Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

liran123 -

תודה חבר, אנחנו מתדלקים רק במזומן.

תודה על הטיפ תמיד לשמור את הקבלה, לכל מקרה שלא יהיה. תודה רבה.

m3x7r3m3 -

הייתי בטוח שאסור שיהיה בן אדם באוטו כשמתדלקים.

לכן לא רציתי לפתוח את המעלית, שיתמרן באותו לעלות למעלית, לרדת, לאחר מכן להתרחק קצת מהמשאבות, שוב לחזור.

אז חשבתי לתדלק כשהוא לא יהיה איתי באוטו.

ככה לא אגרום לו סתם לטרחה.

תודה חבר.

אז תדלקנו היום לבד.

היינו באשקלון, באבחון.

בזמן שאחי עשה את האבחון, אני הלכתי לתדלק.

מצאתי סולר במחיר של 7.25 בתחנת דלק "דור אלון".

תדלקתי שיעבור קצת את ה 1/2. לא תדלקנו מלא, כי זה יהיה הרבה כסף בפעם אחת, יהיה קשה אחר כך.

לא היה מפחיד, הסתדרתי.

עשיתי בדיוק מה שאמרתם לי חברים.

הגעתי עם האוטו, נעמדתי ליד המשאבה של הסולר, נעלתי את הרכב, הלכתי לחנות אמר איפה הרכב עומד, שילמתי

ואז פשוט חזרתי לאקדח דלק, לחצתי עליו עד שהיה קול של קפיצה, עד שהסתיים, זהו. בכלל לא מסובך.

תודה רבה שעזרתם לי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה הערות נוספות:

1. העובדה שמילאת חצי מיכל לא תחסוך לך אף פרוטה. פשוט יהיה לך צורך לתדלק שוב יותר מוקדם, תוכל לבזבז עוד פעם כמה דקות (ובתקוה שלא כמה ק"מ) לצורך תדלוקים חוזרים. לתדלק פעמיים 200 ש"ח או פעם אחת 400 ש"ח זה בדיוק אותו הדבר, חוץ מהזמן המתבזבז בביקור נוסף בתחנה, ואולי הלחץ כאשר המחוג מתקרב ל-E.

2. עניין תוסף הדלק נתות בויכוח גדול - יש הטוענים כי הוא מועיל לשמירת נקיון מערכת הדלק, יש הטוענים כי מדובר בבבל"ת. בוחן הרכב שמטפל ברכב שלי טוען שהתוסף מועיל, וכיון שמדובר בהוצאה קטנה (כמה עשרות ש"ח לשנה) - איני מתווכח אתו.

3. כרטיס האשראי הנטען הוא דבר יקר, בגלל עמלות טעינה גדולות. לא מומלץ.

4. לדעתי האישית השימוש בכרטיס אשראי דווקא מקל על מעקב ההוצאות ומסייע לחסכון. מזומנים יוצאים מכיס בלי רישום ולכן לא נשלטים. בכרטיס האשראי יש רישום מסודר ואתה יכול לבדוק את המאזן מדי בוקר ברשת, ולזהות הוצאות חריגות. והחיוב ביום המשכורת או כמה ימים אחריה מאפשר חסכון בעלויות יתרת חובה בחשבון הבנק. אבל זה אני, ויש אנשים שידם קלה על הגיהוץ והכרטיס מסבך אותם.

5. אין שום סיבה לצאת מהרכב בעת תדלוק. אני יוצא מהרכב כיון שאני נוהג לתדלק בשרות עצמי, אבל זו הסיבה היחידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על ההתייחסות חבר.

תדלקתי ב 200 שקל, כי אם אתדלק יותר יהיה לנו קשה לשלם.

יש גם הוצאות קבועות, כמו חשמל, דירה, מים, הוצאות אוכל ועוד.

אז צריך לחשב שהכל יספיק, כי נקבל קצבה שוב רק בעוד חודש, בתאריך 28.

אם אתדלק החודש 200, חודש הבא גם 200, זה יהיה לנו קל יותר.

בקשר לתוסף, אם אתה רואה תוצאות טובות חבר, מדוע לא. המשך להשתמש בו. לא שאני מבין גדול ידידי,

אבל אם אמרו לך שזה בסדר, אני לא רואה סיבה שלא.

בקשר לכרטיס אשראי - אולי באמת יש לו היתרונות, אבל זה יהיה לנו קצת קשה להסתדר עם כרטיס אשראי.

אנחנו מקבלים פעם בחודש קצבה, משלמים במזומן בדואר את התשלומים הקבועים, קונים אוכל, זהו.

אני לא חושב שיהיה לנו כל כך שימוש בכרטיס אשראי במשפחה.

אזכור שאין סיבה לצאת מהרכב בעת התדלוק, הייתי בטוח שזה לא בטוח, לא כדאי.

תודה חבר.

