Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל תודה לכל המתייחסים.

אז ככה גם אני עשיתי נסיעת מבחן על לא מעט רכבים כולל הרנו, על הסוויפט אני יעשה היום. מבחינת ביצועים אני לא בטוח שיש הבדל גדול, נסעתי לא כנהג גם בסוויפט וגם נהגתי על הספלאש שזה רכב דומה מבחינת הכוח.

אז למה סוויפט? הרכב אמין מאוד לפי הרבה מאוד מנוסים אחרים, השוק חזק ברמה מעצבנת - ניסיתי לקנות יד שניה ופשוט לא שווה הרכב נמכר שנה על הכביש ב 5000 ש"ח פחות, והכי חשוב צריכת דלק פנומנלית ביחס לכוח הרכב - משיג תוצאות דומות לרכבי מיני בעלי מנוע 1000 (ממוצע 16-17).

הרנו טורבו ידנית מרגישה חזקה מאוד על הכביש וממש כיף לנסוע עליה שלא לדבר על האבזור אבל מניסיון עם הפלואנס שאמורה לא לראות מוסך - נמצאת כל היום במוסך, ולכן רנו קצת נכשלו באמינות לדעתי וגם לפי צריכת דלק במחשב של רכב המבחן הצריכה היא 9 קילומטר לליטר וגם לפי תגובות מבחני הדרך המעטים שבחנו צריכת דלק, הצריכה גבוהה.

לגבי כל השאר פורד קיה ודומיהם הרכבים צורכים לא מעט דלק וגם חזקים פחות מבחינת מנוע (פורד גם עם שוק חלש)

נראה לי שאתה מחפש חיזוק לקניית סוזוקי,שלא תבין זה רכב מעולה אבל לעומת האלטרנטיבות הוא לא משתלם.

בימים אלו סוזוקי יוצאת במבצעים תבדוק מה הם.

פורסם

מארק דווקא תאמת אני מחפש חיזוק לקניית הרנו יותר, ללכת על הסוויפט זה ללכת על בטוח אבל אין ספק שברנו ההנאה תהיה גדולה יותר. הרכב חדש וכמו כך גם המנוע זה דיי לקחת סיכון אבל לאור כל התגובות נראה לי שהכיוון השתנה כרגע לרנו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום קיבלתי את ה 0.9T קולקשן - מדהימה. אין מילים.

מרגישה יותר "כבדה" ויותר "רצינית" מהקורולה 2011 של אמא שלי.

זה מריגיש אוטו בוגר, מתנהג ככה... מרגישים את המשיכה של הטורבו..

מאובזרת ברמה קשה

והמראה החיצוני שלה.. אין אחד שלא עלה לו חיוך על הפנים שראה אותה בפעם הראשונה.

פורסם

אני עומד עכשיו על 2700 ק"מ ברנו 0.9 ידנית שלי.

בנהיגה רגועה אני מוציא 22-23 ק"מ לליטר בנסיעה בין עירונית.

• תוכן חדש...