Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יציאת AUX בPIONEER 7150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברצוני לחבר למכשיר כבל AUX. אין למכשיר יציאה קדמית לAUX, אבל אני יודע שיש לו את הפונקציה, אז מן הסתם יש לו חיבור אפשרי מאחורה? האם זה אומר שצריך כבל RCA בשביל זה (2 פינים)?

תודה מראש לכל העונים!

פורסם

יש דגמים של פיונר שהכניסת AUX שלהם היא מאחורה.

לפי דעתי כל מה שמאחורה (usb, aux וכדומה) זה יותר טוב כי אפשר להוציא את הכבל מאיפה שבאלך במקום שהוא יבלוט מהרדיו דיסק וזה יכער.

בגדול אני את הכבל usb העברתי דרך התא כפפות ואת ה aux דרך המאפרה, אבל בכל אוטו זה שונה אבל אני כמעט בטוח קתמצא מקום.

פורסם
יש דגמים של פיונר שהכניסת AUX שלהם היא מאחורה.

לפי דעתי כל מה שמאחורה (usb, aux וכדומה) זה יותר טוב כי אפשר להוציא את הכבל מאיפה שבאלך במקום שהוא יבלוט מהרדיו דיסק וזה יכער.

בגדול אני את הכבל usb העברתי דרך התא כפפות ואת ה aux דרך המאפרה, אבל בכל אוטו זה שונה אבל אני כמעט בטוח קתמצא מקום.

לדעתי זה דבר מטופש מאוד. מה קורה אם נפצע הכבל או התקלקל? תפרק את כל הקונסולה המרכזית? ברכבים ישנים בכלל לא מומלץ לפרק פלסטיקה, כי בכל פירוק חייב להישבר איזה קליפס.

פורסם
לדעתי זה דבר מטופש מאוד. מה קורה אם נפצע הכבל או התקלקל? תפרק את כל הקונסולה המרכזית? ברכבים ישנים בכלל לא מומלץ לפרק פלסטיקה, כי בכל פירוק חייב להישבר איזה קליפס.

קונים כבל איכותי לא זבל ויש לך ראש שקט.

התקנתי כבר הרבה כאלה, ועוד לא נתקלתי בתלונות.

פורסם

תודה חברים!

אגב, גם אני את יציאת הUSB הוצאתי מתא הכפפות. אבל פה בכל מקרה יהיה חיווט שיגיע למעמד של הפלאפון.

פורסם
תודה חברים!

אגב, גם אני את יציאת הUSB הוצאתי מתא הכפפות. אבל פה בכל מקרה יהיה חיווט שיגיע למעמד של הפלאפון.

ב POLO לדוגמא עשיתי שהכבל יצא מתחת לפאנל (יש מקום כזה לאיחסון) וכאשר הכבל לא משומש הוא מקופל שם ולא מפריע לעין.

אם זה באמת מפריע לך, אני מאמין שתמצא פיתרון.

בהצלחה!

• תוכן חדש...