Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בסגירת גג פיג'ו 206cc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הגג הפסיק לעבוד לפני כמה ימים ניתקע בפתיחה

העברתי אותו למצב ידני וסגרתי את הגג

הבעיה במכסה בתא המטען הוא נסגר אבל התופסנים שלו לא יכולים להנעל רק ע״י 2 ווים שתופסים אותו במצב חירום

ובגלל שזה לא נעול עד הסוף אז האוטו בנסיעה מעל 5 קמ משמיע ציפצופים של תקלה בגג בלי הפסקה וזה מחרפן אותי

אז חוץ מזה שהתקשרתי למוסך המרכזי בבני ברק ועד שהבינו שיש לי בעיה בגג ושאני ממש לא רוצה לרפד את הגג (לא ברור מה הם חשבו) ביקשתי גם לא לתקן רק שמישהו שם יסגור לי את התופסנים שהחיישנים יזהו שהוא סגור לגמרי והציפצופים יפסיקו.

אז הם לא מוכנים בימי שישי רק באמצע שבוע לפי תור ובלה בלה בלה. אז למה אתם פתוחים בשישי אם אי אפשר לעשות כלום?

בקיצור מישהו מכיר מישהו שמבין בגגות האלה ויכול לעזור למחר ?

והבעיה בגג מובנת לי, יש נזילה מהבוכנות אבל זה כרגע לא מעניין, רק שיסגרו לי אותו עד הסוף כי הציפצופים משגעים אותי.

יבורך מי שיעזור :)

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

• תוכן חדש...