Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לעשות עבודה ראשונה שלי של צביעת ג'אנטים בפלסטי דיפ האם צריך בהתחלה לקלף את הצבע הישן מכיוון שחלק מהג'אנטים שלי הצבע שלהם נראה ממש רע.

IMG_0096.jpg

IMG_0095.jpg

IMG_0094.jpg

• אחראי פורום
פורסם

אין צבע בג׳אנט שצריך לקלף, מקסימום לאכה. אתה כן צריך להחליק ולאחד את פני השטח לפני הצבע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עם זה באמת עבודה ראשונה שלך תקנה צבע בערך 6 פחיות לכל מיני תקלות תמיד עדיף שישאר טיפה מאשר שלא יספיק למישהו שעשה עבודה כזאת כבר 3-4 שכבות על כל גלגל יקח לך כ4 פחיות לערך...

מהניסיון שלי עבודה עם פלסטי דיפ זה אמור להחזיק לך די טוב אבל בזמן הצביעה תזהר שהמשטח הצבוע לא יגע בשום דבר למה אז הצבע של הגאנט ידבק למשהו וזה באמת כמו גומי ימשך והצביעה תהרס..

בהצלחה (:

פורסם

6 פחיות? הגזמת קצת... 3 פחיות זה די והותר לצביעה טובה ל-4 גאנטים, תקנה 4 אם אתה רוצה להגזים. אצלי מחזיק כבר שנה, גם אחרי החלפת צמיגים ותיקון פנצרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת היא שאני לא כלכך יודע מה זה פלסטידיפ..

סליחה על הבורות.. חחח אבל בקשר להכנה לפני הצבע. אתה תצטרך לשפשף את הגאנט. תתחיל עם סקו'ץ

חזק לנקות קודם את כל השמן שבפינות שאף אחד לא רואה.. לא לפחד מעבודה קשה!!

צריך להגיע למצב שהגאנט נראה ממש נקי ללא הפרשות..

לאחר מכן לשפשף את הגאנט עם נייר מים 400. ואחריו נייר600..

וזהו הגאנט מוכן לצביעה..

לעבודה יותר מקצועית ולשיפוץ הגאנט ממש..(תיקון פגיעות וסריטות)

תדרש עבודה יותר מקצועית..

אם תרצה אוכל להסביר לך בשמחה על כל התהליך..

מקווה שעזרתי.

פורסם

הספיק לי לצבוע עם פחית אחת רביעייה של 106 XSI אחרי 4 שכבות לכל ג'אנט ויצא מעולה. אבל עדיף לקנות 2, מאחר ואצלי אומנם כל הג'אנטים צבועים בצורה אחידה אך יש מקומות ש''פיספסתי'' בצורה קטנונית שדורשים התייחסות. לשיקולך. לפני הצביעה אגב, תנקה עם מסיר שומנים, אני יודע שזה נשמע שגוי אבל זה לניקוי חד פעמי לא יותר. ובמקרה שלך, תשייף עם נייר מים איפה שיש את השיפשופים והמכות על הג'אנט, יתן לך מראה נקי יותר לאחר צביעה.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תוכן חדש...