Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המלצה חמה שלי היא תנסו לשים ציפוי קרמי או איזה ציפוי coating כמו SS6 של CG זה נותן ברק מטורף שקיפות מדהימה וזה הידרופובי ומגן מפני UVA+UVB.

תשמע Zuza (ערן)

איך אתה מרגיש בנוח להמליץ על מוצר שיש לו אפס עדויות מוכחות ברחבי העולם ואף בארץ? במיוחד כשהוא מתומחר במחיר מאוד יקר ויש טובים ממנו ובהרבה שכבר הוכיחו את עצמם? על סמך מה ההמלצה הזו? המוצר הזה קיים בשוק בערך שנייה.

מסוג ההמלצות שמאחוריהן ישנו אינטרס מובהק ככל הנראה.

זו דעתי על המוצר והיא לא תשתנה עד שהוא לא יוכיח את עצמו לאורך זמן ונכון להיום לא ניתן למצוא עדויות אמינות ברחבי העולם אודות המוצר הזה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תוצאות יפות, אבל אני לא יודע למה צריך את כל הערכות האלה לחידוש פנסים, אני קניתי מוצרי פוליש לרכב של meguiar's, מתי שעשיתי פוליש לרכב..

ועם אותו פוליש לרכב חידשתי גם את הפנסים, עם מכונת פוליש כמובן, יצא מצוין וגם שמתי אוטם בסוף.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
ולמה לא הלכת על המתכון כאן מהשירשור של פלטינום?

כבר עשיתי..אבל זה מצהיב יחסית מהר

להונדה, למה עשיתי עם הערכה? כי אולי אין לי פולישר???

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
כבר עשיתי..אבל זה מצהיב יחסית מהר

להונדה, למה עשיתי עם הערכה? כי אולי אין לי פולישר???

טוב לדעת.. חשבתי שמחזיק הרבה יותר..

פורסם
חיצוני, מה שמצהיב זה הציפוי החיצוני.

זאת אומרת גם אחד כמוני שלא הכי מבין בדייטלינג יכול להשתמש בערכה ולהגיע לתוצאות כאלה?

• תוכן חדש...