Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק שוב את המקרה הפרטי. יתכן והיו רשומים יחד ברישומי העיריה ויתכן שהיא ירשה את העסק ולכן החוב המשיך להיות של העסק.

היורשים בבואם לקחת חזקה על הירושה לוקחים חזקה גם על החוב.

ויתור על הירושה הוא גם ויתור על החוב.

לרוב האנשים יש העדפה לא לוותר על הירושה ולכן הם "מסכימים" לקחת גם את החובות.

מדובר על חנות שסבא שלי שילם עליה דמי מפתח ולאחר שנפטר אמא שלי ויתרה עליה לטובת בעל הנכס ואחרי כ חמש שנים נדרשה לשלם חובות לעריה מתקופת סבי

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממה שאני יודע על רכב בייבוא אישי (קניתי רכב מעולה חדש והייתי צריך להסיר מגבלת מכס) מוטלת מגבלה גם בשימוש.

הרכב יכול להיות בשימושו של הבעלים הרשום של הרכב או קרובי משפחתו מדרגה ראשונה בלבד. אני חושב שעלולה להיות גם בעיית כיסוי ביטוחי במידה ואתה משתשמש ברכב לפני שהעברת את הבעלות על שמך.

פורסם
ממה שאני יודע על רכב בייבוא אישי (קניתי רכב מעולה חדש והייתי צריך להסיר מגבלת מכס) מוטלת מגבלה גם בשימוש.

הרכב יכול להיות בשימושו של הבעלים הרשום של הרכב או קרובי משפחתו מדרגה ראשונה בלבד. אני חושב שעלולה להיות גם בעיית כיסוי ביטוחי במידה ואתה משתשמש ברכב לפני שהעברת את הבעלות על שמך.

אין בעיה של כיסוי ביטוחי

אצלי עשיתי ביטוח לכל נהג מגיל שלושים

פורסם
אין בעיה של כיסוי ביטוחי

אצלי עשיתי ביטוח לכל נהג מגיל שלושים

זה שביטחו אותך עדיין לא אומר שאתה מכוסה... מה איכפת לחברת הביטוח לגבות ממך כסף? המבחן האמיתי הוא, כשחלילה צריך להפעיל את הביטוח.

אם אסור לך לנהוג ברכב קיים סיכוי סביר שחברת הביטוח תנסה (ותצליח) להתנער מכיסוי.

פורסם

תעשו סדר יש חוק והחוק אוסר על מכירת רכב בתום 3 שנים !

אפשר לעשות הסכם עם עו"ד כל עוד עברו השלוש שנים והכל בסדר הקונה והמוכר הרוויחו

אבל אם תהיה בעיה ויצטרכו לגשת לבית המשפט אז הקרנוול בעצם מתחיל, אם הסכם העו"ד ניסיתם לעקוף את החוק ובית המשפט ממש לא אוהב את הרעיון תחשבו על זה!

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

בעקרון ערן לנסקי צודק - אבל אם יש תיעוד (ווידיו ותמונות) שבעצם אין "רכב " אלא אוסף חלקים לשיפוץ...יש מקום לפרשנות שאין כאן ניסיון לאכיפת החוק...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
זה שביטחו אותך עדיין לא אומר שאתה מכוסה... מה איכפת לחברת הביטוח לגבות ממך כסף? המבחן האמיתי הוא, כשחלילה צריך להפעיל את הביטוח.

אם אסור לך לנהוג ברכב קיים סיכוי סביר שחברת הביטוח תנסה (ותצליח) להתנער מכיסוי.

אבא שלי סוכן ביטוח והוא קצת מבין יותר טוב משנינו

ואם חברת הביטוח ביטחה את הרכב אז יש ביטוח נקודה.

במקרה שלי עשיתי ביטוח לכל נהג מגיל 30

אני לא יודע מאיפה הבאת את הטענה הזאת ?

שימוש אישי ברכב , הכוונה שלא יהיה שימוש מסחרי או עסקי .

איפה כתוב שרק אנשים מדרגה ראשונה יכולים לנהוג ברכב אספנות מיבוא אישי ?

פורסם

את הגבלת השימוש אני מכיר מהמקרה של הרכב אותו רכשתי מתושב חוזר.

בנוסף, מתוך המלצות ועדת בלאנש מ2009:

היבוא יוגבל למכונית אחת בשנתיים, וכדי שהמכונית לא תועבר בפועל לאדם אחר - תותר הנהיגה בה רק לקרובים מדרגה ראשונה של המייבא. יבוא מכוניות משומשות יוגבל, כך שיובאו לישראל מכוניות לאחר 12 חודשי שימוש בלבד.

כל האמור הוא לגבי רכבים ביבוא אישי ויכול להיות שיש החרגות שאני לא מכיר לגבי רכבי אספנות.

דבר אחד בטוח, זה שחברת ביטוח מסכימה לבטח אותך ממש לא מבטיח לך שהיא תכסה אותך.

פורסם

זה היא תצטרך לטעון בבית משפט

ובמקרה כזה בית המשפט בדרך כלל לטובת האזרח הקטן .

בכל מקרה מדובר בהמלצות ,נתת לי נקודה למחשבה ואני אבדוק את הנושא לעומק,

דרך אגב רכב אספנות ניתן לייבא 2 רכבים בשנה.

