Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התייעצתי עם רב והחלפתי מזוזה, מאז הרבה דברים השתנו לטובה.

ממליץ לך גם.

תודה על העצה, אבל אני והוא לא ממש מדברים.:wink:

מה שכן, הבחור הצעיר התקשר היום בערב ושאל לשלומנו, סיפר שעבר בדיוק אותו דבר עם אחין שלו לפני חודשיים, נחמד מצידו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אירוע שקרה לי בפולו 2005:

עצרתי בשביל מעבר הולכת רגל בכניסה לכיכר. הרכב שמאחורי לא שם לב ונכנס בי. מאמין שב25 קמ"ש לערך.

לי פגיעה קטנה בפגוש (הפגוש הוחלף), האוטו שנכנס בי, מסוג טויוטה קורולה 95 (כמו שנכנסה בך). התוצאות דומות למדי, לפי התמונות.

הנזק הסתכם בהחלפת פגוש, ולטענת מוסך הפחחות (מורשה VW באשדוד), זה בגלל תכנון טוב של הפגוש עם כריות קריסה, כך שלא הייתה פגיעת שלדה או דבר שאינו ניתן לתיקון בהחלפה.

מקווה שאצלך גם כך המצב.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
תודה על העצה, אבל אני והוא לא ממש מדברים.:wink:

מה שכן, הבחור הצעיר התקשר היום בערב ושאל לשלומנו, סיפר שעבר בדיוק אותו דבר עם אחין שלו לפני חודשיים, נחמד מצידו.

עכשיו שאני רואה את החתימה שלך הכל מובן :) חחחחח

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

נאחס. אין מילה אחרת. רכב לימון:-D

האמת גם אצלי זה ככה ברכב האחרון. 15 שנה עם רשיון ועם תאונה אחת (לא באשמתי)

בשנה האחרונה עם הפורד, 4 תאונות - הראשונה 500 מטר מהמקום שבו הרכב ירד מהגרר...(בדיוק כמו אצלך. רק שבמקרה שלי הנהג הפוגע ברח.)

פורסם
יופי. לטמבון לא קרה כלום. איזה תשובה מלאת בטחון.

ומה קרה מאחורי הטמבון? הרי טמבון פלסטיק לא יצליח לעשות כזה נזק לרכב השני..

מי יודע עם אין קצה שלדה? או פינות דפוקות מתחת? או מגן הברזל מתחת מעוך?

מסכים ב1,000 אחוזים. הורגים אותי כל ה"מבינים" למיניהם שמחליטים שלרכב לא קרה כלום רק בגלל שלא נפגע שום דבר בפח (למעט שריטות, צבע מתקלף...). אף אחד לא יכול לדעת ככה סתם אם רק בזה הסתכם העניין. מה גם בדרך כלל כשמכונית נכנסת עם החרטום שלה באחוריים של מכונית אחרת, המכונית שנפגעה בחלקה הקדמי תיראה הרבה פחות טוב מהמכונית שנפגעה בחלקה האחורי במבט ראשון (בהנחה שמדובר ב-2 רכבים נמוכים יחסית ולא ג'יפונים וכדו'). למה? משתי סיבות עיקריות. הראשונה זה שבדרך כלל החלק של מכסה המנוע בנוי בצורה יותר חלשה מאשר החלק של הבגאז' (אזורי ספיגה וקריסה). זה גם כדי שאם חס ושלום מכונית נכנסת בהולכי רגל (שלא נדע) ההולך רגל יקבל כמה שפחות זעזוע.

הסיבה השנייה זה בגלל שבכל המכוניות הבגאז' יותר גבוה ממכסה המנוע ומה שקורה זה שהרכב שנכנס מאחורה ברכב אחר, כל מכסה המנוע שלו נכנס מתחת לרכב השני והרכב שנפגע מאחורה מקבל מכה רק בטמבון (ומה שקורה מאחורי הטמבון בהנחה והרכב הפוגע נכנס מתחתיו בעוצמה). בדרך כלל הטמבון חוזר למצבו הרגיל אחרי פגיעה כזו ואז על פניו נראה שאין נזק משמעותי.

מאוד מעניין מה קרה לטמבון של הטויוטה, גם לפני 8 שנים שנכנסה דייהו בטויוטה (קולוה 2000) שבה נהגתי , נשבר הטמבון והפנס (של הטויוטה אה..). עוד סיבה למה לבחור ברכב אירופאי!!

אגב באיביזה הקטנטנה שלי, נכנסתי במאזדה 3 ומעכתי לה את הכנף, מה קרה אצלי?? שפשוף על הטמבון! אפילו לא היה שבר אחד!

מה אתה מקשקש? "עוד סיבה לבחור ברכב אירופאי"... טוב בן אדם :roll: .

