Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

שלשום בעליה לירושלים המזגן הפסיק לקרר לפתע (לפני כן הוא היה מקפיא) וכן יש רעש מאזור הרצועות.

מה כנראה קרה?

מה העלויות לתיקון כזה במקרה הכי גרוע?

אשמח לקבל פרטים של מזגניסט טוב מאזור המרכז שלא יעשוק אותי. (ויחליף רק את מה שצריך)

תודה

מצ"ב סרטון עם הרעש.

עד כמה הורס את האוטו ליסוע ככה בעדינות עד לפתרון הבעיה עוד מס' ימים?

http://www.youtube.com/watch?v=hQ-gfirLfXs&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

שלום רב ומועדים לשמחה!

על-פי מה שהבנתי מהסרטון, כנראה ש"המדחס הלך".. יש בשנתון הזה מחלה למדחסים שה"פחיות קישור" נשברות.

תוכל לראות את זה בעין לפני שאתה הולך לבעל מקצוע.

מה גם,רצוי שתנסה להסיר את הרצועת מנוע ותסובב ביד את כל אחת מהגלגלות אביזרים על מנת להיות ממוקד ברעש.

דבר אחר, שלא קשור, כשאתה עושה טיימינג, תחליף אטם מכסה שסתומים.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
שלום רב ומועדים לשמחה!

על-פי מה שהבנתי מהסרטון, כנראה ש"המדחס הלך".. יש בשנתון הזה מחלה למדחסים שה"פחיות קישור" נשברות.

תוכל לראות את זה בעין לפני שאתה הולך לבעל מקצוע.

מה גם,רצוי שתנסה להסיר את הרצועת מנוע ותסובב ביד את כל אחת מהגלגלות אביזרים על מנת להיות ממוקד ברעש.

דבר אחר, שלא קשור, כשאתה עושה טיימינג, תחליף אטם מכסה שסתומים.

תודה,

איך אני יכול לראות בעין? (מה אני אמור לראות)

היום נסעתי והדלקתי מזגן ופתאום הוא כן עבד כמה דקות ואז הפסיק, מה זה אומר?

אני אכן הולך להחליף אטם מכסה שסתומים.

חג שמח.

פורסם

זמן שהוא קירר הפסיק העש?

בכל מקרה:

א.תסיר את הרצועת מנוע ותבדוק אם יש רעש (תניע את הרכב).

ב.(דומם מנוע) תסובב ותשחק-תנדנד לצדדים כל אחת מהגלגלות לבדוק מי הבעייתית.

ג.תשתדל לא לנסוע עד הבדיקה, כי אולי הבעיה בכלל במשאבת מים?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

הי חברים,

היום הייתי במוסך גלי בראשון שם המוסכניק בדק והודיע לי שצריך להחליף פולי + קלאצ'. (700 ש"ח + מע"מ)

לאחר מכן ביקרתי בגל קאר שהם מתמחים במדחסים ושם לאחר בדיקה נאמר לי שצריך להחליף מדחס עקב כך שהצוואר שלו נשחק וכן הקלאצ' שחוק.

למסקנה זאת הוא הגיע כיון שראינו יחד איך הקלאצ' מנסה לתפוס ובהתחלה לא מצליח וגם שהוא התחיל להצליח אז היה נראה שהפולי מסתובב מעט לא סימטרי,

אך לאחר שהוא תפס הוא הסתובב כן סימטרי. לטענת מיכאל החופש בצוואר גורם שלאחר זמן מה שהמזגן כן עובד תקין הוא יפסיק לקרר (מה שקורה לי כיום גם אם הקלאצ' כן תופס)

המחיר 1200 ש"ח + מע"מ עבור מדחס מקורי משופץ (עם חלקים מקוריים) + מייבש תחליפי. (10 חודשים אחריות)

האם המחיר סביר או שניתן לשפר?

מחר אני קופץ לקבל חוות דעת מעופר קצב.

אשמח לקבל חוות דעת מי מביניהם עדיף?

אם מישהו עשה תיקון אצל אחד מהם אשמח לקבל חוות דעת איך החזיק התיקון.

תודה

מצורף סרטון שבו הקלאצ' לא הצליח לתפוס (האם אפשר לראות בסרטון משהו אם צריך להחליף מדחס או לא?)

http://www.youtube.com/watch?v=3q4NfV6tb5o&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
הי חברים,

היום הייתי במוסך גלי בראשון שם המוסכניק בדק והודיע לי שצריך להחליף פולי + קלאצ'. (700 ש"ח + מע"מ)

לאחר מכן ביקרתי בגל קאר (אוטו סטארט) שהם מתמחים במדחסים ושם לאחר בדיקה נאמר לי שצריך להחליף מדחס עקב כך שהצוואר שלו נשחק וכן הקלאצ' שחוק.

