Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

שבוע שעבר נכנסתי לסניף של ACE משעמום וקניתי בקבוק עם וקס נוזלי של טרטל,עלה בערך 45 ש''ח.

כמו כן קניתי מטלית מיקרופיברית גדולה וניסיתי פעם ראשונה למרוח וקס. החלטתי לנסות אך ורק על מכסה המנוע כדי לקבל רושם ראשוני ובפעם הבאה אני אמרח על כל האוטו (בהנחה ויצא טוב לדעתכם :-D ).

יש לציין שלאוטו אין שום סווירלס כי הוא עבר פוליש לפני חודשיים ומאז נשטף רק על ידי ללא שום מברשות/מכונות/מטאטאים.

התוצאות לפניכם.

1377410_649424345078424_1664581947_n.jpg

1377611_649424331745092_156597494_n.jpg

1377223_649424565078402_987769667_n.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תשתף אותנו באיזה ווקס זה. יש את טרטל ווקס אייס, שזה מגיע עם אפליקטור ומטלית בקיט כזה, עולה בערך 70 שקל. זה כנראה לא מה שקנית.

פורסם

כנראה בגלל הפוליש מכסה המנוע והרכב נראים טוב גם לפני וגם אחרי ואין הרבה שינוי (זה אולי בגלל הווקס).

מה שכן במידה והרכב עבר פוליש חובה ליישם ווקס או אוטם על כולו כדי להגן עליו, גם אם לא תהיה תוצאה מבחינת הברק.

Miata ND2

פורסם
תשתף אותנו באיזה ווקס זה. יש את טרטל ווקס אייס, שזה מגיע עם אפליקטור ומטלית בקיט כזה, עולה בערך 70 שקל. זה כנראה לא מה שקנית.

2405661.gif

אנחנו אמורים לדמיין איך הרכב ניראה ליפני הוואקס? שמראים תוצאות, מראים ליפני ואחרי.

אתה צודק. לא צילמתי אבל עכשיו כשאני מסתכל על תמונות ישנות אני רואה שזה נראה אותו הדבר רק מנצנץ יותר :lol: .

איך היה להסיר את הווקס? לי זה נראה שמרחת שכבה עבה מידי.

קשה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שמת שם כמות של ווקס כאילו אתה מורח חומוס על לאפה.

עכשיו ברצינות , אין צורך לשים כל כך הרבה זה לא נותן שום אפקט.

יישום ווקס\אוטם מספיק לשים שכבה דקיקה. ממש להעביר את הפד עם החומר וליצור שכבה שומנית בלבד.

תוכל לראות פה כמה דק השכבה אמורה להיות.

http://www.youtube.com/watch?v=LVE7lBFrGNY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם
שמת שם כמות של ווקס כאילו אתה מורח חומוס על לאפה.

:lol: הבנתי שזה הרבה מידי רק אחרי שהזעתי כמו מטורף בניסיון להסיר את זה.

פורסם

רק היום בבוקר שמתי לב לתוצאה היפה :shock:

image.jpg

פורסם

יש וקסים נוזליים ברמה גבוהה,הם נותנים ברק והגנה יותר טובים מהרבה וקסים שבאים בצורת משחה,כולל כאלה שעולים[בארץ] מאות שקלים.

פורסם

יש לי שאלה קטנה.

נגיד ובעוד שבועיים הרכב שוב מטונף,מה אני עושה עם הווקס? לשטוף את כל הרכב רגיל או צריך חומר מיוחד כדי להסיר את הווקס ורק אז לשטוף?

פורסם
יש וקסים נוזליים ברמה גבוהה,הם נותנים ברק והגנה יותר טובים מהרבה וקסים שבאים בצורת משחה,כולל כאלה שעולים[בארץ] מאות שקלים.

כמו מה למשל?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
יש לי שאלה קטנה.

נגיד ובעוד שבועיים הרכב שוב מטונף,מה אני עושה עם הווקס? לשטוף את כל הרכב רגיל או צריך חומר מיוחד כדי להסיר את הווקס ורק אז לשטוף?

בעקרון, ווקס צריך להחזיק מעמד לפחות איזה 3 שטיפות עד שצריך להשים אותו שוב, גם אם זה הווקס הזבל שאני משתמש בו. :lol:

פורסם

הצבי צב הזה עוד היה קיים פה לפנינו (: כמו הג'וקים, הוא שורד עוד מאז 1941, אז אני מבקש לכבד אותו ולא להעליב!

אני מאמין שרובנו לא התחלנו עם אופטימום או CG, אלא אם הצב המכובד הזה שעוד מכבד בנוכחותו את מדפי אוטודיפו.

מוצר הטיפוח הראשון שרכשתי לעצמי לפנים הרכב זה כמובן כמובן ה COCKPIT SHINE של טרטל ווקס והווקס הראשון שרכשתי היה הטרטל ווקס PLUS PTFE.

אז קצת כבוד! :nono:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
הצבי צב הזה עוד היה קיים פה לפנינו (: כמו הג'וקים, הוא שורד עוד מאז 1941, אז אני מבקש לכבד אותו ולא להעליב!

אני מאמין שרובנו לא התחלנו עם אופטימום או CG, אלא אם הצב המכובד הזה שעוד מכבד בנוכחותו את מדפי אוטודיפו.

מוצר הטיפוח הראשון שרכשתי לעצמי לפנים הרכב זה כמובן כמובן ה COCKPIT SHINE של טרטל ווקס והווקס הראשון שרכשתי היה הטרטל ווקס PLUS PTFE.

אז קצת כבוד! :nono:

גם אני! :-D

fg6109-turtle-wax-ice-synthetic-liquid-polish-473ml-376-p.jpg

• תוכן חדש...