Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 190 2.3 16, כמה יש בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי כזו באנגליה בשנות ה 90 ואני זוכר אותה בנוסטלגיה גדולה...לא יאמן, אבל עברו 20 שנה מאז, והופ- הן תיכף אספנות, מה שמעורר כל מיני מחשבות מענינות.

זכור לי שראיתי כמה כאלה בארץ פעם, אבל לא בשנים האחרונות. זכורה לי אחת שחורה, נדמה לי אוטומטית, שהסתובבה בתל אביב. מה עלה בגורלן? התרסקו? נגרטו?? כמה בכלל הגיעו לכאן? סביר להניח שלא הרבה כי כשהן היו חדשות המחיר שלהן היה גבוה בצורה מפחידה אפילו באירופה...

חג שמח

פורסם

יש בלוח אחת עם קיט ניפוחים מרשים. לא יודע מה יש "מתחת", אם אמצא הלינק אעלה הנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

היא כבר נמכרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את המוסבת (שבהחלט נראית ומתוחזקת ברמה גבוהה ומרשימה מאוד) אני מכיר, אבל השאלה על המקוריות. יש לי 190 רגילה והיא ממש חמודה, אבל זה לא רק המנוע ששונה, זה פחות או יותר כל חלק ברכב.

ההיא עם הניפוחים היא 190 רגילה. נתקלתי בה במקרה גם במציאות. עבודה נחמדה בסך הכל אבל רק קוסמטית.

פורסם

יש אחד מתחת לבית שלי מכוסה הבעלים לא מוכר ומחכה שתיהיה אספנות

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

זה בהחלט קרב מיתולוגי אבל לא כוחות...בארה״ב הן באו עם 163 כ״ס, באירופה עם 185. זו שנבחנה היתה אמריקאית, ובבימר זה לא שינה. אם היא היתה אירופאית התוצאה היתה מענינת...

פורסם
יש לי אחת כזו שנת ייצור 83 (סדרה ראשונה) קיבלה רישוי 84, בקרוב אספנות.

אכן למצא 190 16v 2.3 ידנית. לא רציתי ״לחשוף״, אבל אם זה בא ממנו אז היא בהחלט מרשימה.

החבר השני בחר לא לחשוף את זהותו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זכורה לי אחת שראיתי בסוף שנות ה-90. אדומה, אוטומטית, ייבוא אישי. אני זוכר שהתלהבתי ממנה מאוד.

פורסם

אכן אם מצא בחר לחשוף...מכיר את האוטו שלך עוד כשהיה צעיר...אליו התכוונתי כשדיברתי על האחד שאני מכיר המתוחזק ברמה גבוהה מאוד. מעבר לזה מענין שבדרך כלל כולם כבר יודעים איפה יש ומה יש, ובמקרה הזה יש שמועה פה שמועה שם, ( כמו על ה 300sl בחיפה, הנה זרקתי פצצה...) והרכבים שיש, אם יש, לא מוכרים לקהל הרחב. בגלל זה הנחתי שמה שיש שוכב מוזנח איפשהו. אמנם אני מאוד אוהב אותם אבל זה בכל זאת 190, לא הרבה באמת משקיעים בהם כמו חברינו מצא! זה קטע מענין אבל מובן מאוד, כל דור המרצדסים מהשנים הללו הם כלים נהדרים, אבל הערך שלהם לפחות כרגע הוא גרוש וחצי, ולכן לא ממש משקיעים בהם.

• תוכן חדש...