Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכתבה המקושרת מדברים על 200-250K לפי ההערכות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיצונית, הרכב הזה ניראה מצוין אך עם תג מחיר שיהיה לפחות 200 אלף שקל, 10 יחידות לשנה נשמע לי ראלי. הבעיה של הדגם כמו האסטרה הכבדה שהוא קצת עגלה, נוסע היטב אבל אין שום פאנץ'. עם מנוע 170 כ"ס החדש ותיבה אוטו', רק 9.9 שניות 0-100.

פורסם

פרנקוס, התמונות שהעלת ספציפית נראים לא משהו. אבל כן, וולוסטר קבריולט יכולה להראות טוב, אפילו טוב מאוד.

אגב, שמת לב שהפוטושופ רק בצד של הנהג (דלת אחת)? מעניין מה הולך בצד השני :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה איזה רעיון לעשות ולוסטר Rolltop כמו ה-500C לא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המחיר צריך להיות נמוך מ-250 אלף, כיוון שהוא אמור להיות נמוך יותר מהפיג'ו 308CC (עולה 250 אלף) וה-A3 קבריו (עלתה 260 אלף), מעל המחיר הזה אין לה זכות קיום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה לא רכב מקדם תדמית יותר מאשר האדם. שמלצר, תביא כבר את האדם! לראשונה תהיה בארץ מיני גרמנייה בלי הרגשה שחסכו עליך (אם כבר להיפך) שתעשה ל-500 חיים קשים.

:idea:
פורסם
עד כמה שאני שמח לראות רכבים חדשים ומיוחדים מגיעים ארצה, זו לא נראית לי בחירה טובה לשווק בארץ.

קרביולט עם גג בד בלי התנהגות ספורטיבית משהו, עם סמל של אופל ולא במוו, מרצדס או אפילו וVAG.

מי שמחפש קבריולט בארץ מחפש בד"כ גם ביצועים, או שהוא מחפש רכב עם גג קשיח מתקפל שיותר מתאים לארץ הן מבחינת מזג האוויר והן מבחינת פתיחת העיניים בארץ על כל רכב עם גג בד והוונדליזם הנפוץ בדגמים אלה. חוץ מזה שמקדם הפוזה שחלק מהרוכשי הרכבים הייחודיים נופל פה בגלל הסמל אופל שבארץ הישראלים נחשב למותג פחות נחשב.

הם צריכים להכניס אותה לשוק במחיר ממש תחרותי, אני לא רואה אותה מצליחה פה אך מקווה שאני טועה.

לפי ההסבר הזה ה206cc נידונה לכישלון בארץ, ולא כך היה הדבר...

פורסם
לפי ההסבר הזה ה206cc נידונה לכישלון בארץ, ולא כך היה הדבר...

מי שמחפש קבריולט בארץ מחפש בד"כ גם ביצועים או שהוא מחפש רכב עם גג קשיח מתקפל שיותר מתאים לארץ הן מבחינת מזג האוויר והן מבחינת פתיחת העיניים בארץ על כל רכב עם גג בד והוונדליזם הנפוץ בדגמים אלה.

כמו שאתה רואה כן התייחסתי לזה.

ולמשתמש ששאל מקודם למה הEOS לא הצליחה בארץ, מחיר מחיר ושוב מחיר.

שלא תבינו לא נכון, אני מת על Convertibles והחלום שלי הוא גם לקנות יום אחד מכונית פתוחה,

אך בארץ אני לא מתכוון לקנות רכב עם גג בד, לדעתי זה לא שווה את הסיכון ואת הבאסה כשתגלה פתאום בחורף שילד בכתה ז' עשה לך הפתעה בגג כדי שתוכל להנות מהגשם גם עם גג סגור.

אני מוכן להתעסק ולשמור על גג קשיח על כל מגרעותיו מאשר לפחד שכל ילד קטן עם סכין יעשה לי גג שמש בבד.

הCascade יצליח בארץ רק אם המחיר יהיה כמו שצריך, אם היתה גרסא עם גג קשיח היה הרבה יותר הגיוני להביא אותה לארץ.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הקסקאדה הזו נראית די טוב. אולי הסמל של אופל לא אומר הרבה לאנשים כאן בארץ, אבל העיצוב והגודל היחסי של הרכב ללא ספק מרשים ויכול לפצות על זה (ובאמת שאני חושב שאופל חברה טובה, אבל קשה לשנות לישראלים את התפישה). לפי דעתי זה מאוד נחמד שמביאים מכונית שכזאת לארץ. אז נכון שהיא לא תימכר כאן בכמויות מטורפות ולא היא זו שתמלא את סוכנויות אופל בלקוחות נלהבים, אבל יהיה נחמד לראות כמה כאלה בנוף הישראלי. אולי סוף סוף הכבישים יתחילו להתמלא גם ברכבים שונים, נישתיים ומיוחדים יותר בנוסף לכל האוטומליסינגיות...

אבל הכל שאלה של מחיר, במחיר של 250 א' ש"ח אני לא מאמין שנראה אותה הרבה (או בכלל), כי יש לא מעט אופציות אחרות שיביאו פוזה לא פחות מהאופל הזו (גם זה לא שהיא ספורטיבית, מהנה לנהיגה או מיוחדת בהתנהגותה) ויביאו תמורה הולמת יותר למחיר. אולי גם סמל "נחשק" יותר, ככה שאז האופל הזו הופכת למיותרת למדי.

אני מת על Rebecca :mm_blush:

רד מזה, ראיתי אותה קודם! :wink:

תראה את הסרטון הזה בין 2:20 לבין 2:40 בכלל אתה משתגע ממה שהיא יודעת לעשות... :lol:

פורסם

אפשר הסבר מדוע יש לה עוד סט אורות בלימה ורוורס מתחת למכסה הבגאז'?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...