Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין מה אתם מתלוננים? הרי המדינה דואגת לנו!

היא לא רוצה שניסע מהר מדי כדי שלא נקדים סתם לעבודה, או אולי נפספס את הנוף. מה גם שככה אנחנו חוסכים דלק. אה, דרך אגב הם עוזרים לנו גם לחסוך בדלק בכך שהמחיר שלו מאוד גבוה - ואז ניסע פחות. גם הם עוזרים לנו לשמור על הסביבה בגלל שרכב מזהם יותר עולה הרבה יותר כסף.

כמובן שאין צורך לציין שלתינוקות אין צהרונים ממומנים כדי שנוכל להיות יותר עם המשפחה שלנו. זו גם הסיבה שהיא לא בונה דיור בר השגה - כדי שנוכל לגור עם ההורים עד גיל 50...

אל תשכחו שמחיר החשמל עלה כדי שנצרוך פחות מהגז שמצאנו כדי שנוכל לייצא אותו, והמדינה תוכל להרוויח יותר כסף כדי לשדר לנו תעמולת בחירות מצויינת!

תזכרו גם שהרי ללא חקיקה המכריחה אותנו לשים אפוד זוהר בתקנים מחמירים בכל רכב, חברת XXX לא הייתה מצליחה להיפטר מטונות של חומר זרחני, ומפטרת עובדים.

בקיצור, אני לא מבין למה אתם מתלוננים...

זה נשמע לי כמו:

אוי, אוי, אוי,

הבעיה היא ממש לא המדינה, הבעיה היא התושבים כאן. אף אחד לא בזין שלו לקום ולעשות משהו לטובת הסביבה, רק לדבר ורק להתלונן. אגואיסטים קקות.

פרקתי די.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר מדמיין בראש טור של מאזדות עם ווינקרים חצי בשול הימני וחצי בנתיב על כביש מהיר,

לפחות זה יתן להם זמן להתגלח להתאפר ולשתות קפה שלא תוך כדי נסיעה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מצטער על חוסר הסבלנות שלי, אבל בחיי שאני מאחל לו לעבור תאונת דרכים כזו ששום סכום בעולם כבר לא יעזור לו.

ועל מנכל "אור ירוק" יש לי גם כמה מילים חמות להגיד, שמקומן לא בפורום כתוב.

בוא רק נסכם ונאמר, שככה בדקיו מגיעים למדינה בה כשאני עומד ב"עצור" ועוברת אותי ניידת משטרה ברח' שאני פונה אליו, אין אף אבל אף נהג לפני שבכלל חושב להתייחס ולתמרור. ולמה? הרי זה לא עבירה אמיתית גם ככה.

עריכה:

מה, לא צודק? מזמן לא היה לנו דו"ח מצוץ מהאצבע על תאונת דרכים, בחסות "גוף העוסק בבטיחות בדרכים".

אין לי מספיק קללות לא ברוסית, לא בעברית ולא באנגלית כדי לתאר מה אני חושב על האיש הזה ועל פועלו.

אבל הדרך לגהינום תמיד רצופה בכוונות טובות.

הבעיה היא שאין כאן כוונות טובות. אתה יודע, אם כל העמותה הזוועתית הזו, יחד עם הפרופסורים שלהם היו באמת מאמינים בהטפות שלהם, אז הייתי עוד איך שהוא יכול להכיל את השטויות שיוצאות להם מהפה. הבעיה נוצרת כאשר הם משקרים לאזרחים בתוך הפרצוף, שכן הם בעצמם מצפצפים על חוקי המהירות, בדיוק כמו צמרת הממשלה והמשטרה. זה פשוט מעליב. הם משקרים לכולם בפרצוף. הקטע הכי עצוב שזה לא ייפסק עד שאנשים לא יצאו לכבישים וישרפו את המצלמות הללו אחת אחת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ואללה , יצא לי לראות שכל המצלמות שהיו באיזור שלי שהיו לבנות\אדומות "יעני" פעילות, נהפכו לכתומות בוהקות, בלי שום התראה ושום נעליים. כל הכבוד למדינה על הרצון לז**ן את הכיס עוד יותר.

את מה שאני רוצה להוציא מהפה כשאני רואה בטלוויזיה את אלו מהמשרד התבורה\משטרה שאומרים שזה ממש לא נועד כדי לגבות כספים מהאזרח אני שומר בפה, אבל זה דומה למים...

פורסם

אבל בכביש 1 לא ישימו מצלמות. כמו המצב כיום, ככל הידוע לי יש רק ליד מעלה אדומים.

