Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלקכם אולי יודעים שאני מתגורר בבית פרטי בשוויץ.

בשנה האחרונה, שיפצנו את המטבח בעלות של 17,500 פרנק, ואת החניה בעלות של 5000 פרנק.

במטבח יש עוד מספר פינישים קטנים אבל מעצבנים ביותר: לדוגמא לחזק את התנור, התנור כל הזמן זז, או סיליקון מסביב לכריים הקרמיות שלא שצתבר ליכלוך, אני כבר רודף אחרי בעלי המקצוע כ3 חודשים, וכל פעם תירוץ אחר, פשוט נשבר לי.

אלו דברים שאני יכול לסדר לבד, אבל אני לא מוכן לזה, בשביל מה שילמתי כסף?

לגבי החניה, ביקשתי שיבנו לי חניה בדיוק כמו של השכנים לידי, אצלהם כבר מעל 10 שנים ללא בעיות, ורציתי בדיוק כמו שלהם.

לא עבודה מסובכת יותר מדי, אורך 2.70 על רוחב של 2 מטר ומשהו (לא זוכר בדיוק), באמת שלא עבוד מסובכת יותר מדי.

החוזה כלל סידור הדשא מחדש, מאז שסיימו לבנות את החניה, כבר מספר פעמים שפשוט כל החניה מתפרקת, אין שום דבר אשר מחזיק את הלבנים, כבר ניסו לסדר את זה 3 פעמים וכל פעם מחדש הם הורסים יותר ויותר (אני יעלה תצלם מחר) ושלא לדבר על הדשא שצמח רק בחלק קטן מהגינה :roll::roll:

והדבר האחרון שמעצבן אותי זה המוסך של רנו (כן אני יודע רנו):

הלגונה שלי מתחילה להראות סמני זיקנה, לפני הטיפול האחרון התלוננתי על רעשים מכיוון הדשבורד, רעשים מעצבנים ביותר במיוחד בסרק, ובסיבוב ההגה, הוחלפו תושבות מנוע (חשד שמשם), הוחלף הדשבורד, והרעשים עדין שם, ברמה שמרגישים רעידות בכל הרכב, ורעשי טרקטור.

נכנסתי עוד פעמיים למוסך ופשוט לא מוצאים את הבעיה, התשובה לאחרונה היתה אני צריך להגביר את הרדיו :S

אז זהו סתם רציתי לפרוק עצבים (ויש לי עוד המון דוגמאות) :evil::evil::evil:

פורסם

אנשי המקצוע שוויצרים אורגינל או שהגיעו לשם מאוחר יותר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חשבתי שבשוויץ אין דאגות כניראה טעיתי

בשוייץ באמת אין דאגות.

רק כסף של יהודים...

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

שווצרים אורגינלים, עזוב אותך הכסף, העצבים, והמרדפים אחרי בעלי המקצוע.

החוצפה שלהם, זה להגיד לי "תקשר אלי ביום שלישי ותזכיר לי בבקשה" :evil::evil::evil::evil::evil:

פורסם
שווצרים אורגינלים, עזוב אותך הכסף, העצבים, והמרדפים אחרי בעלי המקצוע.

החוצפה שלהם, זה להגיד לי "תקשר אלי ביום שלישי ותזכיר לי בבקשה" :evil::evil::evil::evil::evil:

זה נשמע ממש כמו בעלי מקצוע בארץ, אתה דורש תיקונים קטנים בסיום העבודה (במקרה שלך גדולים) והם פשוט נעלמים.

תנסה להגיד שאתה שוקל עוד איזה פרויקט עסיסי שיכניס להם טוב וככה תמשוך אותם לביתך והם כבר ירוצו לתקן הכל כדי להשיג עוד עבודה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני אשמח לתמונות של המטבח ושל פירוט מה נעשה במהלך העבודה, אם לא אכפת לך.

כמה זה פרנק בדולרים?

זה הכל עניין של בחירת בעלי מקצוע נכונים, זה לא רק בשוויץ, גם הלקוחות שלי הם בדרך כלל כאלו שנכוו מקבלנים אחרים.

haters will hate

פורסם

לשלוח לך את קבלן השיפוצים שלי? עשה יופי של עבודה, אפילו בא יומיים אחרי שעברתי דירה ותיקן את הנזקים שגרמו המעבירים. אבל אני ממתין כבר כמה חודשים שיגיע כדי לסדר איזה קו חשמל ששכח לחבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המרה לדולרים יוצא: 19070.40 דולר

מה שנעשה זה רק הרכבת המטבח (יום שלם מ8 בבוקר עד 20 בערב).

הותקן גרניט, כל המטבח מעץ מלא, תנור חדש, כיריים חדשים, מקרר חדש, מדיח כלים כיור ועוד.

ופינוי המטבח הישן.

פירוק המטבח הישן, וחידוש צנרת המים הכל נעשה על ידי

2013-11-16 11.15.10.jpg

2013-11-16 11.15.33.jpg

2013-11-16 11.16.00.jpg

2013-11-16 11.16.12-2.jpg

2013-11-16 11.16.25.jpg

פורסם

והנה תמונה של החניה :S

התמונות צולמו מהפלאפון

היה עדיף לי לבנות כבר לבד, לפני שנה וחצי בניתי פינת ישיבה, יותר גדולה מהחניה, והיא מחזיקה הרבה יותר טוב מהחניה המעפנה הזאת, והפינה הזאת לקחה לי כשבוע עבודה.

2013-11-16 11.24.48.jpg

2013-11-16 10.53.10.jpg

2013-11-16 10.53.04.jpg

2012-10-10 14.04.10.jpg

2012-10-10 16.41.26.jpg

2012-10-11 17.14.25.jpg

2013-11-16 11.28.02.jpg

פורסם

החנייה מתנקמת על כך שאתה דורס אותה עם רנו...

וואללה לא יודע מה להגיד לך. ואתה עוד בצד הגרמני?!

אחוז גדול יחסית מהשוויצרים המעטים שאני מכיר

אכן היו כאלה שבונים ומשפצים בעצמם את מעונם. אולי זה הסוד?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ראית מה זה, חייב להחליף את הרנו :-D:-D

אכן בצד הגרמני, בגלל מעבר לעבודה חדשה (יותר נכון תפקיד חדש) אין לי זמן בשביל זה, אם היה לי את הזמן היתי כבר משפץ לבד ממזמן את החניה, זאת אחת הסיבות שלקחתי בעל מקצוע, שהוא ישבור את הראש אם הפרוייקט ולא אני, אבל משום מה לא הולך להם :S

• אחראי פורום
פורסם

איך מקובל לשלם שם? עם השארת ״דמי פיתוי״ לסוף כמו בארץ?

בבניה אצלי למדתי תו״כ תנועה להחזיק את הקבלנים מהביצים ולא להיפך,

הם נעמדו פה בתור כדי לסיים כמו שסוכם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...