Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות סלולר

Alon_A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המכשיר הוסר מהרשימה שלהם באינטרנט. התקשרתי לשירות שלהם כדי לברר האם יש מלאי באילת, הם אמרו שבסניף באילת ניתן לבדוק מלאי רק ברמה יומית - זה היה בערב אז הוא לא יודע אם יש שם או לא וגם לא מה הצפי לרמת המלאי.

שאלתי אותו אם הוא יכול להעריך, במידה ומישהו נמצא באילת במשך שבוע, האם בטוח יהיה לו את המכשיר, גם במידה ובתחילת השבוע הוא אוזל מהמלאי - אבל הוא אמר שאי אפשר לדעת.

בקיצור, מתחילים לתרץ עוד לפני שקנית :)

תודה על העדכון.

אני אהיה שם ביום ראשון ונראה.

אם זה מעניין אותך אוכל לעדכן האם יש במלאי.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדוכן אורנג' בגרנד קניון בחיפה ניסו למכור לי סיפור שהם מוכרים מכשירים ביבוא רשמי במחירי היבואן.

השבוע נכנסתי ל"סופרלינק" בגרדנ קניון - נציגות של אורנג'. היה שם קיר תצוגה עם מחירי אורנג', ולידו ויטרינה עם מכשירים עם מדבקת היבואן הרשמי (בעיקר סמסונג ו-LG, אבל גם אחרים). כמובן שמחירי אורנג' היו גבוהים בלפחות 20% ממחירי היבואן הרשמי.

גנבים נשארים גנבים.

נראה לי שאחכה לראות אם המכשיר זמין באילת באייבורי, כפי הנראה כרגע זה הרע במיעוטו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/259

רמי לוי תקשורת, 12 תשלומים ללא ריבית, אחריות שנתיים יבואן רשמי, משלוח עד הבית.

לי אישית אין ניסיון אתם (הפעם האחרונה שרכשתי סמארטפון הייתה לפני שנתיים וחצי) אבל במשפחה הקרובה קנו מהם S3, מיני S3 ונקסוס 4 - כולם מרוצים בינתיים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני יכול להמליץ על KSP בנושא אחריות. בקצרה:

קניתי מכשיר באילת. לאחר כ-3 חודשים החלה איטיות מחרידה במכשיר. שלחתי אותו למעבדה בפ"ת והוא חזר תוך יומיים עובד פיקס עם גירסה הכי חדשה (ללא ביטול אחריות רשמית - דגל בנוקס למי שקצת בקיא)

לעומת זאת -

על מי שאני יכול לומר להתרחק כמו מאש הם גאדג'ט מובייל (GADJET MOBILE).

שוב בקצרה:

מכשיר שנקנה אצלם ושבק חיים ללא כל סיבה לאחר מס' ימים.

סיפור טירטור המעבדות במשך כחודש.

הם טענו שמצאו קורוזיה (הכי קל לטעון את זה)

הלכנו לבית משפט. הבאנו הוכחות ותמונות כולל בדיקה ממעבדה אחרת אובייקטיבית. אין שום קורוזיה במכשיר.

הם חוייבו לשלם לנו את מלוא הכסף של המכשיר בחזרה (המכשיר נשאר אצלם) + הוצאות משפט.

לא רק שזה לא קרה. הם סירבו לשלם.

העברנו לעו"ד שעמד לפתוח תיק או פתח תיק בהוצאה לפועל (סליחה שכבר לא ממש זוכר)

ורק אז הם שילמו הכל + הוצאות משפט + שכר טירחה לעו"ד שטיפל בתיק לאחר שסירבו לשלם.

בשורה תחתונה - לעולם לא אתקרב עוד לחנות הזאת ואמנע מכל מי שאני יכול לקנות אצלם

פורסם

עדכון: בבסט מובייל ה- LG עולה 2,669. בבאג הוא עולה 2,540 אבל אין במלאי. הצפי לחידוש המלאי הוא בהמשך השבוע. מחר נהיה באייבורי ונבדוק את המחיר שם למרות שהמוכר בבסט מובייל טוען שאייבורי הפסיקו לעבוד עם היבואן הרשמי. מחר אעדכן שוב.

פורסם
מה זה מרוצה ? האם היית זקוק לשירות במסגרת האחראיות ? בכל מקרה אין להם G2

נראה לי אני פשוט אשדרג בחברות הסלולר.

אם כבר ז*ן אז לפחות שיהיה גדול ושיהיה אפשר לחלק אותו ל 36 תשלומים.

