Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מבקשים ממישהו שחזר מחו"ל להביא טובלרון?

הרי מוכרים את זה כמעט בכל סופר בארץ (וזה לא ממש טעים, אבל זה כנראה כי אני לא ממש אוהב שוקולד), אז למה להביא את זה מחו"ל? מה הקטע עם המנהג המוזר הזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי פעם לא מכרו את זה בארץ וזה היה כמו להביא טעם של חו"ל.

מן מסורת כזו.

בדיוק.

פעם כל מי שהיה לו טובלרון בבית ידעו שהוא חזר מחו"ל.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

טובלרון כבר הפסיקו (לפחות כל החברים שלי שהם סביבות גיל 20)

עכשיו זה M&M שיש עליהם מבצעים כמו 5+2 במחיר של 7.5 דולר ליחידה (430 או 335 גרם צהוב/כחול בהתאמה)

פשוט מוצר שמיוצר בשביל הדיוטי פרי ויוצא מאוד משתלם (וטעים!!)

פורסם
טובלרון כבר הפסיקו (לפחות כל החברים שלי שהם סביבות גיל 20)

עכשיו זה M&M שיש עליהם מבצעים כמו 5+2 במחיר של 7.5 דולר ליחידה (430 או 335 גרם צהוב/כחול בהתאמה)

פשוט מוצר שמיוצר בשביל הדיוטי פרי ויוצא מאוד משתלם (וטעים!!)

+1000!!

כל החברים והמשפחה שלי כבר יודעים - שזה כל מה שאני רוצה מהדיוטי! :lol:

M&M צהוב (עם הבוטנים) - זה ממתק שאני מסוגל לחסל ממנו בכמויות ללא קשר לרצון שלי למתוק באותו רגע,

פשוט המתוק הכי טעים שיש!

(חוץ מהעוגות של אשתי כמובן...:wink: )

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני למען האמת לוקח את המנטוס הענק. אין על מנטוס :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

כנ"ל לגבי השוקולדים של מילקה ושאר חברות שוקולדים בין לאומים. הרי גם אותם אפשר כבר למצוא ברשתות המובחרות.

מסכים מאוד לגבי ההתמכרות ל M&M PENUTS. יש רק להיזהר שהרי זה מפוצץ בקלוריות ובשומן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
+1 על M&M בוטנים!

טובלרון זה ג'יפה משנות ה-80 שנדבק לשיניים ולוקח שנה לפתוח את האלומיניום

קניתי בטיול האחרון,אחד הדברים הטעימים שיש פשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כנ"ל לגבי השוקולדים של מילקה ושאר חברות שוקולדים בין לאומים. הרי גם אותם אפשר כבר למצוא ברשתות המובחרות.

מסכים מאוד לגבי ההתמכרות ל M&M PENUTS. יש רק להיזהר שהרי זה מפוצץ בקלוריות ובשומן.

גם אמנאמס יש בשופרסל ועוד במבצע 3 ב10₪ (50~ גרם כ׳א) חום/צהוב

וכן, שבוע שעבר קניתי וזה באמת מדורג אצלי מס 1 או 2 אחרי טובלרון כי באמת אין מה לאמר זה שוקולד-על

אגב איכשהו האריזות הקטנות בתפזורת ממש לא מתקרבות לחפיסות הגדולות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוי, אני לא סובל את הטובלרוןהזה ודי בטוח שהוא עדיין תקוע לי בשיניים עוד מאותה פעם שקיבלתי את השוקולד הזה מתנה מסבתא לאחר טיול בגרמניה, אי שם לפני 20 שנה...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפחות טובלרון אפשר לאכול, בניגוד לסובנרים שפעם היו מביאים, וגולת הכותרת היתה בועה שקופה שכשהיו הופכים אותה היה יורד שלג, שלא לדבר על מגדל אייפל שהיה מופעל ע"י סוללות..

כמובן שאת הסובנרים היו מביאים אחרי טיול מאורגן, 14 מדינות ב 7 ימים. :-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מזכיר לי שהאל"מ אצלנו בבסיס נוהג לטוס הרבה לחול וכל פעם חוזר עם ערימות של שוקולדים. הבעיה היא שהוא שם אותם אצלו במשרד ומשאיר אותם שם ימים שלמים. בינתיים מספיקים לבוא עכברים ולעשות חגיגה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...