Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי הונדה סיויק 2006, צבע שמפניה. בפנים הריפודים והדשבורד שילוב של אפור כהה+שמנת.

הסמל שעל ההגה מתקלף, האם לדעתכם הדבקה של סמל כמו בקישור הזה יהיה יפה?

עריכה: אני רוצה להחליף את הסמלים של הרכב לסמלים מוארים כאלו , מה דעתכם?

האם מסובך להתקנה?

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

כל אחד והטעם שלו,

לגבי ההגה אתה יכול להדפיס דוגמית על דף להצמיד ולראות אם אתה אוהב את זה.

הסמל המואר חוקי בכלל? לפי מה שאני מתאר לעצמי הוא בטח מסנוור..

ולא חבל להרוס את הסמלים ולקדוח בטמבון?? (לא יודע עד כמה זה עמיד למים וגשם)

אם הית שואל אותי לא הייתי עושה לא את הראשון ולא את השני.

פורסם

להדפיס? ולראות אם זה מתאים? לא נשמע לי רעיון טוב, יש לו כבר תמונה באיביי לאיך שזה ניראה, לא צריך לחשוב יותר מידי, אם הוא אוהב את זה שילך על זה.

וזה עניין של טעם, מישהו יכול להגיד לך שזה יפה ואחר יכול לחשוב שזה לא, הכי חשוב אם אתה עצמך אוהב את איך שזה ניראה.

לדעתי האישית הסמל על ההגה ניראה טוב, הסמל האחורי עם האורות טיפה שטותי הייתי אומר.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

בקשר לסמל על ההגה, אני אישית לא אהבתי.

בקשר לסמל המואר, בבקשה בבקשה בבקשה אל תהפוך את הרכב שלך לערסמוביל, גם ככה הרכב נוטה לכיוון הזה אבל עד עכשיו הצלחת להימנע מזה. (אם זה לא היה ברור דעתי בעניין היא ממש לא).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בקשר לסמל על ההגה, אני אישית לא אהבתי.

בקשר לסמל המואר, בבקשה בבקשה בבקשה אל תהפוך את הרכב שלך לערסמוביל, גם ככה הרכב נוטה לכיוון הזה אבל עד עכשיו הצלחת להימנע מזה. (אם זה לא היה ברור דעתי בעניין היא ממש לא).

מסכים איתך ''שהתוספות'' האלה שפותח הדיון ציין, הם לא משהו.

אבל למה כל תוספת שניה לאוטו שווה בעניך לאוטו של ערסים?

מה רק ערסים מוסיפים תוספות לרכב?

למרות שאני חושב שאם כבר תוספות אז בטעם.

ולא כאלה זולות שבדרך כלל גם לא נראות טוב על הרכב, ורק יותר מכערים אותו, אבל הכל עניין של טעם למרות הכל.

פורסם

לא הונדה, לא כל תוספת היא ערסית אבל רובן כן (לדעתי לפחות).

אני אישית אוהב רכב ערום [ערום= נקי מתוספות] (כמו שהוא מגיע מהיצרן, ואם אפשר גם בלי ניקילים שמגיעים אורגינל זה מצויין) אבל נוצץ ומטופח.

לדעתי הסמל להגה הספציפי הזה לא יפה (אדום, יש סמל של עוד משהו), סמל להגה זה אחלה, אם לא היה אצלי הייתי מוסיף אבל אחד נקי בלי כל מיני צבעים עזים.

בקשר לסמל המואר, תסכים איתי שזה ערסי.

לא כל תוספת שניה היא ערסית בעיני (זה תלוי מאוד באוטו ובתוספת ובאוטו, אם הוא לא עמוס מידי פס ניקל בודד יכול לבוא טוב ולשבור קצת את הצבע) מעבר לזה שלרכב יש תדמית של ערסמוביל לא משנה כמה ערום הוא יהיה. (אני מתערב איתך שאם אני ישים על כל האוטו שלי [רנו קוליאוס] ניקלים זה לא ייראה ערסי כמו אותה כמות ניקלים על סיוויק).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא הונדה, לא כל תוספת היא ערסית אבל רובן כן (לדעתי לפחות).

אני אישית אוהב רכב ערום [ערום= נקי מתוספות] (כמו שהוא מגיע מהיצרן, ואם אפשר גם בלי ניקילים שמגיעים אורגינל זה מצויין) אבל נוצץ ומטופח.

לדעתי הסמל להגה הספציפי הזה לא יפה (אדום, יש סמל של עוד משהו), סמל להגה זה אחלה, אם לא היה אצלי הייתי מוסיף אבל אחד נקי בלי כל מיני צבעים עזים.

בקשר לסמל המואר, תסכים איתי שזה ערסי.

לא כל תוספת שניה היא ערסית בעיני (זה תלוי מאוד באוטו ובתוספת ובאוטו, אם הוא לא עמוס מידי פס ניקל בודד יכול לבוא טוב ולשבור קצת את הצבע) מעבר לזה שלרכב יש תדמית של ערסמוביל לא משנה כמה ערום הוא יהיה. (אני מתערב איתך שאם אני ישים על כל האוטו שלי [רנו קוליאוס] ניקלים זה לא ייראה ערסי כמו אותה כמות ניקלים על סיוויק).

טוב זה כבר העדפה אישית שלך, אבל לפי מה שאני מבין אתה לא חובב גדול של הונדה, כי התדמית שלו מההתחלה זה רכב שהצורה שלו היא יותר ערסית, מצחיק שאתה קורה לזה ככה.

בכל אופן אני הכי לא ערס ומת על מכוניות בסגנון הזה, כמו סוברו אימפרזה, מיצובישי לנסר, קולט, במווה, מזדה קופה וכו.. כל המכוניות האלה עם המראה הערסי עושה לי את זה.

גם אבא שלי אומר שאני אוהב את כל המכוניות שערבים בדרך כלל קונים, זה מכוניות עם מראה יותר פוזאי ספורטיבי ופחות משפחתי רגיל ומשעמם.

פורסם

לא, אתה מבין לא נכון, אין לי בעיה עם הונדה, אין לי בעיה עם שום רכב (כן יש העדפה לרכבים מסויימים).

יותר מזה, אחד החלומות שלי זה סובארו טנדר, יש יותר רכב ערבים מזה ?

אני אשמח שתסביר לי מה ספורטיבי במיצובישי לאנסר, הוא רכב משפחתי, רגיל ומשעמם. השאר באמת ניתן לראות בהם איזה שמץ של ספורטיביות.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...