Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עבור רכב שני, מחפשים סופר מיני חסכונית אמינה ובטיחותית - אלה הקריטריונים העיקריים.

מה ההמלצות שלכם?

כרגע המועדפת היא ספייס סטאר שלכאורה נותנת צריכה דלק מטורפת, וראיתי פה שרשורים שמאשרים.

ועוד שאלה - מה אתם אומרים על מוטודיל? יש שם הנחות רציניות...

מה אתם אומרים על קניה מליסינג 0 קמ?

פורסם

הרכב ישמש את אשתי לנסיעות לעבודה וללימודים.. חשוב מאוד שיהיה אוטומאטי כי אין לה רישיון על ידני בכלל.

התקציב לא מוגדר ואני יודע שזו בעיה, אבל אנחנו גמישים.

התחלנו בלהסתכל על המיני הזולות והיא לא אהבה בגלל שהן יותר מידי קטנות ורעועות. מבין המיני היא הכי אהבה את הספייס סטאר.

אנחנו יכולים להרשות לעצמנו גם סופר מיני באזור ה 100K אם זו עסקה טובה, אבל מעדיפים רכב זול יותר.

מה שחשוב שיהיה רכב טוב לפי הקריטריונים שלנו ושתהיה עסקה טובה.

פורסם

איזה מרחק ביום? באיזה סוג כביש? אם מדובר בנסיעות בתוך העיר - בחר ברכב עירוני (הספייס סטאר נכללת בגבוצה זו). אם הנסיעה בין עירונית הייתי שוקל עליה בחצי דרגה (לרכב כגון ספלאש או אקו-מיקרה) או לסופרמיני סטנדרטית

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נסיעה בין עירונית אבל קצרה - מחלף אחד או 2 בכביש מהיר.

בהתאם לקריטריונים - יש לכם המלצה מבין המיני ומבין הסופר מיני?

עוד שאלה - אני רואה במוטו דיל את הסיאט איביזה ב 86500 חדשה. זה מחיר מעולה לא? מה אתם אומרים על זה?

פורסם

מוטודיל זה אתר שעובד עם אלבר. בעצם אתה לא קונה ממוטודיל, אלא מאלבר ומשלם את אותו המחיר שהייתי משלם אם הייתי ניגש ישירות לאלבר + עמלה קטנה.

הספייס סטאר קולעת לדרישות שלך כמכונית שהיא חסכונית ובטיחותית. כנראה שהיא גם תהיה אמינה, אחרי הכל מדובר ברכב מאוד לא מתקדם מבחינה טכנולוגית ככה שאין לי ספק שאין שם הרבה מה שיתקלקל. אני באופן אישי לא מת עליו, הוא פשוט מידי, רועש מידי, רועד מידי ובאופן כללי מרגיש זול. אבל אין ספק שהוא חסכוני ואם זה מה שחשוב לך, אז הוא מתאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...