שמע קטע, פעם כשהייתה לנו שברולט אופטרה במשפחה אבי עצר להולך רגל במעבר חציה. מאחוריו הגיחה מרצדס E-CLASS 2001 (עם ה4 פנסים העגולים מקדימה) ונכנסה בו במהירות של כ-30 קמ"ש, קצת יותר אני מניח. יצאנו מהרכב ואנחנו רואים את המרצדס מעוכה בצורה שגרמה לנו לחשוב "אם זה מה שקרה לו, מעניין מה קרה לנו" ושנינו מקבלים חום (הרכב עוד היה חדש אצלנו). אנחנו מתקדמים לכיוון המכה ורואים שמה שיש לנו זה רק קילופי צבע בטמבון וקצת שפשופים. זהו. למזלנו זה הסתכם רק בזה גם לאחר בדיקת שמאי ולא היה חשש לפגיעה בשלדה.

בקיצור, הבנתם כולם? תרכשו אופטרה. היא גם זולה וגם היא תציל אותכם מכל רכב בשעת תאונה, אפילו ממרצדס :lol: .

פורסם

המלצתי אם התחת של האודי שלך מועד לפורענות ,והוא חשוב לך , תתקין וו גרירה סתם שיהיה שם וכך לו יגרם נזק לטמבונים שלך אלא לפוגע ילך חצי רכב .

סיפור שקרה לי ביום שישי החניתי את הרכב של העבודה והיה מרווח של רכב בין הרכב שלי ולרכב מאחורי ומישהי ניסתה להחנות שם .

לי היה וו גרירה והיא כנראה לא שמה לב שמה לה המקום מקדמיה והטמבון הקידמי שלה נשאר תלוי על הוו גרירה שלי .

פורסם

אני לא יודע על איזה עיקום שלדה אתה מדבר ,אצלי מותקנים ברגי גזירה מיוחדים שאם הפגיעה /משיכה יותר מ700 קילו נראה לי הבורג פשוט נגזר והוו נופל , ניראה לי שכל פגיעת רכב היא מעל למשקל זה ולכן הבורג פשוט יגזר ויספוג את כל עוצמת הפגיעה .

פורסם

אני מבין את הבאסה שלך.

גם בפאביה שהיתה לי אכלתי אותה עם שתי החלפות טמבון בשנה.

בשתי הפעמים זה היה בגלל אנשים שהתעסקו עם הסלולר שלהם,

בפעם השניה עם הבחור לא היה נכנס בי הוא היה מכסח ילד קטן שעבר במעבר חצייה.

אני מאד ממליץ לך להיבדק אצל רופא , שיהיה איזה שהוא תיעוד פורמלי שהייתה אצל רופא בעקבות תאונה.

כדי שאם חס ושלום יתפתח אצלך או אצל אחד מיושבי הרכב משהו בעקבות תאונה תוכל לתבוע את ביטוח החובה.

וזאת אני אמור בעקבות מקרה של קרובת משפחה שגם נכנסו ברכב שלה מאחור במהירות מאד נמוכה, ורק אחרי כמה ימים התחילו להתפתח אצלה סימני פגיעה מצליפת שוט.

סע בזהירות!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

גם במקרה ויש פגיע פיזית אפשר לגשת לבית חולים בזמן סביר ועדיין להיות מכוסים על ידי הביטוח, לא חייבים לרוץ מיד אם לא מרגישים כלום.

קצת עדכונים.

לא קרה לרכב כלום.:shock:

הפח, השלדה, אזורי הקריסה והספיגה, הכל שלם כחדש.

הפגוש יעבור צביע מחדש ותיקון של הקרע הקטן בלבד.

הפחח אמר את מה שכולנו כבר ידענו, אזורי הקריסה ברכב הרבה יותר חלשים מקדימה וזו אחת הסיבות שהטויוטה נראת ככה.

הוא גם הוסיף שמניסיון שלו גרמניות כמו אאודי, פולסווגן, ב.מ.וו, מרסדס וכו' צריכות מכה חזקה יותר מרוב האסיתיות בשביל להתפרק ולקרוס.

זה לא אומר שהאחד טוב מהשני, פשוט ככה זה.

20130923_082441.jpg

20130923_082457.jpg

פורסם
אני לא יודע על איזה עיקום שלדה אתה מדבר ,אצלי מותקנים ברגי גזירה מיוחדים שאם הפגיעה /משיכה יותר מ700 קילו נראה לי הבורג פשוט נגזר והוו נופל , ניראה לי שכל פגיעת רכב היא מעל למשקל זה ולכן הבורג פשוט יגזר ויספוג את כל עוצמת הפגיעה .

לא כל הווי גרירה מותקנים עם ברגים.

ExoduS אני שמח מאוד שלא נגרם לרכב נזק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

השד ישמור!

הנה מקרה שתיקון צבע קטן כבר לא יסדר.

זאת אאודי 2.0 אטמוספרית, שלי טורבו, אז כן, הכל בסדר. :lol:

מה שכן, מאז המקרים האלה פתחתי פוביה, כל עצירה אני מציץ במראה האחורית לראות שאין איזה טמבל רדום מאחורי.

• תוכן חדש...