Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nexus 7 - 32GB 3G

Alon_A
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה הדגם היוצא של הנקסוס 7. נקנה בהונג קונג במרץ השנה. חשוב לציין שמכיוון שהמכשיר מהונג קונג, הקופסא נזרקה כדי למנוע פגישות מיותרות עם המכס בשדה התעופה - אבל המדבקה עם הפרטים המזהים של המכשיר צולמה (ראו תמונה מצורפת). כמו-כן, יש לי מתאם לתקע הטעינה.

המכשיר במצב מעולה, בחנות הודבק לו מגן מסך ונקנה לו גם CASE של I-BLASON.

השימוש במכשיר היה מועט ביותר, סה"כ הסוללה עברה פחות מ 10 מחזורי טעינה.

המכשיר נקי לחלוטין משריטות, כתמים או כל דבר אחר שאפשר לחשוש ממנו. ויזואלית הוא פשוט נראה חדש (כאמור, היה תמיד בנרתיק שלו ועם מגן מסך) - אף פעם לא נפל ולא נחבל.

אז למה אני מוכר ?

האמת, שאין לי כל כך שימוש בו, חשבתי שאשתמש בוא הרבה יותר אבל בפועל הוא פשוט יושב ונח.

מחיר: 900 ש"ח.

כרגע המכשיר מסונכרן עם ה GMAIL שלי, הקונה מוזמן להגיע ולבדוק את המכשיר ובמידה ויהיה מעוניין ברכישה נבצע RESTORE כדי שיקבל מכשיר נקי.

תמונות מצורפות.

אני נמצא בראש העין (נווה אפק), עובד באזור רעננה ובסופי שבוע נמצא גם באזור חיפה\קריות.

פניות בהודעה פרטית, תודה.

שבוע טוב וחג שמח !

20130319_105811.jpg

IMG_1631.JPG

IMG_1632.JPG

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...