Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת ההתקנה החדשה שלי,שתתקיים בחודש חודשיים הקרובים החלטתי לשפץ את צמד המגברים שהולכים להשתתף בהתקנה.

מה יהיה לנו בזמן הניתוח:

-החלפת קבלי ספק הכוח.

-החלפת קבלי הכוח.

-החלפת כלל הקבלים במגבר.

-החלפת נגדים במערכת הגבלת הזרם במגבר,אשר גורמים למגבר להתחמם מאוד,יוחלפו להספק גבוה יותר ויולחמו במרווח של חצי ס"מ מה-PCB.

-החלפת החיווט הפנימי במגבר,החיווט החדש יהיה כבלי זהב/כסף מסדרת העלית של MUNDORF.

-החלפת טרמינלי הרמקולים.

-החלפת שקעי ה-RCA לשקעים מסוג Tiffany של חברת CMC דגם 816.

-החלפת המשחה הטרמית.

-הוספת לוחיות נחושת בין FAT'S לheat sink.

-בנייה מחדש של המארז שיכיל את שני המגברים.

המגבר הראשון שעלה על שולחן הניתוחים הוא Phoenix Gold M100.

נתן לתמונות לדבר בעד עצמן:

המגבר לפני הניתוח

nwkjkdzh3moj.jpg

המגבר על שולחן הניתוחים לצד הקבלים החדשים

udfmgm20iin5.jpg

המגבר ללא קבלים(אפשר לראות בתמונה בצד ימין למעלה,כתם גדול,זה כתוצאה מנזילה מהקבלים)

yjd0gmoyyefh.jpg

מיקום הקבלים החדשים על הPCB

1jmnyzmeg3ey.jpg

הלחמת הקבלים החדשים(השתמשתי בבדיל של חברת Mundorf)

hn2byjbzzjzm.jpg

תוצאה כמעט סופית(באמצע העבודה,המלחם שלי מסר את נשמתו לבורא...)

wt4mj2yknmcy.jpg

בשיפוצים...

פורסם

הרכיבים זהים רק מבחינת הערכים,רמת הרכיבים שהרכבתי הם בכמה רמות טובות מעל המקוריים.

במחיר שעלו לי רק הקבלים של הספק כוח,יכולתי להחליף את כל הקבלים במגבר בקבלים פשוטים.

בשיפוצים...

פורסם

תתחדש!

זה מצב מקובל ומוכר, החלפת הקבלים בפיניקס גולד הישנים, ועדיין- לקיחת העניין ברצינות, הרמת הכפפה, ניצול ההזדמנות לשיפוץ כללי ועשייתו על הצד הטוב ביותר- בהחלט מצריכים ח"ח עצבני!

אני מקווה שתוכל להעיד על השינוי שגרר הדבר.

בהצלחה!

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עבודת הלחמה לא טובה.

הסוג הזה נקרא "הלחמה קרה" והם יתפרקו לך די מהר, בטח בסביבה רוטטת כמו ברכב.

עריכה:

במחשבה שנייה, אולי התמונה צולמה אחרי הנחת הרכיבים ולפני ההלחמה עצמה.

פורסם

כל הכבוד גיל!

ממש השקעת בשיפוץ,כן ירבו אנשים כמוך בימים האלה של הפורום.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

כשאתה מחבר את המגבר לבדיקה שים בטור על ה+ נורת ביקורת 55 וואט, במקרה של קצר כלשהו המנורה תגביל את הזרם שעובר למגבר - ככה אתה לא תגרום ליותר נזק ותדע שמשהו לא תקין

• תוכן חדש...