Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וברצינות, הרכב שבבעלותי הינו ייטי 1.2 TSI DSG. אני שוקל את האפשרות לשים לו תוכנה משופרת או BOX.

האם הבלאי יתבטא בצורה של תקלות וכו', או שזה משהו שלטווח של עד 3-5 שנים לא צריך להדאיג אותי?

אשמח לקבל התרשמות של בעלי מנועים זהים.

תודה.

פורסם

גם TSI, גם DSG, גם צ'מפיון, אני לא הייתי מעיז לשפר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

6.75.

וברצינות,

גם אם היית מציין מה סגנון הנהיגה שלך (אגרסיבי\מתון) זה לא באמת משהו שניתן לכמת, יכול להיות שלא תרגיש שום בלאי מואץ ויכול להיות שכן יהיה בלאי מואץ במידה מסויימת (אם כי לדעתי עדיין ברמה שולית ולא ממש מורגשת).

בוא נגיד את זה ככה:

אני אכן הייתי מוטרד יותר ממה שבגירה ציין מאשר מהתקנת תוכנה, ללא שמץ ציניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לזה התכוונתי, בין היתר. הרכב חדש, מטופל היטב ואני לא רוצה להגיע למצב שאני אצטרך לבקר במוסך בגלל תקלות כאלו ואחרות בגלל התוכנה.

ממה שהבנתי מכם, עדיף להימנע מהשיפור הנ"ל.

סגנון הנהיגה שלי משתנה בהתאם למצב בכביש, מזג האוויר והחשק. בכל אופן, זה כבר לא משנה היות וזה עלול לסכן את המכלולים.

פורסם

לא ממש ירדת לסוף דעתנו, השיפור בפרוש לא מסכן את המכלולים, אלה המכלולים עצמם שמסכנים את עצמם באופן עצמוני :wink:

השיפור רק יכול להיות בעייתי בהפעלת האחריות ביבואן שגם בלי שיפורים בעייתי מאוד.

רצים כרגע שני שרשורים בפורום כללי, אחד על טיימינג שהלך ב TSI ב 40K ק"מ והשני על קלטצ שהלך ב 20K ק"מ ובשניהם היבואן לחלוטין מתנער מהעניין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבנתי. בכל אופן, אני לא דואג בקשר לכך שהיבואן יתנער מהאחריות כאשר יש בעיות, אני דואג שהשיפור יגרום לבעיות.

אז השאלה היא - האם השיפור יגרום לבעיות או לא? (בלי קשר לבעיות שהשילוב של הטכנולוגיות הנ"ל כביכול גורם)

פורסם

לחבר טוב יש פאביה TSI-DSG והוא עם ה-TMC BOX כשנה וחצי, עד כה לא היו שום בעיות מיוחדות שהן (מלבד קלאצ'ים שדרשו החלפה כי היו מהסדרה הישנה והמאוד בעייתית). לפחות בפאביה, יש פער די ניכר בביצועים - הוא עומד על בערך 130 סוסים (וכ-20 קג"מ).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עוד לא נולד השיפור שיוריד את אמינות ה-DSG יותר ממה שהגיר מוריד את האמינות של עצמו לבד...

:lol:

אהבתי - אכן שורת מחץ, אבל מה לעשות אוהבים את הרכבים של VW.

קובי

:-)

פורסם

בסה"כ אני גם חושב שהם רכבים טובים בבסיס, אני רק חושב שהיצרן מתוך רצון להציג התקדמות טכנולית עשה מהלך לא הוגן מבחינת הלקוחות והתקין טכנולוגיות שאינן בשלות (שלא לומר בוסריות לחלוטין).

מעבר לזה אני חושב שבארץ יש הערכת יתר למותג שכיום לטעמי בשקלול האמינות הירודה מוגזמת לגמרי, אבל כל אחד עושה כישר בעיניו וכעומק כיסיו.

פעם הייתי חובב פולקסוואגן מושבע, היתה תקופה שאפילו ניסיתי לשכנע את אבי לרכוש גולף (לפני איזה 14 שנה).

ואז התחלתי להכיר בעלי רכבים....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבלאי שנגרם עקב הוספת התוכנה עצמה הוא מזערי בטווח הקרוב ואיננו שיקול אמיתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...