Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב שהבחור תיאר מחייב החלפה של ארבעת הצמיגים לפי כל אמת מידה סבירה.

שניים בלויים וישנים, שניים סתם ישנים ומן הסתם גם בלויים, עדיף להחליף רביעייה, לקבל מחיר טוב יותר פר צמיג ולהרוויח שנים של שקט ובטיחות.

אמריקה, אם אתה שואל אותי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם זוג הצמיגים האחורי במצב נסיעה, שיקנה זוג צמיגים קדימה ויסע עד שהצמיגים האחוריים יפסלו וישים את הקדמי מאחורה ויקנה עוד זוג חדש מקדימה והשחיקה מקדימה תגיע לאותה רמה של האחוריים תלוי בסוג הנסיעות, וכך אדון גינס יוכל ל"הרוויח" עליהם.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
אם זוג הצמיגים האחורי במצב נסיעה, שיקנה זוג צמיגים קדימה ויסע עד שהצמיגים האחוריים יפסלו וישים את הקדמי מאחורה ויקנה עוד זוג חדש מקדימה והשחיקה מקדימה תגיע לאותה רמה של האחוריים תלוי בסוג הנסיעות, וכך אדון גינס יוכל ל"הרוויח" עליהם.

חשבתי על זה, פשוט אני שונא קרקס של צמיגים. אני אוהב את כל הצמיגים שלי זהים, גם מבחינת מראה. אז יעלה קצת יותר, לא נורא.

פורסם

אתם שוכחים שצמיגים מחליפים גם לפי השנת ייצור שלהם ולא רק לפי כמה בשר יש על הצמיג.

אתם מחכים שהצמיגים יפסלו בטסט ואז מחליפים אותם?

מה אתם עוורים ולא יכולים להסתכל אם הצמיג יבש/מה התאריך עליו?

לא ברורה לי הקמצנות הזו על צמיגים, אז לא תחליף עכשיו תחליף בעוד חצי שנה, אבל בנתיים תסע עם צמיג יבש ועוד בחורף, כן רעיון טוב!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אפשר גם לגדל תפוחי אדמה:

לוקחים צמיג וממלאים באדמה, שותלים תפוחי אדמה. כאשר העלים גודלים מספיק, שמים עוד צמיג ועוד אדמה (העלים צריכים לבלוט מהצמיג החדש). מוסיפים עוד ועוד צמיגים, כאשר מגיעים לגובה של מטר ויותר - הופכים את כל הערימה, מוציאים את תפוחי האדמה מכל הצמיגים ומתחילים שוב.

דני

אהבתי!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אבובים.

אבוב היו עושים מהפנימית של הצמיג, היום כבר אין צמיגים עם פנימית.

תלה אותם על איזה קיר בגינה, מלא באדמה ושתול שם כל מיני דברים, הכי קל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...