Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בנעילה מרכזית, פיג'ו 306.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, ברשותי פיג'ו 306 XN. כשקניתי אותה היא באה עם נעילה מרכזית ואזעקה, האזעקה עצמה, מה שעושה את הרעש היה קרוע כי הקול של האזעקה עשה בעיות לבעלים הקודמים של הרכב[דוד שלי.] בקיצור, באתי ללפף את החוטים מחדש ומרוב טיפשותי לא ניתקתי את המצבר למרות שחשבתי לנתק אך חששתי שאני אתחשמל[אני יודע מטעויות לומדים] ואז אחד החוטים החשופים נגע במתכת של הרכב ופוף נוצר קצר, ועכשיו הנעילה מרכזית לא עובדת לי. עכשיו אני לא מוצא את הפיוז של האזעקה, חיפשתי בקופסא של הפיוזים איפה שהדוושות ולא מצאתי שם פיוז שרוף. בתא המנוע היו כמה פיוזים שרופים, ההיתכן שהפיוז של האזעקה הוא בקופסאת פיוזים שבתא המנוע?

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

נעשה לך סדר:

בדגם שלך הנעילה היא לא מקורית- הורכבה פה בארץ ולכן האזעקה והנעילה הם שני רכיבים שונים, מה שנישרף לך הוא כניראה פיוז הגנה של האזעקה ביציאה לנעילה, איזה אזעקה זו? תוכל לצלם את השלט?

• תוכן חדש...