Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זו הפעם ה-I שלי בפורום.

מחפש עצות, הכוונות ורעיונות לרכב אוטומטי לעיר בלבד, בנפח של עד 1300 סמ"ק בערך.

שהרכב יהיה אמין והכי חשוב בטווח המחיר של 12K ש"ח (ככה זה כשסטודנטים חוסכים אג' לאגורה וצריכים לרוץ מעבודה לעבודה מהר).

חשבתי על דיהטסו שרייד, YRV או קיה פריים. הבעיה שאני בכלל לא מכיר את הרכבים האלה, הם רק נכנסים לי לטווח המחיר.

כשלא יודעים, הכל פתוח.. :lol:

פורסם

השרייד וה-YRV מתאימות מאוד. מכונית קטנות, זולות ואמינות. את הפרייד תוריד מהרשימה, זאת מכונית מהעידן הפחות יפה של קיה. אם כבר קופסת פח ממונעת כמו הפרייד, אז לך על המקור היפאני שבדרך כלל לא מאכזב - סוזוקי סוויפט ה"מקורית".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף להמלצה על הורדת הפרייד מהרשימה ואוסיף לך פיאט פונטו ספייס וטויוטה סטארלט.

ברכבים ישנים הכי חשוב למצוא רכב עם היסטוריית טיפולים מסודרת. קהל היעד של רכבים אלו אינו נמנה עם אלו שהפרוטה מצוייה בכיסם ורכבים רבים סובלים מהזנחה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...