תודה

פורסם
תעשו סדר יש חוק והחוק אוסר על מכירת רכב בתום 3 שנים !

אפשר לעשות הסכם עם עו"ד כל עוד עברו השלוש שנים והכל בסדר הקונה והמוכר הרוויחו

אבל אם תהיה בעיה ויצטרכו לגשת לבית המשפט אז הקרנוול בעצם מתחיל, אם הסכם העו"ד ניסיתם לעקוף את החוק ובית המשפט ממש לא אוהב את הרעיון תחשבו על זה!

במקרה וההסכם ברור ואולי אף עדיף לחתום אצל העורך דין. הכל חוקי וכשר. הרי המוכר לא תכנן מלכתחילה למכור את הרכב. ועל פי תאורו של פותח השרשור נראה כי זה אילץ שנובע מכורח המציאות. האמת נראה לי שמי שמיבא רכב אספנות למטרת שיפוץ הפרוטה מצוייה בכיסו כלך שאם חלילה יקרה למוכר הגרוע מכל בני משפחתו לא יתנערו מהירושה וההסכם (חבות המוכר במקרה ונפטר חלה על הירושה כולה- משמע היורשים לא יכולים להנות רק מהפירות ללא החובות).

לדעתי דשנו כבר באפשרות שהמוכר לא יהיה עמנו בתום 3 שנים ואני חושב שעשנו לו עוול וקברנו אותו בעודו בחיים. לא נותר אלה לאחל למוכר רפואה שלמה וחיים ארוכים.

אנני מכיר את הצדדים. בכל מקרה לא נראה לי שפניהם למלחמה. האפשרות אותה העליתי בהצעתי לקונה נועדה לקונה לבטח את קנייתו שלא יאבד את כספו.

זו אומנם דרך עקלקלה אבל במציאות הארצישראלית הבלתי אפשרית חייב לתמרן באיזור האפור אבל החוקי

לדוגמא בנושא אחר גם תכנון מס. מטרתו היא בסופו של דבר היא לא לשלם מס או לשלם מס מופחת בדרך עקלקלה... אבל חוקית

פורסם

דיברתי עם הסוכן ביטוח שלי שאני מאוד מכבד ומעריך :-) (אבא שלי שיהיה בריא)

והוא טען שזה "קישקוש" (בשפתו )

חברת הביטוח ביטחה = יש ביטוח !

פורסם
דיברתי עם הסוכן ביטוח שלי שאני מאוד מכבד ומעריך :-) (אבא שלי שיהיה בריא)

והוא טען שזה "קישקוש" (בשפתו )

חברת הביטוח ביטחה = יש ביטוח !

בוא נסכים שלא להסכים...

בכל מקרה אני מאוד מקווה שלא תצטרך להעמיד את הדברים במבחן המציאות ושתהנה מהרכבים המיוחדים שלך המון!

פורסם
בוא נסכים שלא להסכים...

בכל מקרה אני מאוד מקווה שלא תצטרך להעמיד את הדברים במבחן המציאות ושתהנה מהרכבים המיוחדים שלך המון!

תודה :) אמן

פורסם
במקרה וההסכם ברור ואולי אף עדיף לחתום אצל העורך דין. הכל חוקי וכשר. הרי המוכר לא תכנן מלכתחילה למכור את הרכב. ועל פי תאורו של פותח השרשור נראה כי זה אילץ שנובע מכורח המציאות. האמת נראה לי שמי שמיבא רכב אספנות למטרת שיפוץ הפרוטה מצוייה בכיסו כלך שאם חלילה יקרה למוכר הגרוע מכל בני משפחתו לא יתנערו מהירושה וההסכם (חבות המוכר במקרה ונפטר חלה על הירושה כולה- משמע היורשים לא יכולים להנות רק מהפירות ללא החובות).

לדעתי דשנו כבר באפשרות שהמוכר לא יהיה עמנו בתום 3 שנים ואני חושב שעשנו לו עוול וקברנו אותו בעודו בחיים. לא נותר אלה לאחל למוכר רפואה שלמה וחיים ארוכים.

אנני מכיר את הצדדים. בכל מקרה לא נראה לי שפניהם למלחמה. האפשרות אותה העליתי בהצעתי לקונה נועדה לקונה לבטח את קנייתו שלא יאבד את כספו.

זו אומנם דרך עקלקלה אבל במציאות הארצישראלית הבלתי אפשרית חייב לתמרן באיזור האפור אבל החוקי

לדוגמא בנושא אחר גם תכנון מס. מטרתו היא בסופו של דבר היא לא לשלם מס או לשלם מס מופחת בדרך עקלקלה... אבל חוקית

אם זה חוקי - את זה יקבע רק בית המשפט!! השאלה הנשאלת האם אתה רוצה להמצא במצב בו נקבע כי ההסכם אינו חוקי?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אז מה עושים?לא יתכן שאין פתרון לנושא.

הרי זה לא הסכסוך ישראל ומדינות ערב...חייב להיות איזה פתרון יעיל

לא יתכן שאני היחידי שניתקל בבעיה מסוג זה?

בתודה

• תוכן חדש...