אצלן לפחות יש יותר סיכוי עם מגיעים לתביעות קטנות כי כולם לא סובלים אותן.

"לעניין המרוצה" -

למעבדה הספציפית שרשמתי הגעתי בכלל בגלל ה-HTC שהיה לי.

מסתבר שהם היו 2 מטר מהמשרד הקודם ששכרתי בפיתוח..

תוך שעה קבלתי במקום את המכשיר חזרה ליד פועל פיקס עם תיקון שבכל מקום אחר

סיפרו לי שצריך לאשפז אותו לחודש בשקט כי אין את החלק בארץ.

מכאן נראה לי הגיוני שבמקום כזה עם שרות בהחלט ראוי הגיוני גם לקנות טלפון.

את ה-HTC (שבמקור היה בכלל מוטורלה אטריקס) קניתי מחנות אומגה משהו בתל-אביב.

בוא נגיד, שאני לא מתכוון לעשות דבר כזה שוב בשנים הקרובות.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אין שחור ולבן מוחלט, אבל ברוב המקרים הכמעט מוחלט, היחידים שתקבל מהם שירות נורמלי זה חברות הסלולאר.

הסיבה היחידה היא שזאת לא חנות פרטית ולטכנאים במעבדה סלולרית זה לא יוצא מהכיס ולכן אין להם שום אינטרס למשוך אותך סתם.

להיפך, כמנהל צוות בחברה גדולה שמתקן בין השאר אייפונים, גלקסי למיניהם, אופטימוסים (G2 עדיין חדש ובצוות המקביל לידי, ככה שאני פחות מכיר), אני אוכל חרא על כל תקלה חוזרת שהלקוח לא מרוצה וזה ממש פוגע לי בכיס (אמיתי).

אחריות אמיתית וטובה ושקט נפשי, זה כנראה יקרה רק במעבדה סלולרית.

זה כמובן לא אומר שאין תקלות חוזרות לעיתים, כי מה שהל' חווה בעבודה ממושכת עם המכשיר, לי לעיתים קשה מאד לבדוק ב30 ד' עבודה מקסימליות (בדרך כלל פחות) על המכשיר.

אבל אתה יכול לשלוח 20 פעם בלי שמישהו יסתכל עלייך עקום, אתה יכול להיות רגוע שלא יעבדו עלייך, יש כמה וכמה מערכי בדיקות ואישורים, ואם יש לך אחריות אז אף פעם אין את המילה "תבוא עוד שבועיים" (אפרופו HTC...). אני מחוייב לתת לך פתרון כלשהו, אפילו זמני.

ולגבי מרכזי השירות וההמתנה, אני מסכים. לכן יש שליחות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

עדכון אחרון מהשטח:

ביקרנו באייבורי היום. אכן המכשירים אזלו מהמלאי בשבוע שעבר אך המלאי חודש השבוע (רק 16GB בצבע שחור - צבע לבן וגרסת ה-32GB חסרים עדין).

המחיר באייבורי הוא 2,441 ש"ח - הזול ביותר באילת.

המכשיר נרכש בהצלחה.

רות. סוף.

פורסם
עדכון אחרון מהשטח:

ביקרנו באייבורי היום. אכן המכשירים אזלו מהמלאי בשבוע שעבר אך המלאי חודש השבוע (רק 16GB בצבע שחור - צבע לבן וגרסת ה-32GB חסרים עדין).

המחיר באייבורי הוא 2,441 ש"ח - הזול ביותר באילת.

המכשיר נרכש בהצלחה.

רות. סוף.

תתחדש. הסתכלתי עכשיו באתר של אייבורי אילת ועכשיו הם רושמים את המחיר שהיה כשקניתי (2521) ורושמים הנחה נוספת בסניף- לפני שבוע היה רשום באתר 2300.

אז 2400 זה המחיר אחרי ההנחה, או מה?:roll:

אפשר להוריד אותם יותר?

אגב, איך הסתדרת עם מגן?

פורסם

האמת שלא התווכחתי בכלל - זה המחיר הזול ביותר שמצאתי באילת והאמת התחיל להימאס לי מלחפש.

מגיע לאשתי את ברכת ההתחדשות. המכשיר מיועד לה - מתנת יום הולדת.

בינתיים היא מסתדרת בלי מגן כלשהו למרות שבטח נקנה אחד כזה בקרוב.

פורסם

תודה על העדכון ותתחדשו !

שאלת אותם מה לגבי האחריות שלהם ? מה זה אומר אחראיות יבואן ? האם במידה ויש תקלה כלשהי אתה פונה ישירות אל היבואן או שזה נעשה דרכם ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...