Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה השירות בדואר נעשה גרוע יותר. שתי חבילות התעקבו, אחד הגיע באיחור של שלושה חודשים ואחת באיחור של חודש וחצי.

כבר הספקתי לקבל כסף בחזרה באיביי ולהזמין שוב, עד שהגיעו החבילות האבודות. עכשיו יוצא ששילמתי פעמיים, כי המוכר לא אשם, אז שילמתי לו גם עבור החבילות שהגיעו באיחור.

עכשיו אין אימון בדואר, באיביי יש רק זמן מוגבל לפתוח קייס אם לא קיבלתי (הדילמה התמידית להמתין עוד, או לפתוח קייס, כאשר א י לא יודע מי אשם, הדואר שלנו או המוכר). וזה בעיה. המוכרים בדרך כלל מחזירים את הכסף, אבל אם אני צריך את המוצר, אני מזמין שוב. התוצאה היא שהמוצר שהזמנתי שוב מגיע, אבל בשלב כלשהו גם החבילות האבודות.  הנחמה היחידה, שאותו מוצר בארץ גם ככה היה עולה פי 4, אז אני עדיין ברווח אפילו אחרי שהזמנתי שוב ושילמתי על החבילה האבודה.

הדואר מקלקל את התדמית שלנו בסחר בין לאומי. אין לנו אימון בדואר ויותר מוכרים לא רוצים לשלוח ארצה (הרי לא כולם כמוני שמשלמים על החבילות, יש כאלה ש״נהנים״ מחבילות ב״חינם״). 

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
להתמרמר בפורום זה סבבה, זה סוג של פריקה. אבל ב163 עמודים זה כבר מגוחך.

מגוחך אפילו יותר זו העובדה שעובדי דואר ישראל קיבלו העלאת שכר :shock:

חברים, אני מגיע לקצה הסיבולת שלי מול דואר ישראל והגיע הזמן לנער את המערכת.

חברי הפורום שסבלו בעבר ובהווה מהרשלנות והאימפוטנטיות של דואר ישראל מוזמנים לפנות אלי בהודעה פרטית בתקווה שיחד נוכל להזיז משהו. נתחיל ממכתבים לאנשים הרלוונטיים - מבקר המדינה, שר התקשורת, אשתו של שר התקשורות, אמא של שר התקשורת וכושלאמא של שר התקשורות, לתקשורת עצמה וכל מדיה רלוונטית. ומהנקודה הזו נתחיל לשקול את הצעדים הבאים.

יעזור לך כי?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
יש תזוזה. נראה האם החבילה נתפסת במכס, למרות שהפעם לא לקחתי סיכון ורשמתי את השווי האמיתי.

[ATTACH=CONFIG]447115[/ATTACH]

היום התעדכן הסטטוס לזה:

הפריט מעוכב מכס. ב 31/12/2015 נשלחה הודעה ראשונה לנמען לצורך שחרור הפריט

פתחתי קריאה באתר המכס ובה פירטתי שכתבתי את הערך האמיתי של המוצר וגם כתבתי את התכולה הנכונה של החבילה, צירפתי גם את הקבלה. נראה לאן זה מתפתח.

פורסם

אין ספק שהדואר כבר מתסכל. מצד אחד חבילות מהמזרח הגיעו בשבועיים עד חודש,

מצד שני חבילות אחרות אוטוטו חודשיים ועדיין לא הגיעו, ולצערי גם ללא מספר מעקב...

מה שאומר שאפילו לא ניתן לדעת מה עלה בגורלן. אולי מישהו בשרשרת החיול בדואר

חמד לו מטען לרכב ורמקול בלוטוס נייד :-( וזה מבלי להזכיר את הזמן שמבזבזים בסניף

שמגיע ליותר משעה, וכמובן שאין אפשרות להזמנת תור.

פורסם
היום התעדכן הסטטוס לזה:

פתחתי קריאה באתר המכס ובה פירטתי שכתבתי את הערך האמיתי של המוצר וגם כתבתי את התכולה הנכונה של החבילה, צירפתי גם את הקבלה. נראה לאן זה מתפתח.

איפה באתר פותחים פניה שכזו? גם לי יש פריט מעוכב מכס, חיכיתי להודעה שתגיע הביתה אבל היא מתמהמהת.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
היום התעדכן הסטטוס לזה:

הופה, זה הגיע עכשיו במייל:

"החבילה תועבר לסניף הדואר הקרוב לביתך"

יחכה לי גם בטח תשלום מיסים בדואר. לפי החישוב באתר הזה אצטרך להפרד מכ 450 ש"ח, החבילה מכילה נקסוס 5x בעלות של 324$.

