Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסו אותי בדרך לאילת על 148 (143 אחרי הפחתה) ניידת עם דבורה,

בכביש של 80, זה היה בצהריים של יום כיפור, וואלה אין לי מושג אך הגעתי למהירות כזאת, אבל תכלס באמת לא שמתי לב, לא היה לי מה לומר לשוטר! כי תכלס אין תירוץ לדבר כזה אפילו הייתי די בשוק מעצמי שהגעתי למהירות כזאת אבל זאת האמת פשוט לא שמתי לב!

הרכב זה העבודה שלי, בלי רכב אין לי אפשרות לעבוד! מה גם הנסיעה לאילת

הייתה לצורך עבודה, אני 13 שנה על הכביש, למעט פעם אחת שקיבלתי הזהרה

לשנתיים לפני 4 שנים על מהירות 90 במקום של 70, אין לי כלום שום תאונות אפילו לא דוח!

למזלי בשימוע שהיה לי אחר כך, קצין המשטרה האמין לי ונתן לי רשיון זמני לסיים את העבודה באילת ולהחזיר את הרכב לבית (אשקלון).

העברה שלי היא עברה שמוגדרת "תילתן" שזה די חמור לצערי, כרגע אני חודש בשלילה מנהלתית, שבוע הבא המשפט, תכלס אין לי כסף לעורך דין לצערי.

אף פעם לא הייתי בבית משפט (המשפט הוא בבאר שבע) מה עושים? אך הולך כל התהליך הזה של המשפט? יהיה לי אפשרות להסביר את עצמי?

ודרך הגב יש למישהו מושג בנוגע לחומרת הענישה בעברה כזאת בהתחשב בעבר שלי ושבלי רישיון אין לי אפשרות לעבוד?

פורסם

שופט "נחמד" יגיד לך היית צריך לחשוב על העבודה שלך לפני שהחלטת לטוס.

כאמור עו"ד אולי יוכל למצוא כשלים בדו"ח השוטר בהפעלת המכשיר וכו',

בהתחשב בעבר שלך הטוב , בקשת חרטה וכו' אולי ביחד ישפרו משהו.

התהליך

ישיבה ראשונה שואל אותך השופט מודה באשמה לא מודה באשמה. לא מודה ייקבע לישיבת הוכחות במועד מאוחר יותר

מודה יישמע מה יש לתובע להגיד על עברך התעבורתי ועל הצורך להכניס לך אלמנט ואתה תטען כנגד והשופט פוסק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממליץ בחום לפנות לעו"ד בתחום תעבורה, גם אם זה קשה לך כלכלית.

מאחר שזאת עבירות תלתן, התביעה עשוייה לדרוש מאסר בפועל, כך שזה לא המקום ולא הזמן לחסוך בעלויות כספיות.

פורסם

לאשר,

אתה צפוי לקבל מאסר בפועל, שלילה בפועל, שלילה ארוכה על תנאי וקנס כספי לא מבוטל.

מה שאני הייתי מייעץ לך הוא:

על ספח ההזמנה לדין יש קטע שאתה יכול לכתוב לבית המשפט כי אתה מודה בעובדות הרשומות בהזמנה, מבין את חומרת העבירה ומבקש לא לבזבז זמן שיפוטי יקר ופונה לבית המשפט בבקשה להקל עליך עד כמה שניתן, תוך ציון כי פרנסתך תלויה ברשיון הנהיגה.

זה לא עולה לך כסף, רק תפילות.

יותר רע ממה שיש לך כעת לא יקרה.

עו"ד יוכל אולי להשיג לך הסכם עם התובע לרדת מ 63 ל 60-59 יותר ׁ(היו דברים מעולם) ואז אולי תקבל פסילה על תנאי ארוכה יותר ולקצר את תקופת הפסילה בפועל, אבל זה לא בחינם, ותוסיף על זה לפחות שתי נסיעות לבאר שבע להקראה ולהוכחות

בהצלחה בכל דרך שתבחר

פורסם
תפסו אותי בדרך לאילת על 148 (143 אחרי הפחתה) ניידת עם דבורה,

בכביש של 80, זה היה בצהריים של יום כיפור, וואלה אין לי מושג אך הגעתי למהירות כזאת, אבל תכלס באמת לא שמתי לב, לא היה לי מה לומר לשוטר! כי תכלס אין תירוץ לדבר כזה אפילו הייתי די בשוק מעצמי שהגעתי למהירות כזאת אבל זאת האמת פשוט לא שמתי לב!

