Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה הHU לאחר התקנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ביצעתי היום החלפה של רדיו דיסק,הוצאתי את הJVC שלי והכנסתי LG lac3900n(שהיה לי אותו)

הלכתי קניתי צמה בשביל הLG והחלפתי על פי הספר כמו שצריך התגובה ושהייתה היא ככה :

אז הנכסתי מפתח ,הפעלתי סוויץ הרדיו דיסק פועל! הכל טוב עד עכשיו לא?

הבעיה שיש לי היא שאני מעלה את הווליום של השיר פתאום אני שומע תקיעות,שאני מנמיך חזרה שומע חלק,מגביר שוב תקיעות.

אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי במה טעיתי,כי זה פעם ראשונה אז אפשר גם בשפה של מטומטמים :)

תודה לעונים.

פורסם

כנראה חיברת את חוטי הרמקולים לא טוה,או קצר באחד החוטים של הרמקולים.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
כנראה חיברת את חוטי הרמקולים לא טוה,או קצר באחד החוטים של הרמקולים.

אני גם חושב שזה עניין של קצר בין הפלוס למינוס של היציאה של הרמקולים

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

השיר מקרטע,בדקתי מינוס פלוס זה לא הבעיה.

איתרתי שהרמקולים האחוריים מקצרים,רמקול אחד לפחות,השני קרטע רק שהגעתי לווליום המקסימלי,מה שעדיין היה לי מוזר כי בראש הקודם זה לא קרה.

בכל מקרה אני מתקין מגבר וסאב אז הבנתי בראש שזה מיותר להתעסק בזה,כי הרמקולים יתחברו למגבר וממנו בRCA ככה שאין צורך לשבור את הראש יותר מידי.

תודה על העזרה אפשר לנעול ;)

וסתם לידע כללי מה עושים שאחד הרמקולים מקצר? יש פתרון?

• תוכן חדש...