Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בלהרגע על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בחדשים האחרונים אני מוצא עצמי מתעצבן על הכביש מדברים קטנים, חלקם יותר מסכני חיים חלקם פחות.

עם העצבנות באה מהירות, קרי אני נוסע הרבה מעבר למה שאני אמור או רוצה. חוקית מותר לי 110, אני עובר בהרבה.

למשל בסופ"ש האחרון חלמתי שנסעתי על סביבות ה160 קמ"ש בכביש 431, עם האישה והילד באוטו.

כשאני חוזר מהעבודה אני חולם שאני מגיע על 20 ל130.

ניסיתי להרגיע את עצמי עם מוזיקה קלאסית ונתיב ימני בלבד ללא עקיפות.

אבל ליסוע על 40-50 עם מוזיקה קלאסית זה מתכון טוב להרדמות.

אז אני צריך טיפים

איך להרגע

אווירת בדיחות פחות מתאימה לי כי אחרי הסופ"ש האחרון אני ממש רוצה לטפל בזה.

האם רגיעון ישפיע על מהירות תגובה?

Peugeot  5008 2023 

פורסם

דבר עם הבחור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=505519

אין ספק שהוא עושה את זה נכון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה ז"א חלמת שנסעת על 160? לא שמת לב לספידומטר והגעת ל-160 או שזה היה בחלום בלילה, זה קצת לא ברור ממה שכתבת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל דבר מעצבן אותי על הכביש, אבל אם אני שפוי אני יודע לשלוט בעצמי ולהבליג, לא ככה?.

אם אתה ממש מתעצבן ובא לך לפגוע במישהו או לעשות משהו עדיף שתשים את הרשיון בצד לכמה שבועות ותתאפס על עצמך.

אין תרבות נהיגה בישראל ואם לא תפנים את זה אז אין טעם שתנהג.

פורסם
מה ז"א חלמת שנסעת על 160? לא שמת לב לספידומטר והגעת ל-160 או שזה היה בחלום בלילה, זה קצת לא ברור ממה שכתבת

נסע בפועל 160 (אני מניח שזה על-פי הספידומטר, שזה פחות מ-160), אבל לא מעוניין ממש להודות בכך בפה מלא על גבי פורום ציבורי, מה לא מובן?

פות"ש, קרוז קונטרול, יש?

נ.ב. רגיעון וכאלה זה לא הפתרון בשום אופן!

פורסם

אני כמובן לא עובר את המהירות המותרת.

לכאורה עברתי, לכן ציינתי את החלום.

אין לי שום כוונה לפגוע באף אחד אף פעם

אני אשכנזי שמאלני נחמד. (וגם חצי דרום צרפת).

הנקודה שאני לא רוצה להתעצבן ככה סתם אולי זה קשור ^

Peugeot  5008 2023 

פורסם

בהצלחה.

רק מלשמוע את זה יותר מדקה הייתי מתעצבן עוד יותר..

לפותח השרשור - אם המצב שלך כל כך קשה, לך לסדנא לטיפול בכעסים.

עצבים זאת לא סיבה לסוע מהר, וזה דווקא עוד יותר גרוע כי אתה לא מרוכז בנהיגה כי אתה בעצם עצבני.

אם כבר אתה חולם על נסיעה מהירה, לפחות שזה יהיה חלום כיפי ושתהנה ממנו (וכמובן שתהיה מאוד מרוכז בו).

פורסם
נסע בפועל 160 (אני מניח שזה על-פי הספידומטר, שזה פחות מ-160), אבל לא מעוניין ממש להודות בכך בפה מלא על גבי פורום ציבורי, מה לא מובן?

אני כמובן לא עובר את המהירות המותרת.

לכאורה עברתי, לכן ציינתי את החלום.

לכאורה זה יותר ברור :)

בכל מקרה תבדוק מדוע אתה מתעצבן, זו נקודת התחלה טובה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רד מהכביש.

לא באמת, אם אתה לא יכול לנהוג כמו בן אדם וכל פעם שמישהו "מעצבן אותך על הכביש" אתה נוהג מתוך כעס ואמוציות שליליות עד לרמה שאתה מפחד מההתנהגות שלך בכביש ומבקש עזרה בין אם זה בפורום או אצל איש מקצוע בטיפול בכעסים, פשוט תרד מהכביש.

נרגעת?

תשתדל לקחת הכל בפרופורציה, אתה לא צריך בגלל כל ח*א קטן במקרה הכי גרוע להגיע למצב של תאונה ונפגעים ובמקרה הכי טוב לקבל שלילה והורדה מהכביש.

תחשוב על אבא/ אמא/ אח/ אחות/ אשה/ ילדים וכו' ופשוט תרגע.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...