Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הפעם הראשונה שיצא על הפנים, ניסיתי שוב את הערכה על הרכב של העבודה

לפני :

4w39.jpg

אחרי :

irdo.jpg

העבודה מאוד פשוטה, רק ללכת לפי ההוראות ויצא מצויין.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מה זהו ? ככה ? בלי קישורים, בלי תמונות של הערכה, כמה מילים על הערכה מה עושים איך עושים ?

נראה טוב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

סורי חשבתי שהכרתם את הערכה,

בכמה מילים :

הערכה עולה 190 ש"ח ומספיקה להמון פנסים.

הערכה מכילה : בקבוק PLASTX ובקבוק "אוטם" לשמירה על הפנס לאחר השיוף, ידית אפליקטור, פד 3000, פד 1000, מטלית מיקורפייבר כתומה, וראש המתחבר למברגה.

אופן הפעולה מאוד פשוט, ניקוי הפנס מלכלוף, ייבוש.

לאחר מכן, שימוש עם אפליקטור ופד 1000 ומים עם סבון, לעבור על הפנס כ2 דקות בערך,

לאחר מכן שימוש עם הפד 3000 עד שהפנס נהיה אחיד, וירד הלכלוך.

שטיפה של הפנס, וחיבור הראש למקדחה (בוש כחולה :p ) כיוונתי מהירות לחצי, שזה כ1400 סל"ד. (בחוברת לא מוזכר משהו לגבי מהירות, אבל בשימוש השני העלתי את המהירות וזו הייתה אחת הטעיות שבפעם הראשונה לא יצא יפה, סלד נמוך)

בחוברת רשום למרוח PLASTX על הראש הצהוב בגודל מטבע, אני לא הלכתי על זה הפעם, פיזרתי נקודות לאורך העיגול וקצת באמצע.

התחלתי עם העבודה, הפנס היה במצד מאוד גרוע, עבודה עם המקדחה לקחה כ5 דקות. והשתדלתי לעבור על כל הפנס.

עכשיו נשאר לנקות שאריות ולא לתת להם להתייבש על הפנס.

לבסוף לקחת את המטלית מיקרופייבר ולמרוח את ה"אוטם" על הפנס בצורה אחידה, ההגנה אמורה להספיק כ3-4 חודשים.

FRANCE

פורסם

זה הדף של המוצר באתר של היבואן הרשמי, הוא לא עוזר בהרבה כי לא כתוב שם כלום (אני מבין שזאת ערכה לחידוש פנסים לפי השם, מה שאני מחפש זה מה יש בפנים, איך משתמשים וכו').

מצויין, לא ראיתי מידע על הערכה הזאת אף פעם, כמעט אף אחד לא משתמש בה (יותר משתמשים בטרטל בגלל המחיר כנראה), מה עלות של ערכה כזאת ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
זה הדף של המוצר באתר של היבואן הרשמי, הוא לא עוזר בהרבה כי לא כתוב שם כלום (אני מבין שזאת ערכה לחידוש פנסים לפי השם, מה שאני מחפש זה מה יש בפנים, איך משתמשים וכו').

מצויין, לא ראיתי מידע על הערכה הזאת אף פעם, כמעט אף אחד לא משתמש בה (יותר משתמשים בטרטל בגלל המחיר כנראה), מה עלות של ערכה כזאת ?

רשמתי, והלעתי תמונה של התוכן,

מחירה 190 ש"ח אבל זה לשימושים רבים, הטרטל זה חד פעמי לדעתי לא ?

FRANCE

פורסם

מה שכתבת זה מצויין רק הסברתי למה שאלתי עוד על הערכה, נשמע כמו אחלה דבר לדיטיילר המתחיל.

הדבר היחיד שהפריע לי זה שהאוטם מחזיק רק 3-4 חודשים, בערכה רצינית צריך להיות את הטרפנטין והווניש לכה שמספיק ללא מעט זמן.

הערכה של טרטל חד פעמית (ואם הפנסים קצת יותר גדולים מהממוצע זה אפילו לא מספיק).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הלכה מספקת הגנה ושקיפות, אבל פה עושים פוליש לפלסטיק ככה שלכה לא תעזור, חוץ מזה אל תשכח, אין בעיה למרוח כל הזמן זה בדיוק שניה. אגב בפורומים רשום יותר, אבל עם השמש שלנו אני מוריד חצי.

אני בטוח שאפשר להשתמש באוטם יותר רציני אם יש לך נגיש.

FRANCE

פורסם

המחיר הרבה יותר נמוך ממה שכתבת ויש שתי הרכות אחת שנקראת פרופשנאל שהיא מכילה את מה שראינו כאן ויש את ההרכה היותר קטנה.

http://www.detailing.co.il/category/%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9D#.UlsJJlDCXzJ

דרך אגב ניתן להשיג פדים יותר גסים לשיוף במידה והמצב ממש קשה.

פורסם
מה שכתבת זה מצויין רק הסברתי למה שאלתי עוד על הערכה, נשמע כמו אחלה דבר לדיטיילר המתחיל.

הדבר היחיד שהפריע לי זה שהאוטם מחזיק רק 3-4 חודשים, בערכה רצינית צריך להיות את הטרפנטין והווניש לכה שמספיק ללא מעט זמן.

הערכה של טרטל חד פעמית (ואם הפנסים קצת יותר גדולים מהממוצע זה אפילו לא מספיק).

הבעיה בלכה שבשביל לחדש שוב את הפנסים צריך לשייף הרבה להוריד את הלכה, פה הפעולה הרבה יותר פשוטה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

המלצה חמה שלי היא תנסו לשים ציפוי קרמי או איזה ציפוי coating כמו SS6 של CG זה נותן ברק מטורף שקיפות מדהימה וזה הידרופובי ומגן מפני UVA+UVB.

• תוכן חדש...