למסקנה זאת הוא הגיע כיון שראינו יחד איך הקלאצ' מנסה לתפוס ובהתחלה לא מצליח וגם שהוא התחיל להצליח אז היה נראה שהפולי מסתובב מעט לא סימטרי,

אך לאחר שהוא תפס הוא הסתובב כן סימטרי. לטענת מיכאל החופש בצוואר גורם שלאחר זמן מה שהמזגן כן עובד תקין הוא יפסיק לקרר (מה שקורה לי כיום גם אם הקלאצ' כן תופס)

המחיר 1200 ש"ח + מע"מ עבור מדחס מקורי משופץ (עם חלקים מקוריים) + מייבש תחליפי. (10 חודשים אחריות)

האם המחיר סביר או שניתן לשפר?

מחר אני קופץ לקבל חוות דעת מעופר קצב.

אשמח לקבל חוות דעת מי מביניהם עדיף?

אם מישהו עשה תיקון אצל אחד מהם אשמח לקבל חוות דעת איך החזיק התיקון.

תודה

מצורף סרטון שבו הקלאצ' לא הצליח לתפוס (האם אפשר לראות בסרטון משהו אם צריך להחליף מדחס או לא?)

http://www.youtube.com/watch?v=3q4NfV6tb5o&feature=youtu.be דרך יוטיוב

אני לא מכיר מישהו שמשפץ מדחסים בחלקים מקוריים. השאלה מה באמת כולל השיפוץ ולמה רק 10 חודשי אחריות.

תבדוק מהי העלות של מדחס חדש תוצרת דנסו/סאנדן. אולי אם אתה מתכוון להמשיך להחזיק ברכב עוד מספר שנים אז כדאי לך להתקין מדחס חדש.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני לא מכיר מישהו שמשפץ מדחסים בחלקים מקוריים. השאלה מה באמת כולל השיפוץ ולמה רק 10 חודשי אחריות.

תבדוק מהי העלות של מדחס חדש תוצרת דנסו/סאנדן. אולי אם אתה מתכוון להמשיך להחזיק ברכב עוד מספר שנים אז כדאי לך להתקין מדחס חדש.

הי,

לגבי חדש איכותי כנראה שאין להשיג וגם אם כן זה יהיה במחיר גבוהה מאוד.

הייתי היום אצל עפר קצב והוא הגיע לאותה מסקנה שהצאוור נשחק עלות 1000 ש"ח + מע"מ ללא החלפת מייבש (לטענתו אין צורך)

אחריות שנה.

וכן קיבלתי הצעה לרכישת מדחס מגרינולד העלות 600 ש"ח + מע"מ, (אחריות שנה)

ואת ההתקנה עושים אצל מלכי לזר התקנה כוללת ניקוי המערכת (משמנים וכו') התקנה + גז וכו' העלות 500 + מע"מ. (ללא החלפת מייבש.) - הוא ממליץ גם להחליף מייבש בעלות של 170 ש"ח נוספים.

אצל מי אתם ממליצים להחליף?

האם מומלץ להחליף את המייבש המקורי בחליפי חדש?

אשמח לעזרתכם, אני מבולבל מעט.

פורסם

כמן שכבר כתבתי לך באחד השירשורים, בסיוויק שלי הייתה בעיה דומה.

החלפתי למדחס חדש לחלוטין, לא משופץ ולא מחודש אבל סיני.

אם הוא עדיף על מקורי משופץ או לא - אני לא יודע.

כולל עבודה ומייבש תחליפי יצא כ 1500 ש"ח אם אני זוכר טוב. אבל זה היה לפני כמה שנים. העבודה בוצעה במוסך מורשה הונדה.

פורסם
כמן שכבר כתבתי לך באחד השירשורים, בסיוויק שלי הייתה בעיה דומה.

החלפתי למדחס חדש לחלוטין, לא משופץ ולא מחודש אבל סיני.

אם הוא עדיף על מקורי משופץ או לא - אני לא יודע.

כולל עבודה ומייבש תחליפי יצא כ 1500 ש"ח אם אני זוכר טוב. אבל זה היה לפני כמה שנים. העבודה בוצעה במוסך מורשה הונדה.

תודה,

כמה זמן הוא החזיק?

האם הוא קירר באותה רמה של המקורי?

באיזה מוסך מורשה זה בוצע?

פורסם

האוטו יחסית לא נוסע הרבה, מאז ההחלפה עשה כ 10- 15 אלף קילומטר. בינתיים עובד. מקרר אותו דבר.

תרשה לי לא לכתוב באיזה מוסך זה בוצע. כבר מזמן החלטתי שאני לא מציין שמות מוסכים, לא לחויב ולא לשלילה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חשוב לספר גם את סוף הסיפור...

בסוף הלכתי לעופר קצב (בן אדם מקסים) ששם לי מדחס מקורי משופץ עם חלקים יפנים,

מאז ההתקנה עבר חודש וחצי והכל עובד מעולה.

המזגן ממש מקפיא. (והמחיר היה ג"כ הכי טוב שהשגתי בשוק)

• תוכן חדש...