Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפזרים ווארדים תפזר, לא יזיק לך :-P (אבל תקנה כמה עם VISION יקמצן!).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דווקא ממש לא..אבל היא דמות ממש כייפית וחזקה, למרות שעשו לה nerf.

אוהב גם לשחק support

קהילה גדולה יש פה :) מי פותח קבוצה ראהקד 5vs5?:D

פורסם

ואני עדיין ב runscape

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

ושוב, האם אני היחיד שעדיין תקוע בBattle field 1942 ?

זה רץ על כל מחשב במקסימום רזולוציה (שלי כבר סוגר 8 שנים עם שידרוג קל לזיכרון ולמאיץ הגרפי).

אחלה אתגר נגד פז"מניקים שכבר שם 11 שנים.

הRATIO המושלם ביותר של גרפיקה/משחקיות.

כל החדשים מושקעים בגרפיקה על חשבון המשחקיות, הורדתי לאחרונה איזה משחק צלפים, מלבד העובדה שכל עשר שניות המחשב שלי צריך לעצור קצת לנשום, הכל כל כך אמיתי מסביב שלוקח לי שעה למצוא על מי לירות.

אח שלי משחק בPLANET SIDE ואילו אני מסרב לשחק במשחק שמזלזל באינטיליגנציה שלך, לא תצליחו לשכנע אותי שבעתיד הרחוק מאד, עם חלליות וטנקים מרחפים, עדיין רובה צלפים מתופעל BOLT ACTION :roll:

בכל מקרה, EA שיחררו אותו להורדה חינם, יש סרבר אמריקאי/צרפתי שפעיל מאד, משדרג את המפות הקיימות ויותר חדשות, אפילו יש שם איזה ילד משכם שאוהב לומר את דעתו על היהודים שהיא לא בדיוק חיובית... :evil:

http://team-simple.org/forum/index.php

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...