Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת הקיימת בטויוטה היילקס 2009:

HU - Clarion CZ702A

Amp: JBL GTO804EZ

SUB - JBL בזוקה כלשהו בתיבה מקורית.

Front comp: Morel Tempo 6

Rear: rockford קואקסיאלי זול ומונמך דרך קבע.

התוצאה היום מאוד משביעת רצון מלבד כמה הסתייגויות.

על אף כיוונים מאוד מדויקים, חסר מאוד באס בבמה הקידמית.

ברור לי שאין להשיג תוצאה מושלמת בלי איטום בדלתות, אך חשבתי אולי אם קומפוננט בעל מידבאס פאנצ'י יותר עשוי לתת מענה לבאס שנמשך כולו אחורה.

בנוסף, הסאב עצמו כצפוי נמרך מאוד, על אף היותו איכותי למדי וחזק ביותר.

חשבתי לשדרג קומפוננטים למורל ויטרוס (לא לדוטק אוביישן, כי הבנתי שהוירטוס הוא הדגם החדש של הדוטק)

בנוסף חשבתי על שדרוג הסאב לאלמנט אולי מעט קטן יותר(10), ובתיבה אטומה אך שיהיה חזק, מורגש ופאנצ'י.

ישנם הצעות לסאב ? מה דעתכם על הרעיון לשרוג הקומפוננט? יש עצות אחרות?

תודה.

פורסם

מקפיץ ומעדכן;

רכשתי היום את המורל ויטרוס 602, במחיר של 870 ש"ח. (מהחנות, ידוע לי שזו מציאה.)

הייעוץ לסאב נותר בעינו.איך אוסיף:

הוצע לי סאב p2 של רוקפורד מסוג חדש עם 400ארמס כולל תיבה פורטד לא מקורית ב700 ש"ח גם כן מהחנות. מה דעתכם?

דבר אחרון: איטום.

אני רוצה להתחיל בתהליך של איטום הדלתות. בשלב ראשון אני רוצה רק לאטום את השטח של המידבאסים ובשלב שני את כל הדלת.

מה בדיוק צריך לאטום באיזור המידבאס? (כמו שתוכנן עבורו קיט ספיקרס של דיינאמט)

כמה יעיל בכלל האיטום הספציפי הקטן הזה?

• תוכן חדש...