הרכב זה העבודה שלי, בלי רכב אין לי אפשרות לעבוד! מה גם הנסיעה לאילת

הייתה לצורך עבודה, אני 13 שנה על הכביש, למעט פעם אחת שקיבלתי הזהרה

לשנתיים לפני 4 שנים על מהירות 90 במקום של 70, אין לי כלום שום תאונות אפילו לא דוח!

למזלי בשימוע שהיה לי אחר כך, קצין המשטרה האמין לי ונתן לי רשיון זמני לסיים את העבודה באילת ולהחזיר את הרכב לבית (אשקלון).

העברה שלי היא עברה שמוגדרת "תילתן" שזה די חמור לצערי, כרגע אני חודש בשלילה מנהלתית, שבוע הבא המשפט, תכלס אין לי כסף לעורך דין לצערי.

אף פעם לא הייתי בבית משפט (המשפט הוא בבאר שבע) מה עושים? אך הולך כל התהליך הזה של המשפט? יהיה לי אפשרות להסביר את עצמי?

ודרך הגב יש למישהו מושג בנוגע לחומרת הענישה בעברה כזאת בהתחשב בעבר שלי ושבלי רישיון אין לי אפשרות לעבוד?

שלום לך:אתה חייב עו"ד יפסלו לך את הרשיון עד תום ההליכים זה תיק תילתן שמופיע לך
פורסם

לפני כ6 שנים בהיותי נהג חדש וצעיר קיבלתי 3 חודשי שלילה על נסיעה במהירות 132(137 במקור) בכביש עירוני של 70.

שזו בעצם מהירות שאתה עברת מעל המותר.

הפעילו לי עוד תנאי של 3 חודשים וביחד העונש היה שלילה חצי שנה ולעשות רשיון מחדש(בעצם כל נהג חדש שיש לו שלילה מעל חצי שנה חייב לעשות רשיון מחדש).

לא לקחתי עורך דין.

פורסם

מדיניות האכיפה לגבי עבירות מהירות "כבדות" השתנתה מאז; מה שעברת אז לא רלוונטי להיום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לאשר,

אתה צפוי לקבל מאסר בפועל, שלילה בפועל, שלילה ארוכה על תנאי וקנס כספי לא מבוטל.

מה שאני הייתי מייעץ לך הוא:

על ספח ההזמנה לדין יש קטע שאתה יכול לכתוב לבית המשפט כי אתה מודה בעובדות הרשומות בהזמנה, מבין את חומרת העבירה ומבקש לא לבזבז זמן שיפוטי יקר ופונה לבית המשפט בבקשה להקל עליך עד כמה שניתן, תוך ציון כי פרנסתך תלויה ברשיון הנהיגה.

זה לא עולה לך כסף, רק תפילות.

יותר רע ממה שיש לך כעת לא יקרה.

עו"ד יוכל אולי להשיג לך הסכם עם התובע לרדת מ 63 ל 60-59 יותר ׁ(היו דברים מעולם) ואז אולי תקבל פסילה על תנאי ארוכה יותר ולקצר את תקופת הפסילה בפועל, אבל זה לא בחינם, ותוסיף על זה לפחות שתי נסיעות לבאר שבע להקראה ולהוכחות

בהצלחה בכל דרך שתבחר

1. מאסר בפועל על 143 לא יהיה. זו לא מהירות חריגה במיוחד של 200+ שבמקרה כזה מחפשים לעשות דוגמה מהנאשם.

כולה תיק מהירות רגיל. אז המציאו לזה שם 'תלתן'. אז מה.

2. שלילה בפועל לכמה חודשים בטח שתהיה וכל התירוצים של עבודה לא מעניינים.

3. מומלץ בחום עו"ד. לא סביר שאין לך כסף בכלל כי אז לא היה לך אוטו...

4. זה לא נכון שעם עו"ד צריך להגיע לב"ש. אתה לא צריך להגיע אישית בכלל אם אתה מיוצג.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...