Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 60אלף

yahavz10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש אוטו ראשון שיהיה משותף לי ולאחותי,מעוניין באוטו עם מראה צעיר וספורטיבי 3 או 5 דלתות,מבחינת הדלק שיעשה 1:10 ומעלה,לצערי האוטו חייב להיות אוטומט,מבחינת טיפולים ואחזקה אין בעיה מבחינת הכסף רק לא יקר מדי,וכמובן שהאוטו לא יהיה עגלתי מדי ואיטי שאפשר להנות מהנהיגה ממנו,התקציב כרגע עומד בין 40-60 אלף,קילומטרז עד 150אלף כמה שפחות יותר טוב,ושנתון כמה שיותר גבוהה מ2000 ומעלה,אני יודע שיש הרבה דרישות לכן פניתי לפורום הזה בתקווה למצוא משהו שיענה כמה שיותר לדרישות,בינתיים חשבנו על מאזדה 3 5דלתות 2.0 מה דעתכם עליו? אשמח לביקורות ורעיונות נוספים,תודה רבה.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם
חפש לך איזו פיאט בראבו. אם אין לך סבלנות גם פוקוס 2.0 תהיה בחירה טובה.

מה זאת אומרת אם אין לי סבלנות? יש דגם מסוים של פיאט בראבו שצריך לחפש או שכולם 1400 אותו דבר?

וגם חשבתי על הפוקוס 2.0,תודה רבה!

עוד הצעות מישהו?

פורסם
אני הייתי הולך על הראבו בגרסת הסנסיישן. היא פשוט הרבה יותר מאובזרת. הבעיה היא שצריך לחפש טוב עד שמוצאים אחת עם קמ נמוך.

גרסת סנסיישן זה הרסה הכי גבוהה שיש נכון?אם אתה יכול בבקשה להגיד לי מה ההבדלים בין סנסיישן לדינאמיק אודה לך מאוד.

פורסם

פיאט בראבו 1.4 טורבו רובוטית מודל 2010 תענה על הדרישות שלך.

סנסיישן מוסיפה בעיקר חישוקי אלומיניום ופנסי ערפל (פריטי פוזה).

סבלנות נדרשת כי מדובר במכונית מאוד נדירה על הכביש ובהתאם נדירה בשוק יד שניה.

פוקוס 2.0 או מאזדה 2.0 בגרסאות 5 דלתות גם יענו על הדרישות שלך, אבל לא ממש בתקציב בשנתונים המתקדמים יותר.

גם מכוניות אלו לא מאוד נפוצות - שוב פעם, סבלנות.

פורסם
פיאט בראבו 1.4 טורבו רובוטית מודל 2010 תענה על הדרישות שלך.

סנסיישן מוסיפה בעיקר חישוקי אלומיניום ופנסי ערפל (פריטי פוזה).

סבלנות נדרשת כי מדובר במכונית מאוד נדירה על הכביש ובהתאם נדירה בשוק יד שניה.

פוקוס 2.0 או מאזדה 2.0 בגרסאות 5 דלתות גם יענו על הדרישות שלך, אבל לא ממש בתקציב בשנתונים המתקדמים יותר.

גם מכוניות אלו לא מאוד נפוצות - שוב פעם, סבלנות.

תודה רבה על העזרה אני רואה שאין שוק כל כך לבראבו אז החלטתי לרדת מהעניין,חשבתי גם על Golf FSI 1.6 ומיצובישי לנסר ספורטבק 1.8 לימיטד אם אני אמצא אחת מה דעתך?

• תוכן חדש...