Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי 5 שנים מהנות ומספקות עם איביזה FR שחורה, שבמהלכן הפכתי מרווק לנשוי וממש תיכף גם לאבא - הנסיבות השתנו וגם הצרכים, לכן לא היה מנוס אלא להיפרד ממנה (הפעם הראשונה בחיי שממש היה עצוב לי להיפרד מאוטו) ולחשוב על משהו אוטומטי (בשביל האישה), מרווח יותר (בשביל התינוקת שבדרך) ובעל תא מטען גדול יותר (בשביל העגלה ושות'), אבל שיהיה חזק מספיק ולא יגרום לי בכל נסיעה לקלל את העגלה שבחרתי. המועמדות הסופיות היו סיאט לאון והונדה סיויק 5 דלתות, ואחרי שיחות עם חברי פורום וחברים שלא בפורום (והליכה עם הלב), ההחלטה התגבשה: סיאט לאון 1.8 TSI היא הנבחרת.

אחרי שבועיים של בחינת השוק, לקו הגמר הגיעו 2 אקזמפלרים לעילא ולעילא: האחת 2012 לבנה (של חבר פורום נחמד ביותר) והשנייה 2011 שחורה (עוד פעם שחור?!) ומאובזרת ברמה הכי גבוהה.

בסוף בחרתי בלאון השחורה וה"זקנה" יותר בשנה - יד 1 עם קצת פחות מ-19K ק"מ, נקייה ושמורה להפליא עם חבילת אקסלנס, סאנרוף ומערכת מולטימדיה.

אחרי כחודש שהיא ברשותי, מוקדם מידי לחוויות וסיכומים - אבל בינתיים אני נהנה ומרוצה מאוד מהבחירה.

הלאון מרגישה גדולה יותר, בוגרת יותר, איכותית ושלמה יותר - וגם מהירה יותר :wink:

כמה תמונות משישי האחרון שהספקתי לצלם בחטף:

Picture 001.jpg

Picture 002.jpg

Picture 003.jpg

Picture 004.jpg

Picture 006.jpg

Picture 009.jpg

Picture 010.jpg

Picture 011.jpg

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מזל טוב (על החתונה) ושוב מזל טוב (על התינוקת שבדרך) ותתחדש (על הרכב כמובן)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מזל"ט ותתחדש!

תחליף ג'נטים בהזדמנות.

אגב, אתה לא חושש מהDSG 7 המקולל?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תתחדש!

לא שקלת לקחת אחת קצת ישנה יותר עם 2.0TFSI ו-DSG6?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תודה לכולם על הברכות!

מזל"ט ותתחדש!

תחליף ג'נטים בהזדמנות.

אגב, אתה לא חושש מהDSG 7 המקולל?

בהחלט חושש, בגלל זה ממש רציתי ידני - אבל צריך להתפשר. לפחות קיבלתי הבטחה שהאוטו הבא יהיה ידני:-)

ה"קמפיין" והאחריות המורחבת ל-5 שנים הרגיעו אותי קצת, נקווה שלא יהיו הפתעות וגם אם כן - זה שיקול שלקחתי בחשבון. בינתיים אני ממש מרוצה מתיבת ה-DSG ובתור אחד שאוהב (ומעדיף) להחליף הילוכים ידנית, אני כמעט ולא עושה זאת עם התיבה הזו.

מהירה יותר? :shock:

תתחדש! בחירה מעולה.

אכן, מהירה יותר (7.8ש' מ-0-100 לעומת 8.4 באיביזה FR) וחזקה יותר (25.5 קג"מ מול 22.4 קג"מ ב-FR).

תתחדש!

לא שקלת לקחת אחת קצת ישנה יותר עם 2.0TFSI ו-DSG6?

האמת שלא, העדפתי את הגרסה מתוחת הפנים (וגם מודל מתקדם יותר) וגם אחרי האיביזה FR קשה לי לוותר על הטורבו :wink:

מה גם של-TSI יש מומנט גדול יותר וזמינות טובה יותר.

פורסם
מהירה יותר? :shock:

על הדף ללאון יש יותר סוסים מלאיביזה FR אבל גם יותר משקל.

למרות זאת היא מרגישה מהירה ונמרצת יותר.

יכול להיות שזו סתם הרגשה.

תתחדש תומר! בחירה מעולה.

מה לגבי הג׳אנטים באמת?

בשעה טובה ומזל טוב על הכל! ;)

פורסם

תתחדש, גם על הילד הקרב ובא :wink:

כמה נקודות:

- תעיף את החישוקים הללו, הם מכוערים לחלוטין (הריב הקבוע שלי ושל חבר טוב עם לאון...).

- תזהר מאוד עם הגיר הזה. אצל חברים החליפו מספר פעמים קלאצ'ים / מכהטרוניקים.

- גש לדודי ונתי, תעדכן לך ל-APR. לא תתחרט על השינוי הניכר שיבוא לאחר מכן :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אלדד, שותף להרגשה שלך.

המון תודה על העזרה, הייעוץ והתמיכה!

מסכים לגבי הג'אנטים, לצערי זה לא יקרה בזמן הקרוב:?

פורסם

בכיף שמחתי לעזור!

כמה נקודות:

- תעיף את החישוקים הללו, הם מכוערים לחלוטין (הריב הקבוע שלי ושל חבר טוב עם לאון...).

- תזהר מאוד עם הגיר הזה. אצל חברים החליפו מספר פעמים קלאצ'ים / מכהטרוניקים.

- גש לדודי ונתי, תעדכן לך ל-APR. לא תתחרט על השינוי הניכר שיבוא לאחר מכן :twisted:

אוראל,

1. מה הכוונה תזהר עם הגיר?

אני נוסע הכי רגוע בעולם ובכל זאת החליפו לי מכטרוניקס כחלק מהקמפיין.

זה לא תלוי בבעל הרכב ובאופי הנהיגה לצערי.

2. למה דווקא APR?

יצא לך להתנסות עם תוכנה אחרת?

• תוכן חדש...