אתם יודעים מי הנוסעים בכביש הזה.

כן, גם אלו שמחליטים על עניין המצלמות.

ואם תקראו איזה עוד רעיונות יש לאותו "מומחה", נדמה לי המדען הראשי של המדינה שפתאם נהיה מומחה לנהיגה - לא, לא כדאי אפילו לשים קישור. גם מי שהוא שיא האדישות יתהה מה פירוש המונח "לשלוח להסתכלות".

איך יכול להיות? מאיפה התקציב? עלות כל מצלמה 140000 שקל לפי הפרסומים.

לפי הפירסומים 140,000 ש"ח זו עלות הצבת מצלמה אחת. רק אחת !

ככה שלא רק המדינה גורפת הכנסה נאה מאוד מהמצלמות. יש גם אנשים פרטיים.

להשיג תקציב לא תהיה בעיה. להשיג הגיון זו בעיה אצל מקבלי החלטות כאלו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני בפנים. משהו כמו KISS MY ASS או FUCK OFF וכו'. או פשוט להתחיל לנסוע בתחבורה ציבורת (:lol: :lol: :lol: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הבעיה היא שאין כאן כוונות טובות. אתה יודע, אם כל העמותה הזוועתית הזו, יחד עם הפרופסורים שלהם היו באמת מאמינים בהטפות שלהם, אז הייתי עוד איך שהוא יכול להכיל את השטויות שיוצאות להם מהפה. הבעיה נוצרת כאשר הם משקרים לאזרחים בתוך הפרצוף, שכן הם בעצמם מצפצפים על חוקי המהירות, בדיוק כמו צמרת הממשלה והמשטרה. זה פשוט מעליב. הם משקרים לכולם בפרצוף. הקטע הכי עצוב שזה לא ייפסק עד שאנשים לא יצאו לכבישים וישרפו את המצלמות הללו אחת אחת.

יכול להיות, אני מאמין שמי שעומד מאחורי העמותה דווקא כן מאמין במה שהוא עושה. הבעיה היא שהוא לא שפוי, כפי שכבר כתבנו כאן בהרבה הזדמנויות, ובטח נכתוב עוד איזה פעם פעמיים.

השוטרים של מתנ"א כמובן לא נוסעים על פי החוק אף פעם, וזו בהחלט בעיה בפני עצמה, שחבל שלא מעלים אותה לדיונים בועדות בכנסת. אבל גם חלק ניכר מהחכים, הרי, לא בדיוק מצטיינים בנושא של "דוגמא אישית".

מה שהכי עצוב הוא שגם ככה מי שרוצה למהר יכול לעושת זאת במשך שעתיים ביום בערך, כי בכל שאר הזמן הכבישין כאן פקוקים.

מה שעוד יותר עצוב הוא, שגם אם מאוד בא לי, אני לא יכול לוותר על הרכב, אלא אם כל חיי מנוהלים בתוך עיר (או עדיף שכונה) אחת. אבל גם זה לא מעניין איש. תחבורה ציבורית הרי דורשת סיבסוד, וזה הרבה פחות רווחי ממצלמות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני בפנים. משהו כמו KISS MY ASS או FUCK OFF וכו'. או פשוט להתחיל לנסוע בתחבורה ציבורת (:lol: :lol: :lol: ).

הייתי משנה את זה מעט - מכיוון שהמצלמות מצלמות מאחור אז:

Look at my Ass :twisted:

קובי

:-)

פורסם

זו, בכל הכבוד, סתם דמגוגיה חסרת שחר. אפשר לחשוב שהם גוזרים איזה קופון אישי מהענין הזה של המצלמות. הם מאמינים כנראה ביעילות הענין הזה ותרומתו למלחמה בתאונות ואפשר להתווכח על זה, אבל לטעון לצביעות מצידם או לחיבת הנסיעה הפרטית המהירה שלהם, זה כבר באמת מוגזם. בכלל כל ההתקפה הזו על עמותה שמטרותיה ראויות, שמרבית תקציבה הינו מכיס פרטי ושנכון לעכשיו לא הוכח איזשהוא מניע פסול בפעילותה, באמת אינה לענין.

פורסם

איזה עצבים על הבוקר לקרוא דבר כזה, נמאס! אלי נוכל לארגן סוג של הפגנה? הייתי שמח לבוא, אחרי הכל זה פורום רכב הכי חזק בארץ, ולדעתי הנושא הזה אמור לגעת בו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...