Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש ביטוח רכב - פריקת קיטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני עומד בפני סיום ביטוח הרכב שלי.

התקשר אלי נציג מחברת הביטוח שהייתי לקוח שלה בשנתיים האחרונות והציע לי הצעה לחידוש הביטוח (מאותו רגע ואילך כל ההתנהלות שלי עם החברה הייתה מול אותו נציג).

היססתי קצת, הנציג לחץ עלי ש"אין יותר זול מזה", קיבלתי את ההצעה.

עדיין לא הייתי שקט עם עצמי, ביררתי בעוד חברות. הגעתי גם לאתר האינטרנט של החברה שאני לקוח שלה, הכנסתי את הפרטים שלי ולהפתעתי קיבלתי הצעה זולה בכמה מאות ש'ח(!)

התקשרתי אליהם, הגעתי לאותו נציג. הוא הטיח בי שזה לא יכול להיות וכנראה הכנסתי פרטים שלא שלי, כי זה לא מופיע לו במחשב וההצעה שהוא הביא לי זאת ההצעה הכי טובה שיש, גרם לי להרגיש לא נעים עם עצמי..

המשכתי את סקר השוק, קיבלתי הצעה אטרקטיבית יותר מחברה אחרת. התקשרתי לחברת הביטוח כדי להודיע על ביטול החידוש. כמובן שגם זה היה צריך לעבור דרך אותו נציג, משהו שרציתי להמנע ממנו, הטון וצורת הדיבור שלו היו כאילו שאני חייב לו משהו.

הסברתי לו שאני מעוניין לבטל את החידוש כי קיבלתי את אותו מפרט במחיר זול יותר משמעותית, אחרי כל המנטרות של "זה לא יכול להיות" ו"בטח אין את אותם כיסויים" וכו', הוא הציע לי הצעה זולה יותר מההצעה המקורית, שהייתה עדיין יקרה יותר מההצעה באתר האינטרנט שלהם ובטח יותר יקרה מהחברה המתחרה.

לכן הוא הציע לי לקחת רק צד ג', אמרתי שאני רוצה לבדוק את זה. ואז הוא "התפוצץ" עליי. על איך שאני מושך את זה כל כך הרבה זמן. בלתי אפשרי. חייב תשובה סופית כאן ועכשיו. כן או לא. כמובן שהתשובה הייתה לא והשיחה הסתיימה בטונים גבוהים. הייתי קצת בשוק.

מקובל עליי ולגיטימי בעיני שחברות מנסות להגדיל את רווחיהם - אבל גם לזה יש דרך.

לא נתקלתי עוד בחווית שירות כזאת מזעזעת.

פורסם

חביבי,

אלה הם סוכני מכירות, וסוכני מכירות של ביטוח הם מהסוג השפל ביותר.

לא מזמן עשיתי ביטוח והסוכן שהתנהלתי מולו, החליט על הדרך "לצ'פר" אותי מבלי לשאול אותי, בביטוח תאונות אישי ב-50 שקל לחודש במקום 100. כמובן שאותו סוכן קיבל צעקות במקום, וכמעט ביטלתי את כול הביטוח בגלל החוצפה שלו.

עם כאלה, שמתייחסים אלייך בתור מחלבת כספים ולא בנאדם,לא צריך להיות נחמד או מנומס.

פורסם

עם כאלה, שמתייחסים אלייך בתור מחלבת כספים ולא בנאדם,לא צריך להיות נחמד או מנומס.

זו אחת המסקנות שהגעתי אליהן היום.

באמת הייתי נחמד ומנומס. הייתי צריך "לחתוך" את המו"מ בהזדמנות הראשונה בלי שום סנטימנטים.

"חידוש" - עוד דרך להפעיל לחץ על הלקוחות ולקשור אותם לחברה וזה עבד עליי. הרי שמדובר ברכישת שירות חדש במחיר מלא.

פורסם

נשמע כמו נציגי חברות הסלולר לפני 3 שנים.

היה לי עניין עם ביטוח חיים למשכנתא - סבב "ג'מא אל פנא" בין סוכן ביטוח "רגיל" לבין נציגי "ביטוח ישיר" הפחיתו את עלות החודשית מ-500 ל-270 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה לי את אותו הסיפור עם 9 מיליון כשהם הבינו שאני רוצה את היעדר התביעות שלי כדי לעבור לחברה אחרת, כמובן שהם גם לא שלחו לי אותו ועיכבו את מסירת הרכב שלי ביום. אני מבקש רק לקבל את היעדר התביעות של הרכב שמבוטח שם כדי לבטח בכלל רכב אחר והיא במשך חצי שעה מדברת על החידוש לרכב השני שנותרו לו עוד חודשיים לביטוח.

גם שיחה עם מנהלת לא ממש עזרה, גם אני עובד בתחום השירות (במוקד שירות לקוחות ליתר דיוק) והתנהלות הייתה מזלזלת, בירור צרכים היה לקוי, אני הבהרתי מה אני רוצה אבל את הנציגה זה לא עניין והכי חשוב, הבטחת-קיימת לא בוצע וזה הכי גרוע.

אבל, יש לציין שתודעת השירות בארץ נמוכה עד בלתי קיימת, נתקלתי ביחס מזלזל גם במוקד "אפטר סייל" (שם מפוצץ) של אלבר, הנציג במגרש הפנה אותי למוסך אבל הנציג בטלפון טוען בשיא החוצפה שיש לו את כל היום לטפל בפניה שלי וזה שלקחתי חופש מהעבודה ושאני תקוע במוסך לא ממש מעניין אותו וזאת בעיה שלי.

פורסם

נתחיל מזה שאין כזה דבר "לא נעים",

זה הכסף שלך, ואם אותו הנציג/מחיר לא מוצא חן בעינייך - אתה יכול לסרב, ואם הנציג יתעצבן אז נתק לו בפנים.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

שלום Mike808,

נשמח לבדוק את פנייתך.

באפשרותך לפנות אלינו בכתובת המייל pniyot @ albar.co.il או בפקס 03-6151726.

תודה, אלבר

• תוכן חדש...