Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מגבר sinfoni amplitude 45.2


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיה מסוגל להגביר סט FOCAL K2P ? (פאסיבי)

מחפש קודם כל איכות, פחות חשוב עוצמה.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

זהו מגבר 2 ערוצים של שמוצהר לתת 50RMS ב4 אום במתח של 12V, ו72RMS ב4 אום במתח של 14.4V.

 

עדיף לך לחבר אקטיבי את הוופרים (שעובדים בהתנגדות של 2 אום ללא הקרוסים) ובכך לנצל עוד קצת כוח מהמגבר, שיתן לך 121RMS ב14.4 וולט בהתנגדות של 2 אום.

 

הK2P סט נציל מאוד אז אני בהחלט חושב שזה ישמע טוב אם אתה בעד איכות קודם, למרות שאפשר למצוא מגברים שיתנו גם איכות וגם יותר כוח בו זמנית.

JL Audio

פורסם

אני משתמש במגבר הזה כדי להגביר טוויטרים בסטאפ אקטיבי.

לדעתי כדאי לך לבחור במשהו קצת יותר חזק כדי להגביר K2P, למשל אמפליטוד 90.2.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

×
×
  • תוכן חדש...