Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולקסווגן פולו 2001 1.4 1400 אוט', בחצי שנה האחרונה האוטו הפסיק לקלוט את השלט ואני פותח ונועל את האוטו רק ע"י המפתח, יש לציין שאין בעיה עם מערכת הנעילה של המפתח כי הוא פותח וסוגר את כל הדלתות. החלפתי לסוללה חדשה בשלט, השלט עובד פיקס, אבל הרכב לא קולט אותו .. בתחילת הבעיה הייתי צריך ללחוץ ממש הרבה ולבסוף האוטו היה ננעל/נפתח עם השלט ולאט לאט הוא כבר בכלל לא קולט אותו..מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? בדקתי פיוזים והכל תקין .. תקוע עם הבעיה כבר הרבה זמן

תודה

פורסם

זה שהמנורה נדלקת בשלט זה לא אומר שהוא משדר .בתוך השלט יש בורג כיוון קטן מאוד , של התדר . תנסה אבל ממש בעדינות לסובב אותו שמאלה או ימינה {חצי מעלה} ואז לנסות . אם לא הולך אז צריך שלט חדש .כמובן שבעל מקצוע יכוון אותו מול הרכב .

פורסם

שמע פתחתי עכשיו תשלט והנורה עובדת אבל השלט גמור מבפנים וישן כבר חלקים מתפרקים ממנו. אני אנסה שלט חדש. איפה ניתן לעשות שלט חדש לרכב, באיזה טווח מחירים והאם צריך לדאוג שבעל המקצוע יכוון אותו אל מול הרכב. לא יכול להיות שהאזעקה שבקה חיים או משהו במערכת אזעקה נכון ? כי הרי המשאבה תקינה והפיוזים תקינים..רק השלט ? תודה רבה ואשמח לתשובה !

• תוכן חדש...