Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות סלולר

Alon_A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור בנושא ה LG G2, חרשתי את האינטרנט בחיפוש אחרי חנות מומלצת.

באייבורי אילת הבנתי שלא בטוח שיהיה המכשיר במלאי, וגם על האחראיות של היבואן כתבתם בשרשור הקודם שהיא לא שווה הרבה, כך שלא בטוח שאקנה שם.

על ELINE יש כמה ביקורות נוראיות, האם באמת השירות כל כך נורא שם ? הם מוכרים גם את ה 32GB שקורץ לי...

חנות שהוזכרה כמה פעמים כטובה היא VMOBILE, גם כאן בפורום מצאתי איזכור לטובה.

אשמח לעוד התרשמויות על המקומות הספציפים האלו ועל אחרים, תודה !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכשתי לאחותי G2 32GB מ BEST MOBILE. השירות היה מעולה והנציג היה מאוד מאוד סבלני איתנו.

הם מוכרים מכשירים גם דרך היבואן הרשמי וגם דרך יבוא פרללי (עם שנת אחריות אחת).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

קניתי מכשיר ב-ELINE לפני כמה שנים, נוקיה E72. הייתה לי איזו בעיה - לא זוכר בדיוק איזו - לא תקלה משביתה.

בכל מקרה - התקשרתי אליהם - קיבלתי נפנוף - האשימו אותי קצת ואז אמרו לי לבוא להשאיר את המכשיר לשבועיים ויראו מה הבעיה.

ויתרתי.

המסקנה העיקרית שלי מכל זה - שהאחריות שלהם לא שווה הרבה- אם קנית מכשיר והוא פיקס - זכית אם לא -...

פורסם

אתה מחפש חנות דרכה לקנות את המכשיר? מה בדיוק ההבדל אם אתה יודע בדיוק מה אתה מעוניין לרכוש ומי נותן האחריות?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אתה מחפש חנות דרכה לקנות את המכשיר? מה בדיוק ההבדל אם אתה יודע בדיוק מה אתה מעוניין לרכוש ומי נותן האחריות?

אני יודע בדיוק מה אני רוצה, אבל אני מחפש מקום שאפשר לסמוך עליו ועל האחריות שלו במידה ויש בעיה... AKA PCHOLIC :wink:

זה פשוט מדהים, אין מקום אחד שאפשר להגיד עליו שאם יש לך בעיה בתקופת האחראיות, אתה פשוט מגיע ומתקנים או מחליפים לך את המכשיר בלי להעביר אותך שבעה מדורי גיהנום... (או, למה כל חנויות הסלולר בארץ הן של ערסים מלביני הון ?)

פורסם

פאק ד'אט, כולם מתנערים מאחריות וגם כשמכבדים אותה אין שם אנשי מקצוע אמיתיים.

פשוט תקנה בארה"ב ותחסוך כמה מאות שקלים, חבל לבזבז אנרגיה בחיפושי חד קרן.

פורסם

כול החנויות יעבירו אותך גהנום.

המדיניות בארץ היא מאוד פשוטה:

אתה נכנס לחנות עם תקלה במכשיר- כולם מסתכלים עלייך כאילו קפצת עם המכשיר לבריכה ועכשיו בא לתקן אותו- יקחו ממך את המכשיר לשבועיים שמתוכם שבוע ו-6 ימים(לא כולל ימי חופש כמובן) המכשיר ישכב על המדף- אם התיקון יקח יותר מ-10 דקות- יגידו שיש למכשיר קורוזיה, בעית תוכנה באשמתך וכו', אם זה יקח פחות מ-10 דקות אז יתקנו לך את המכשיר ויחזירו אותו וכמובן ידפקו לך מבט של "פעם אחרונה שאנחנו עושים לך את הטובה הענקית הזאת, וחסר שתבוא לפה שוב".

