מבחינת צריכת דלק ותחזוקה,

הקליאו לעומת זאת הרבה יותר מאובזרת ומרווחת,

קח לך נסיעת מבחן על שתיהן, תראה מה מתאים לך מבחינת נוחות וההנאה מהנהיגה, תשקלל הכל וסע לשלום,

.We apologise for the inconvenience

פורסם

קח נסיעת מבחן על שתיהן, אגדיל ואומר שתיקח נסיעת מבחן על עוד מספר דברים, אל תנעל סתם על משהו מסוים, יש לא מעט רכבים בחוץ בקטגוריה הנ"ל.

יש פורד, סיאט, קיה, פג'ו, רנו, ועוד ועוד...

כשאני קניתי עשיתי נסיעת מבחן על כמעט כולם, דווקא את הסוויפט אהבתי פחות, כמעט ללא שום אבזור, אפילו חלונות חשמל מאחורה אין מקורי מהיצרן, יש בהתקנה מקומית מגעילה, לדעתי לקנות רכב בשנת 2013, ברמת מחיר כזו, בלי אפילו חלונות חשמל מאחורה זו בדיחה עלובה על הרוכש.

ראיתי את הקליאו החדשה מקרוב, רכב מאובזר בנדיבות יתרה, יפה מאוד, מרגיש מאוד איכותי, לגבי ירידת ערך אי אפשר לנבא, אבל אם היום הייתי צריך לרכוש רכב בוודאות הרנו הייתה הראשונה ברשימה, לאחריה הייתי בודק את הפיאסטה החדשה.

פורסם
קח נסיעת מבחן על שתיהן, אגדיל ואומר שתיקח נסיעת מבחן על עוד מספר דברים, אל תנעל סתם על משהו מסוים, יש לא מעט רכבים בחוץ בקטגוריה הנ"ל.

יש פורד, סיאט, קיה, פג'ו, רנו, ועוד ועוד...

כשאני קניתי עשיתי נסיעת מבחן על כמעט כולם, דווקא את הסוויפט אהבתי פחות, כמעט ללא שום אבזור, אפילו חלונות חשמל מאחורה אין מקורי מהיצרן, יש בהתקנה מקומית מגעילה, לדעתי לקנות רכב בשנת 2013, ברמת מחיר כזו, בלי אפילו חלונות חשמל מאחורה זו בדיחה עלובה על הרוכש.

ראיתי את הקליאו החדשה מקרוב, רכב מאובזר בנדיבות יתרה, יפה מאוד, מרגיש מאוד איכותי, לגבי ירידת ערך אי אפשר לנבא, אבל אם היום הייתי צריך לרכוש רכב בוודאות הרנו הייתה הראשונה ברשימה, לאחריה הייתי בודק את הפיאסטה החדשה.

ראשית כל עליך לעשות נסיעות מבחן ולהתרשם ולאחר מכן לראות למי להתחבר.

מבחינת עיצוב,איבזור,בטיחות ואמינות הפיאסטה החדשה טוב יותר משאר רכבי המיני.

תבדוק באיילון מוטורס אצלהם הרכב משודרג במיקצת.אל תחשוב פעמיים,לך על בטוח.

אני לא מתחרט לרגע.

פורסם

תבדוק באיילון מוטורס אצלהם הרכב משודרג במיקצת.אל תחשוב פעמיים,לך על בטוח.

במה הרכב משודרג אצלם? (שואל באמת, לא בציניות).

so far so good so what

פורסם

קודם כל תודה לכל המתייחסים.

אז ככה גם אני עשיתי נסיעת מבחן על לא מעט רכבים כולל הרנו, על הסוויפט אני יעשה היום. מבחינת ביצועים אני לא בטוח שיש הבדל גדול, נסעתי לא כנהג גם בסוויפט וגם נהגתי על הספלאש שזה רכב דומה מבחינת הכוח.

אז למה סוויפט? הרכב אמין מאוד לפי הרבה מאוד מנוסים אחרים, השוק חזק ברמה מעצבנת - ניסיתי לקנות יד שניה ופשוט לא שווה הרכב נמכר שנה על הכביש ב 5000 ש"ח פחות, והכי חשוב צריכת דלק פנומנלית ביחס לכוח הרכב - משיג תוצאות דומות לרכבי מיני בעלי מנוע 1000 (ממוצע 16-17).

הרנו טורבו ידנית מרגישה חזקה מאוד על הכביש וממש כיף לנסוע עליה שלא לדבר על האבזור אבל מניסיון עם הפלואנס שאמורה לא לראות מוסך - נמצאת כל היום במוסך, ולכן רנו קצת נכשלו באמינות לדעתי וגם לפי צריכת דלק במחשב של רכב המבחן הצריכה היא 9 קילומטר לליטר וגם לפי תגובות מבחני הדרך המעטים שבחנו צריכת דלק, הצריכה גבוהה.

לגבי כל השאר פורד קיה ודומיהם הרכבים צורכים לא מעט דלק וגם חזקים פחות מבחינת מנוע (פורד גם עם שוק חלש)

פורסם

לא יכולתי לא להגיב , אני מחזיק ברנו קליאו 0.9 מזה כחודש, תשמע לגבי צריכת הדלק זה הולך לפי סוג נהיגה׳ אני עושה 5.4/100 שזה כמעט 18 לליטר , אני לא מכיר מכונית סופר מיני עם צריכה דומה, הרכב מהמם, מערכת מולטימדיה נוחה לשימוש,start and stop שעובד בצורה חלקה בלי בעיות, בקרת שיוט מאוד נוחה, מנוע חזק (הטורבו לא מורגש לחלוטין).לגביי ירידת ערך אני חושב שאי אפשר לנבא, אם הרכב יצליח אז אין סיבה לירידת ערך מוגזמת.לגביי אמינות בינתיים אין לי תלונות.

בהצלחה

פורסם
במה הרכב משודרג אצלם? (שואל באמת, לא בציניות).

ראשית כל הפיאסטה הידנית מגיעה ברמת גימור "TREND" (ולא אמביאנט של דלק מוטורס)

ההבדלים והיתרונות הם באיבזור שיש לדגם שלנו כגון:

בלוטוס מקורי,מחשב דרך,מערכת בקרת אקלים דיגיטלית,הגה מעור,מושבים מפוארים,כסא מתכוונן(מעלה,מטה),שליטה מלאה על הבלוטוס והמערכת שמע מההגה,גימור פנימי מפואר(ניקל),חלונות כהים מאחור,פנסי ערפל,מראות וידיות בצבע גוף הרכב.

לא רע אה?

באשר לצריכת דלק היא יותר חסכונית מכל השאר.

• תוכן חדש...