פורסם (נערך)

תראו איך אפרים קישון תמיד אקטואלי

http://www.steimatzky.co.il/Steimatzky/Pages/Product.aspx?ProductID=35592011

להזכירכם את הקלאסיקה:

209344.jpg

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי סתם מתוך סקרנות.

הזמנתי פנסיים קדמיים לרכב, בעלות של 1948 שקל, ושילמתי רק מע"מ 331 שקל וקיבלתי אותם בסניף שלי.

האם זה הסכום התקין שצריך לשלם על מוצר בסדר גולר ומחיר כזה?

פורסם

היי,

שלחו לי דואר בדואר שליחים והגיע אלי תוך יום :shock:.

הכל עבר חלק, רק שהייתי צריך ללכת לסניף שרחוק מהבית שלי, וצריך שניים - שלושה אוטובוסים על מנת לנסוע לשם.

בכל מקרה חוץ מזה שהעובדים לא יודעים מי עובד שם, כי אחד השליחים אמר לי:

''לך למשה, הוא יתן לך את החבילה'', ובסוף זו הייתה אישה.

היא אמרה לי שאני יותר יפה בתעודת זהות שהייתי צעיר ממה שאני עכשיו, למרות שיש אמת בדבריה,

יש דברים שלא צריך להיאמר.

חוץ מזה השירות טוב וחלק.

רועי

פורסם (נערך)
היי,

...

חוץ מזה השירות טוב וחלק.

ומה לגבי זה שדואר שליחים צריך להגיע אליך, ולא אתה אליו?

ואני עדיין ממתין לדואר השליחים שלי מהודעה 2495.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

למישהו החזירו חבילה מחו"ל(!) בחזרה לשולח אחרי שבועיים בלבד ?

אני קצת עסוק לאחרונה וקרה כבר ששלוש חבילות בחודשיים האחרונים הוחזרו לשולח אחרי 14 ימים בלבד שישבו בסניף הדואר.

האם זה בכולם ככה? הפקידה( וגם מנהלת האיזור שדיברתי איתה) חירטטה לי שזה דואר ECO וזה נחשב כ"מכתב" ולא חבילה וזה נשלח בחזרה לחו"ל אחרי שבועיים . הסניף לא טרח להתקשר להגיד לי לפני שהוא שלח בחזרה את החבילות.

אני מרגיש שהפועלים בסניף עושים לי דווקא ( סניף שכונתי) כי צעקתי עליהם בעבר על דיבור מהאף ועל מתן שירות מחפיר ביותר.

בנוסף, מנהלת האיזור אמרה לי שבגלל שהחבילה לא מתחילה ב (RR\ RB\ RS) או ב R בכללי אלא ב L אז אין אפשרות לעקוב אחריה אחרי שהוחזרה מהסניף ולחסום אותה כדי שלא תצא בחזרה מהארץ.

מרתיח.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

מה קורה עם חבילות מאמזון שנשלחות ב I PARCEL?

חבילה שהזמנתי מאמזון נשלחה והכל היה טוב עד שבשלב מסוים העבירו אותה לדואר שליחים בארץ (כנראה) ואין אפשרות לעקוב.

התאריך אחרון לקבלת המוצר באמזון עבר, ויש אפשרות לקבל זיכוי או שישלחו מחדש ללא תשלום.

השאלה אם אבחר בשליחה מחדש, והחבילה הקודמת פתאום תצוץ מה יקרה?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
היי,

הכל עבר חלק... כי אחד השליחים אמר לי:

''לך למשה, הוא יתן לך את החבילה'', ובסוף זו הייתה אישה.

היא אמרה לי שאני יותר יפה בתעודת זהות שהייתי צעיר ממה שאני עכשיו, למרות שיש אמת בדבריה,

יש דברים שלא צריך להיאמר.

חוץ מזה השירות טוב וחלק.

חלקלק התכוונת...

וחוץ מזה, לגבי הפקידה בשם משה - בימינו זה ניתן. ניתן הכל.

למישהו החזירו חבילה מחו"ל(!) בחזרה לשולח אחרי שבועיים בלבד ?

אני קצת עסוק לאחרונה וקרה כבר ששלוש חבילות בחודשיים האחרונים הוחזרו לשולח אחרי 14 ימים בלבד שישבו בסניף הדואר.

האם זה בכולם ככה?... כי צעקתי עליהם בעבר על דיבור מהאף ועל מתן שירות מחפיר ביותר.

מרתיח.

פספסת כנראה את הפואנטה - הדואר מצידו - שיוחזרו כל החבילות בחזרה לחו"ל. לכן כשיש התרעה על חבילה שהגיעה - ישר לגשת לסניף.

אה, ולא כדאי לצעוק על הפקידים כי אף פעם לא תדע איזה עוד שרות רע תוכל לקבל בתור אקסטרה (וגם לא יעזור, אז סתם חבל להתעצבן).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...