Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שדלום לכולם

שאלה קצת"פסיכית"-ברשותי רדיו דיסק לא בשימוש.האם אפשרי לחברו בנוסף לרדיו הראשי כחיבור לזוג הרמקולים בדלתות האחוריות,כי המקורי מחובר לזוג קומפוננט מקדימה וזוג אחוריים במגש האחורי.

החיבור כמובן יהיה ליציאת הrca במקורי (פיוניר).הכוונה היא בעצם לא להעמיס על הפיוניר שיש לו כבר 2 זוגות רמקולים מחוברים.

יאני מגבר נוסף לאחוריים בדלתות.אין כרגע מזומנים למגבר.

תודה למשיבים

פורסם

אפשרי לחבר בצורה כזו, כאשר הכניסה לרדיו המשני תהיה דרך חיבור ה AUX.

אבל שאלה: למה אתה צריך גם רמקולים בדלתות האחוריות וגם על המגש האחורי?

זה לא "קצת" יותר מדי רמקולים מאחוריך?

מתחדשת*

פורסם

להגיד את האמת -חסרים לי קצת בסים.מאחור אומנם יש לי "טמפו" ,מקדימה יש קומפוננט של "לנזר".מקדימה הבסים טובים,אבל מאחור או יותר נכון מלמטה בחלל הרכב חסר לי הצלילים הנמוכים.אני יודע שזה לא וופר אבל בערך.

שאלה נוספת:האם אפשרי לחבר את המשני בחיבור כניסה של rca (כניסת rca) שיש לי בצמת החוטים?

Romek קודם כל תודה על התשובה.

פורסם

ברוב המכשירים כניסת RCA היא כניסת AUX.

יש מכשירים שיש להם כניסת AUX בצורת שקע אוזניות מקדימה.

אתה צריך לבדוק מה המצב אצלך.

מתחדשת*

פורסם

שאלה נוספת - האם ההגברה של הרמקולים המחוברים למשני תהיה מהראשי או מהמשני. אצלי זה rca מאחור במשני . בראשי יש יציאה מקדימה אבל אני רוצה לחבר מאחור. האם אפשרי להוציא את החיבור מיציאת הסאב או יציאת rca רגילה מאחור? תודה שוב מראש

פורסם

או קי הבנתי -אבל מה קורה אם החיבור בראשי -מאין כדאי לחבר את המשני מיציאת הסאב או ה rca rear ???

שוב קירצוץ והוא יהי אחרון כרגע.תודה

• תוכן חדש...