פורסם

אגב הידית יכולה לקפוץ לך גם אם המיכל פשוט מלא בדלק, כלומר אם אתה ממלא עד ל"פול", הוא יקפוץ לך לקראת הסוף.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

OK. אם אתה מסתדר עם דלק ב-200 ש"ח (בערך 25 ליטר) בחודש - כל הכבוד. כיון שהרכב בו אתה נוהג הוא gas guzzler סביר שתגלה מהר מאד שאתה צריךלתדלק פעם בשבוע עד 10 ימים, ואז התחשיב כבר משתנה.

לגבי כרטיס האשראי - ברור לי שיש אנשים שסובלים מיד קלה על הגיהוץ ונכנסים לחובות בגללו. אתה נראה לי דווקא מאלה שיהנו מיתרונותיו: למשל - קיבלת חשבון מים ללתשלום עד ה-10 בחודש, חשבון חשמל לתשלום עד ה-20 בחודש וחשבון טלפון לתשלום עד ה-30 בחודש. אתה נכנס למינוס ב-20 בחודש ומשלם ריבית על 8 ימים. אם תשלם בכ"א והתשלומים ירדו מהחשבון באופן מרוכז ב-2 בחודש (3 ימים אחרי כניסת הקצבה) תחסוך את ריבית האוברדראפט. כמובן שאם אתה מתנהל בצורה מדוייקת ולא סובל מאוברדראפט סעיף זה מתבטל. בנוסף - כ"א מאפשר לך לשלם דרך הרשת או הטלפון, חסכון בזמן המתנה בדואר ובעלויות הנסיעה אליו. וכמובן שמאפשר קניות ברשת שעשויות לחסוך לא מעט כסף בהשואה לקניות בארץ, כאשר מדובר במוצרים מתאימים. כך גם לגבי הוצאות אחרות, אבל, כמובן, בתנאי שאתה שולט בהוצאות ולא מתפתה לקלות של התשלום בכרטיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

m3x7r3m3 -

לא ידעתי, תודה חבר.

sperial -

אתה בהחלט צודק חבר.

הרכב הוא צרכן דלק גדול מאוד. במיוחד הרכב שלנו, כי הוא גם גדול, גם כבד.

אם אני לא טועה, הוא מעל 2.5 טון, אני לא זוכר במדויק. זה בדף ירוק שבתא כפפות ברכב, ברישיון רכב.

בינתיים הדלק מספיק לנו.

אם אין לאן להסיע את אחי, או להיפגש עם חבר פורום שעוזר לי - אז אני לא נוסע באוטו.

כי האוטו הוא בשביל אחי, לא בשבילי. זה אוטו גדול עם מעלית לכיסא גלגלים.

אני לא יכול לקחת אותו אם אצטרך, אני כן יכול, זה לא נכון לכתוב לא יכול.

פשוט אם אני צריך להגיע לאן שהוא, אני יכול לקחת אוטובוס או אם זה בעיר אז ברגל.

כי לא יזיק גם ללכת ברגל, במיוחד בעיר קטנה כמו שלנו. זה שיש אוטו לא אומר שאנו צריכים להשתמש בו בכל הזדמנות הכי קטנה.

אולי בקרוב, אם אחי יעבור את האבחון בהצלחה, יתחיל תהליך של לימודים - אצטרך להסיע אותו הרבה.

אני אשמח מאוד, מחכה לרגע הזה. הלוואי.

בקשר לכרטיס אשראי חבר - אין לי ספק שמקריאת תגובותיך בפורום, רואים שאתה מתנהל בצורה כלכלית נבונה.

כל הכבוד לך על כך.

אנחנו פשוט, מאז ומתמיד, חשבנו שכרטיס אשראי זה למי שיש לו הכנסה גדולה.

אם אין לך הכנסה גדולה, רק קצבת נכות, אז אין כל כך סיבה להוציא כרטיס אשראי.

כי אם חלילה לא תשים לב להוצאה (כי בכרטיס אשראי אפשר לא לשים לב בטעות) אז אתה תישאר ללא כסף חלילה.

עד הפעם הבאה שתקבל קצבה. חודש הבא.

מה שאני עושה, משתדל שתמיד כשמגיע דואר, אם זה חשמל, מים, גז, ארנונה, שכר דירה, אגרה, כל דבר - לשלם באותו היום.

אם לא הספקתי והדואר סגור, אז אני משתדל ללכת בצהריים כשנפתח, או לכל המאוחר יום למחרת.

אני משתדל שהכל יהיה מסודר. שחלילה לא נכנס לחובות או בעיות בחשבון של אמא.

זה מצריך ללכת כל פעם לסניף הדואר, אבל לא נורא. כשאתה מתרגל, באמת שזה שטויות. גם אנחנו עוד צעירים.

תודה על התגובות שלך חבר.

• תוכן חדש...