Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש צפון 27.9.13

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה!

היה אחלה מפגש, אומנם קצת דליל, אבל שמחתי לראות כמה פרצופים חדשים.

שמחתי לראות נוכחות של חברה מהמרכז, תודה על ההשתתפות, בהחלט סטאפ והתקנה מהשורה הראשונה, מדהים.

המגבר מנורות של י', הפתעה!

את המצלמה שכחתי בבית, אז התמונות צולמו עם הטלפון, עמכם הסליחה.

האלבום כאן, מוזמנים להוסיף עוד תמונות.

נתראה בסיבוב הבא.

SCANSPEAK

פורסם

היה אחלה מפגש. לי אישית הוא עזר להיות סגור על מה שאני רוצה לקנות

לאוטו שלי ומחכה לשמוע את המערכת שלך אחרי האיזון שתעשה לה.

פורסם

אחרי הרבה זמן שלא יצא לי להגיע למפגשים סוף סוף הגעתי.

גם לי יצא להכיר כמה אנשים חדשים ושמחתי לפגוש חברה ותיקים וחברה מהמרכז.

למרות שלא היו הרבה אנשים היה די נחמד 8) .

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

זה נשמע מעולה, והקרוס הפאסיבי שבתמונות הוא גם חלק מהסטאפ הזה.

אני לא חזק בשמות אבל נראה לי שכן.

SCANSPEAK

פורסם

לנגן הזה קוראים color fly עד כמה שזכור לי וכן זה פבל, יש כזה נגן גם אצל לאון.

זה נגן שעשו בו עבודה מטורפת על היציאה הדיגיטלית שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה מפגש נחמד מאוד למרות שלא היו הרבה אנשים.

המערכת של פבל נשמעת מעולה רק עוד כמה תיקונים קטנים וזה מושלם.

חבל שהיו לי המון המון בעיות במערכת שלי עם המגברון מנורות והמיד באס ימני שגילי בסוף המפגש שהוא בכלל לא עובד, RCA התנתק מהלחמה.

אז מי ששמע אצלי שמע בלי מידבאס אחד.:-( פבל ובובי שישבו אצלי אמרו חסר משהו במידבאס אז שמתי את היד על המיד באס ימני וגיליתי שהוא לא עובד בכלל.

נשתדל להגיע למפגש הבא יותר מוכן כי המפגש הזה אצלי היה על הפנים המערכת בשבילי בכל אופן.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

היה נחמד מאוד. שמח שאנשים אהבו את הרעיון של הסאב על המדף שלי.

יוני, ממש אהבתי את הסאונד של הטווטרים על מגבר שפופרות. בהצלחה לאתר את הסיבה לרעש אלטרנטור.

הJL השמינייה בפונטו כחולה הפתיע אותי לטובה

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם
היה נחמד מאוד. שמח שאנשים אהבו את הרעיון של הסאב על המדף שלי.

זה באמת רעיון טוב, גם התקנה דיי נסתרת, גם יש מקום לעגלות, וגם לא ויתרת על הסאב.

צירפתי את התמונה.

uploadfromtaptalk1380450007648.jpg

SCANSPEAK

• תוכן חדש...