מעניין אותי אם איזה אתר/מגזין פעם אחת ירים את הכפפה ויעשה ניסוי- לקחת 2 מכשירים זהים , אחד שנקנה בארץ והשני שנקנה בחו"ל. "לסדר" לשניהם את אותה תקלה ולשלוח לתיקון. מי מהם יחזור מתוקן ראשון? אני בכלל לא בטוח שזה יהיה המכשיר הישראלי.

פורסם

מה זה מרוצה ? האם היית זקוק לשירות במסגרת האחראיות ? בכל מקרה אין להם G2

נראה לי אני פשוט אשדרג בחברות הסלולר.

אם כבר ז*ן אז לפחות שיהיה גדול ושיהיה אפשר לחלק אותו ל 36 תשלומים.

אצלן לפחות יש יותר סיכוי עם מגיעים לתביעות קטנות כי כולם לא סובלים אותן.

פורסם

שים לב שבחברות הסלולר (לפחות בסלקום) מחיר המכשיר לא זהה בקניה במזומן (עד 3 תשלומים) או ב 36 תשלומים. בדר"כ יש הבדל של כמה מאות שקלים.

בנוסף, אם אכן יש בעיה במכשיר ותרצה להכניס אותו למעבדה תצטרך ללכת לאחד ממרכזי השירות של החברות ולחכות בתור. בעעעעעע.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

קנינו 4 מכשירים מאי ליין. שירות מצויין ומחירים משתלמים.

קניתי את האקספריה אס כשיצא וכשהתחלתי להשתמש בו גיליתי שהוא תקול.

נסעתי לאיליין אחרי שבוע וחצי (סטודנט, אין הרבה זמן פנוי להסתובביות) והם לקחו ממני את המכשיר במקום ושלחו למעבדה, אחרי יומיים הגיעה תשובה שהמכשיר אכן פגום והחזירו לי את הסכום אותו שילמתי במלואו ללא תירוצים ומריחות.

קניתי מהם עוד באותו היום גלקסי 3 (כשיצא אז)

מאז קנינו עוד 3 מכשירי גלקסי 4 מהם והפנינו המון מכרים, כולם מרוצים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

על פי נסיוני רק לא איליין קניתי מכשיר לאחר שבועיים הפסיק לעבוד נפנפו אותי והכסף נזרק לאוויר בגלל שלחייל אין זמן חהתעסק בלטבוע חנות

פורסם
באייבורי אילת הבנתי שלא בטוח שיהיה המכשיר במלאי, ו[/quote

איך הגעת למסקנה הזאת?

אני באילת ביום ראשון ואנחנו אמורים לרכוש לאשתי כנראה את ה-G2 (היא עדין מתלבטת עם הגלקסי 4). התכוונתי לרכוש באייבורי.

יש לך מידע בנושא?

פורסם

המכשיר הוסר מהרשימה שלהם באינטרנט. התקשרתי לשירות שלהם כדי לברר האם יש מלאי באילת, הם אמרו שבסניף באילת ניתן לבדוק מלאי רק ברמה יומית - זה היה בערב אז הוא לא יודע אם יש שם או לא וגם לא מה הצפי לרמת המלאי.

שאלתי אותו אם הוא יכול להעריך, במידה ומישהו נמצא באילת במשך שבוע, האם בטוח יהיה לו את המכשיר, גם במידה ובתחילת השבוע הוא אוזל מהמלאי - אבל הוא אמר שאי אפשר לדעת.

בקיצור, מתחילים לתרץ עוד לפני שקנית :)

פורסם

נראה לי אני פשוט אשדרג בחברות הסלולר.

בדוכן אורנג' בגרנד קניון בחיפה ניסו למכור לי סיפור שהם מוכרים מכשירים ביבוא רשמי במחירי היבואן.

השבוע נכנסתי ל"סופרלינק" בגרדנ קניון - נציגות של אורנג'. היה שם קיר תצוגה עם מחירי אורנג', ולידו ויטרינה עם מכשירים עם מדבקת היבואן הרשמי (בעיקר סמסונג ו-LG, אבל גם אחרים). כמובן שמחירי אורנג' היו גבוהים בלפחות 20% ממחירי היבואן הרשמי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...