Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול שמן גיר DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הסיפור הוא כזה : קניתי רכב שטופל במוסך מורשה צ'מפיון כל חייו , יש תיעוד של כל הטיפולים.

העיניין הוא שלפי יצרן השמן גיר אמור להיות מוחלף כל 60 אלף קילומטר , לפי היסטוריית טיפולים דבר זה לא נעשה מעולם למרות שנעשה טיפול גדול ב60 אלף.

הרכב כרגע עומד על 100,000 ק"מ.

השאלה היא האם יש לי מקום לבוא בטענה לצ'מפיון על ש"פספסו" את החלפת השמן והמסנן בגיר כמו שמגדיר היצרן ?

תודה רבה.

אייל

COCOdetailing

פורסם

במקרה הטוב הם יתנצלו וישאלו אותך אם אתה מעוניין לבצע את ההחלפה. פיצוי כלשהו אני בספק אם תקבל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז ככה מדובר בgolf gti 2006 dsg6.

לא הוחלפו קלאצ'ים ולא מכטרוניק.

העיניין הוא שהבעלים הייתה אישה מבוגרת שלא כל כך מבינה,

היא הייתה מגיעה למוסך מרכזי שמה את האוטו וזהו , בסוף באה משלמת ולא שואלת שאלות.

בטיפול 60 אפילו הדביקו לה סמל של gti בשווי של 300 שקל .... הכל מהכל חוץ מטיפול שמנים לגיר .

לפי דעתי יש כאן סוג של בעיה וצדק לבוא בתלונות ולקבל פיצוי כלשהו , אם היו עושים טיפול לפי הוראות יצרן היו מבצעים את הטיפול.

אני בתור בעל הרכב לא צריך להגדיל ראש ולדעת מה היצרן דורש בשביל זה יש מוסך מורשה .

COCOdetailing

פורסם

השאלה היא האם יש לי מקום לבוא בטענה לצ'מפיון על ש"פספסו" את החלפת השמן והמסנן בגיר כמו שמגדיר היצרן ?

לפי הגדרות יצרן צריך להחליף נוזל בלמים בטיפול השני ברכב שלי. לא הוחלף.רק בדיעבד גיליתי שלא בוצע. כששאלתי במורשה למה לא הוחלף ענו לי "כנראה שכחו..."

אולי לטובה. קניתי 4 בקבוקים ATE ב 80 ש"ח סה"כ. הלכתי לרון ועשיתי את ההחלפה אצלו בהרבה פחות מהמשחטה המורשית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
ואני שואל,

איזו אישה מבוגרת שלא מבינה נוסעת על GTI?

לפני שנה עבדתי בקניון רמת אביב, אין לך מושג אפילו כמה קוגריות/זקנות עשירות/ילדות של אבא נוסעות על הגולף "הכי מאובזרת ויקרה שיש" GTI

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אז ככה מדובר בgolf gti 2006 dsg6.

לא הוחלפו קלאצ'ים ולא מכטרוניק.

העיניין הוא שהבעלים הייתה אישה מבוגרת שלא כל כך מבינה,

היא הייתה מגיעה למוסך מרכזי שמה את האוטו וזהו , בסוף באה משלמת ולא שואלת שאלות.

בטיפול 60 אפילו הדביקו לה סמל של gti בשווי של 300 שקל .... הכל מהכל חוץ מטיפול שמנים לגיר .

לפי דעתי יש כאן סוג של בעיה וצדק לבוא בתלונות ולקבל פיצוי כלשהו , אם היו עושים טיפול לפי הוראות יצרן היו מבצעים את הטיפול.

אני בתור בעל הרכב לא צריך להגדיל ראש ולדעת מה היצרן דורש בשביל זה יש מוסך מורשה .

בשרשורים אחרים נטען בקנאות שמי שמטפל ברכב שלו במורשה VAG מטופל באופן אוטומטי בכל האספקטים של הוראות היצרן לרבות recalls...מעניין היכן אותם מגיבים עכשיו. כנראה שאף מוסך / רשת של יבואן מסויים הוא לא מושלם, אך דווקא בגלל הרגישות בDSG זה עניין מטריד הרבה יותר מזוטות (?!) כגון מסנן מזגן שרוב המוסכים של רוב היבואנים בארץ שוכחים לבדוק / להחליף עד שהלקוח מתעלף מצחנה או מאלרגיה כזו או אחרת.

לגופו של המקרה כאן - אני לכל הפחות הייתי מבקש לבצע את ההחלפה ללא תשלום (וללא דיחוי) מהסיבה הפשוטה שמדובר בהוראת יצרן - וללא תשלום כי העניין פוספס על ידי מורשה החברה שטיפל ברכב ברציפות,

ואז *לדעתי* יקרה דבר פשוט - הגיר (חייב) להיבדק וקרוב לוודאי ייבדק ביסודיות לפני החלפת השמן - כדי שהלקוח eyalvisa - לא יוכל לטעון שהחלו בעיות בגיר לאחר החלפת השמן.ואז מעניין מה יהיו הממצאים של המוסך אל מול הלקוח, קרוב לוודאי סוג של כסת"ח.

בהצלחה

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

אני במקומך לא הייתי חושב לדרוך במוסך שלהם יותר.

כמו שאמרו בעלי הניסיון פה, הולך למוסך מומלץ, ומחליף אצלו מה שצריך (ובמצב הזה חבל על כל יום שעובר).

טענות או לא, אני במצב כזה לא הייתי מתלונן, זה לא שאני יצאתי מהטיפול 60, התשובה שלהם בינתיים ברורה, יותר בכיוון של שכחנו.

תתנחם בכך שיש לך גיר אמין.

נסעתי ונהגתי על רכבים עם הגיר הזה שעברו את ה200 ואת ה300 אלף, והגיר היה בסדר גמור אצלם (זה רכבי עבודה ככה שאני לא יודע מה הוחלף וכמה ואם בכלל). (בDSG7 שכיחות הבעיות גבוהה יותר מאשר ב6).

למי ששאל: "נוהגת בGTI אבל לא מבינה.."

אז יש גם כאלה, אנשים שמאמינים שהכי יקר זה הכי טוב, גם שזה לא מתאים לצרכים שלהם, לדעתי רובם לא עבדו קשה בשביל הכסף.

כל העניין הזה שאנשים באים לשים ואז רק לשלם ולקחת את הרכב מהמוסך, לא נראה לי.

(ואני מכיר אנשים כאלה שהמוסך בא עד הבית\עבודה ומחליף להם ברכב חלופי לצורך טיפול, ולהיפך בסוף הטיפול).

פשוט לתת לחתול את השמנת ולצפות שהוא לא יגע בה.

אבל זה בסדר, הם יושבים טוב בלי עין הרע.

פורסם

מצטרף לשיחה :)

יש לי סקודה פאביה 2011, DSG 7 הילוכים .

יש למישהו טיפים או המלצות מיוחדות מוקדמות . (הרכב נמצא כרגע על 42,000 ק"מ )

SKODA FABIA TSI 2011

• תוכן חדש...