Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש לקנות רכב ראשון, יש תקציב של 35K בערך +- אז ניגש למלאכה

קודם כל חשוב לי לציין שאני לא כל כך מתמצא ומבין ברכבים אז לקחת את זה בחשבון בבקשה.

הדבר הכי חשוב מבחינתי ברכב זה אמינות- מינימום תקלות, לא ממש בא לי לבקר במוסך כל שני וחמישי או שהאוטו לא יתניע או יתקע כל יומיים ורכב עם מספר תקלות ידוע מראש, יקנה אותי מהתחלה. מעדיף רכב בעל תיבת הילוכים אוטומטית, והשימוש ברכב הוא בעיקר נסיעות עירוניות.

משיטוט קטן בפורום משכו לי את העיניים 2 מכוניות - פיגו 206 ויונדאי גטס וחיפוש ביד 2 הראה לי שאני יוכל לקנות במסגרת התקציב אחד מהרכבים בשנת 2008 או 2007 יש לי מספר שאלות:

א. ראיתי שהפיגו עם מנוע 1600 והיונדאי 1400. משמעותי?

ב. מבחינת חיסכון בדלק איזה מהם עדיפה?

ג. מבחינת זה שאם אני קונה רכב משנת 08 או 07 - עד כמה קילומטרז אפשר לקנות רכב ומה הקו האדום

ד. אם למשל אני רואה רכב שנת 2008 שהוא יד שלישית או רביעית זה אמור להדליק נורה אדומה?

ה. אם לדעתכם עדיף בכלל רכב אחר משניהם בבקשה תציינו את הדגם והשנה, ואם אפשר לדעת גם למה.

תודה מראש

פורסם

לשתיהן יש גירסאות 1400 ו1600.

בגדול הפיז'ו מכונית נוחה, מהנה וחסכונית יותר.

היא סובלת ממוניטין אמינות לא טוב (לדעתי לא מוצדק), במיוחד במה שנוגע לגיר האוטומטי, שאכן נוטה לסיים את חייב סביבות 150 א' ק"מ.

אם אמינות היא בראש מעיינך, אז כנראה שהיונדאי עדיפה והייתי מחפש גם סיריון, שתהיה נוחה וחסכונית יותר אך מעט יקרה יותר.

בכל מקרה שים לב שחלק שחלק נכבד, אם לא רוב הגטסים מקורן בחברות ליסינג והשכרה וברמת הגימור הנמוכה (GLF) שמגיעה עם כרית אויר אחת וללא ABS.

אני מציע שתעמיק יותר בחיפוש שלך בפורום, יש המון מידע על שתי המכוניות הללו.

• תוכן חדש...