Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אמנאמס יש בשופרסל ועוד במבצע 3 ב10₪ (50~ גרם כ׳א) חום/צהוב

וכן, שבוע שעבר קניתי וזה באמת מדורג אצלי מס 1 או 2 אחרי טובלרון כי באמת אין מה לאמר זה שוקולד-על

אגב איכשהו האריזות הקטנות בתפזורת ממש לא מתקרבות לחפיסות הגדולות

יש עם בוטנים בפנים? זה אדיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא מבין מה הקטע בכלל לקנות בדיוטי פרי?!

לקחו מוצר, עשו אותו או ענק או קטנצ'יק, שזה מגניב, אבל לוקחים עליו פי שניים!

וגם השוקולדים הרגילים יקרים יותר ממה שיש בסופר בארץ, אז מה הקטע?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני מחו״ל גם מביא m&m או טובלרון, זה יותר זול מהארץ,

אבל אני דואג לקנות בחנויות בחו״ל שזה ממש זול שם(לחברים שאין בעיה עם כשרות מסודרת).

בוינה קניתי שקית גדולה של m&m ב2 יורו למשל. לדעתי 430 גרם..

אבל מה שאני תמיד מבקש שיביאו לי, זה הצדפים משוקולד המקורי, אני תמיד שוכח את השם..

ואומר להם שיקנו מחול ולא מהדיוטי זה ממש יקר :)

ולגבי הטובלרון, כנראה מה שאמרו..זה עניין של מסורת.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
יש עם בוטנים בפנים? זה אדיר.

אתה נורמלי? זה כמו מי שאכל מארס כל החיים ורק עכשיו גילה את סניקרס.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אצלינו מביאים שוקולד אנטון ברג. למי שלא מכיר זה שוקולד מריר לא זול בצורת מטבע (עגול) בפנים יש מרציפן ואיזה טעם של פרי,טעים.

וכמובן מילקה בשלל טעמיו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

למה אין M&M כחול בארץ?? :brickwall: :brickwall:

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

כל המותגים הנ"ל נמכרים בארץ, אבל כאמור, המסורת נשארה.

בכל כמה שבועות מתקבל מייל בתפוצת נאט"ו "חזרתי מחו"ל, שוקולדים בחדרי", כשהשוקולדים הם רק תירוץ להפוגה קצרה משגרת העבודה, והזדמנות להחליף חוויות ולקשקש על נסיעות לחו"ל. :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הפתעתם אותי חברים לגבי הM&M כמו שרשמתי בהודעה הקודמת אני באמת אוהב את הצהוב אבל כל החברים שלי פה אחד פשוט לא מבינים אותי וכועסים עלי שאני מביא נניח 4 צהובים ו3 כחולים (במבצע של 5+2)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואני בכלל לא מבין את הקטע הזה שצריך לקנות שטויות בדיוטי פרי לכולם כשחוזרים מחו"ל.

מה זה, בקניית הכרטיסים למטוס אתה חותם שאתה צריך לספק X גר' שוקולד לכל מכר שלך 24 שעות אחרי הנחיתה?

במיוחד שדברים כמו טובלרון שאפשר לקנות בארץ בכל סופר מסריח.

סתם מנהג מטומטם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עזבו שטויות, עד שלא ראיתם טובלרון של 4.5 ק"ג, לא תבינו דבר :lol:

(נצפה בחנות Outlet של "מילקה" בגרמניה)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ואני בכלל לא מבין את הקטע הזה שצריך לקנות שטויות בדיוטי פרי לכולם כשחוזרים מחו"ל.

מה זה, בקניית הכרטיסים למטוס אתה חותם שאתה צריך לספק X גר' שוקולד לכל מכר שלך 24 שעות אחרי הנחיתה?

במיוחד שדברים כמו טובלרון שאפשר לקנות בארץ בכל סופר מסריח.

סתם מנהג מטומטם.

אתה צודק ובאמת לא הבאתי לאף אחד שום דבר (במיוחד שהייתי בגרמניה ואין שם מציאות, זה לא שוק)

פשוט איך שחזרתי לבסיס הבאתי איתי שקית M&M פתחנו אותה ואכלתי יחד עם החברים (קצת טעם של דיוטי פרי)

כמובן שהבאתי יחד איתי מספר דברים שחברים בקישו שאקנה להם (והשם שילמו לי) בין היתר סיגריות כמובן.

• תוכן חדש...