Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני יודע שהנושא חרוש ובכל זאת אשמח לשמוע את דעותיכם השונות.

אני משתמש ביונדאי לנטרה 1998 1.8 עם 264 אלף ק"מ, הרכב סבבה לגמרי אך אוכל שמן.(כ400 סמק ל1000 ק"מ)

המנוע עבר שיפוץ ראש +החלפת אטמים ב256 אלף ק"מ.

אני מכניס את הרכב לטיפול עוד 1000 ק"מ ואני שוקל להשתמש בתוסף בשם NANOLUBE שנמכר ברשת סונול.

אני מניח שהמנוע מאבד שמן ע"י שרפתו בגלל רווחים בין הצילינדרים והרינגים; שנוצרו משחיקה.

בפועל עוד 4 ליטרים של שמן בין טיפול לטיפול זה לא יקר(אני עושה כל 10 למרות שרשום כל 15), אך אני לא רוצה להגיע למצב שאני נוסע עם חוסר שמן.

בשיא הלימודים אני אעשה כ500 ק"מ בשבוע ועם לחץ מבחנים וכו אני מפחד לשכוח לבדוק בזמן.

אז מה אתם אומרים?

חוץ מהמחיר של התוסף אין מה להפסיד?

התוסף עלול לעשות נזק?

יש תוסף אחר בשוק שהוכיח את עצמו?

תודה לעונים.

פורסם

שום תוסף לא עושה קסמים ומחייה מנוע שחוק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני משתמש בשמן סינטטי מלא WOLF 5W-40

ואני מבין שלפי הגיון שום תוסף לא עושה קסמים, ושאני מחפש לקבל השפעה כמו של דבש.

אם אין סיכוי לנזק מהתוסף אני אשתמש בוא ונראה מה יהיו התוצאות, זה בתנאי שחוץ מ100 שקל אין לי מה להפסיד.

פורסם

יש את הרויטליזנט למנוע. אני השתמשתי למנוע, גיר והגה כח. משתמש קבוע בשמנים ובפלש שלהם. תתקשר למוטי ויכוון אותך.

פורסם

סוזוקי יורו סוויפט 98 במצב אחזקה לא משו. אשתי היתה לוקחת לאבא לפני טסט וכשהיה רעש... אז כבר אין רעשים. הרכב נוסע חלק וזריז.

• תוכן חדש...