Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שלא, העדפתי את הגרסה מתוחת הפנים (וגם מודל מתקדם יותר) וגם אחרי האיביזה FR קשה לי לוותר על הטורבו :wink:

מה גם של-TSI יש מומנט גדול יותר וזמינות טובה יותר.

רשמתי TFSI, אותו מנוע שיש לגולף GTI.

טוב אם רצית מודל מתקדם זה מובן.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

צודק, לא הייתי הכי מפוקס על הבוקר.

האמת ששקלתי גולף GTI בת 3-4 וגם לאון FR 2010 ומעלה, אבל לא מצאתי אקזמפלרים ראויים בתקציב, ולא שהיה מבחר כ"כ גדול..

בכל מקרה, האוטו הזה ייסע ברובו המוחלט של הזמן נסיעות מנהלתיות ואישתי תנהג בו הרבה, אז את היומרות הספורטיביות אשמור לזמן שלשנינו תהיינה מכוניות נפרדות:wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
בכיף שמחתי לעזור!

אוראל,

1. מה הכוונה תזהר עם הגיר?

אני נוסע הכי רגוע בעולם ובכל זאת החליפו לי מכטרוניקס כחלק מהקמפיין.

זה לא תלוי בבעל הרכב ובאופי הנהיגה לצערי.

2. למה דווקא APR?

יצא לך להתנסות עם תוכנה אחרת?

1. זה לא תלוי בך כמובן. הגיר הזה בעייתי מבחינת האמינות והעמידות, לא משנה כמה עדכוני תוכנה ושינוי קלאצ'ים הם יעשו - בעיקר אם הרכב חזק מהמקור (למרות שלפעמים יש הפתעות).

2. על ה-1.8 לא, על ה-2.0 כן. ה-Giac הייתה פחות לינארית והכוח הגיע מאוחר יחסית. ה-APR מרגישה לינארית בדומה למקור, רק עם הרבה יותר כוח לכל קשת הסל"ד. תנסה לחוות את שתיהן אחת אחרי השנייה, אתה תבין את כוונתי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
צודק, לא הייתי הכי מפוקס על הבוקר.

האמת ששקלתי גולף GTI בת 3-4 וגם לאון FR 2010 ומעלה, אבל לא מצאתי אקזמפלרים ראויים בתקציב, ולא שהיה מבחר כ"כ גדול..

בכל מקרה, האוטו הזה ייסע ברובו המוחלט של הזמן נסיעות מנהלתיות ואישתי תנהג בו הרבה, אז את היומרות הספורטיביות אשמור לזמן שלשנינו תהיינה מכוניות נפרדות:wink:

היית שוקל גם את האאודי 2.0T, היית בדיוק במצב שלך וזו הייתה הבחירה שלי.

לא מצטער לרגע.

למרות זאת אני בטוח שתהנה גם מהלאון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שקלתי גם אותה (וגם את האלפא 159) הרבה בזכות שרשור הקנייה שלך האמת.

יש לי חיבה גדולה ל-A3 המדוברת, אבל בסופו של דבר היא (וגם האלפא) נפסלה על הסף מכל מיני סיבות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
1. זה לא תלוי בך כמובן. הגיר הזה בעייתי מבחינת האמינות והעמידות, לא משנה כמה עדכוני תוכנה ושינוי קלאצ'ים הם יעשו - בעיקר אם הרכב חזק מהמקור (למרות שלפעמים יש הפתעות).

2. על ה-1.8 לא, על ה-2.0 כן. ה-Giac הייתה פחות לינארית והכוח הגיע מאוחר יחסית. ה-APR מרגישה לינארית בדומה למקור, רק עם הרבה יותר כוח לכל קשת הסל"ד. תנסה לחוות את שתיהן אחת אחרי השנייה, אתה תבין את כוונתי.

האמת שכבר מזמן הייתי עושה אלמלא האמינות המפוקפקת של הגיר.

אתה חושב שזה רעיון טוב לעשות תוכנה על גיר שהוא בעייתי גם ככה?

• תוכן חדש...