Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למטרת SQL ,יש לי אופציה להוסיף עוד 12W6 מיד שניה בכ1300 ש"ח או למכור את הסאב שלי ולהוסיף סכום דומה ולקנות סאב אחר.

יוגבר ע"י LRX 1.1K.

חשבתי על 13W7 יד שניה אבל אין כאלה למכירה,חדש עולה 6K:evil:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כבר ביררתי דרך כמה מקומות כמו BUY2USA והמחיר דומה למחיר שנמכר בארץ עקב משקל גבוה של הסאב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק,

למרות שה7 נחשב סדרה מעל ה6 הם 2 עולמות שונים וכל אחד מוביל בתחומו.

ל 6 מהירות דיוק ופאנצ׳יות שאין שני להם, גם כאלה שנחשבים יוקרתיים יותר.

ה7 הוא יותר טונאלי ומרוח יותר בהשוואה ל 6.

שמעתי בכמה הזדמנויות 13w7 ממש לא הלתהבתי, וגם את ה10w7 שלא קלע לטעמי כמו ה6.

תנסה בכל מחיר לשמוע לפני שאתה עושה מהלך כי יש מצב גדול שזה לא ייקלע לטעמך .

אני יודע שבשבילי מעבר לזוג 10w 6 (כן עשיריות, אני מכור לפאנצ׳ שלו) בתיבה כמו שיש לי ואין שום דבר מעבר לזה שאני יכול לבקש.

פורסם

אני אשמע את הW7 לפני הקניה זה בטוח,יש דבר אחד שקצת חסר לי בW6 וזה נפח,דבר שנראה לי שתיבה פתוחה תפתור.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שני W6 יתנו סאונד מעולה, יוסיפו עוד נפח ועוצמה על פני W6 בודד, יחד עם זאת, כפי שנאמר כאן, גוון הסאונד שונה בתכלית מ- W7.

מעבר לגוון הסאונד, לשני סאבים יתרון מובהק על פני סאב בודד ביכולת העברת ההספק לדציבלים, עבודה יעילה ולינארית ועוד יתרונות.

מאידך:

לא הייתי ממליץ לעבוד עם ה LRX1.1 ב- 1 אוהם, צריכת הזרם תהיה גבוהה כיוון שהמגבר הוא קלאס A/B.

נוסף על כך- על אף שהנצילות תעלה ואיתה גם העוצמה, קח בחשבון שגם אם היתה לך מערכת חשמל טובה מאוד- המגבר הזה לא מספיק כדי למצות דאבל כזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...